• امروز : سه شنبه - ۲۷ آبان - ۱۴۰۴
  • برابر با : Tuesday - 18 November - 2025
کل اخبار 6617

صدای حوزه امروز

نشست علمی پیرامون اندیشه سیاسی میرزای نائینی قدردانی از خدمات تاریخی و اثرگذار تیپ امام جعفر صادق علیه‌السلام/ تأکید بر همکاری و تدوین برنامه مشترک فقه الجهاد/ امنیت و آسایش در پرتو مبارزه و اِعمال قدرت رسالت حوزه علمیه، تمدن‌سازی یا مجتهدپروری نگاهی به نظام آموزشی و منابع درسی حوزه علمیه نجف نظام آموزشی و منابع درسی حوزه علمیه نجف تبیین تفاوت‌های میان استنباط فقهی رایج و استنباط معارف تبلیغی وقتی تبلیغ دین، اولویت اول یک روحانی می شود! افتتاحیه گردهمایی آموزشی-توجیهی معاونین تبلیغ استان‌ها و رابطین خواهر مدارس امین بیانیه ی حوزه علمیه کرمان جهت برخورد قانونی با عوامل و مسببان این هنجارشکنی امتدادهای کلامی و الهیاتی غزه! آگهی انجام نماز و روزه و نوشتن وصیت نامه و خواندن زیارت عاشورا و خواندن اذکار مخصوص برای رسیدن به حاجات و انجام مشاوره توسط یک امام جماعت! بحران جذب در حوزه؛ وقتی ۱۶۰ هزار طلبه، سفیران خاموش‌اند اعتراض صریح مداح معروف به موازی کاری نهادهای تبلیغی و لزوم طرحی نو!

10

مملکتی با هزاران رهبر!!

  • کد خبر : 23388
  • 08 شهریور 1400 - 9:48
مملکتی با هزاران رهبر!!
در زمانه‌ای زندگی می‌کنیم که در هر گروه ایتایی و تلگرامی ده‌ها کارشناس‌تر از رهبری حضور دارد و در هر کانالی چندین متخصص‌تر از رهبری!

به گزارش خبرنگار فضای مجازی صدای حوزه، سید احمد رضوی در کانال ایتای مناهج نوشت:

در زمانه‌ای زندگی می‌کنیم که در هر گروه ایتایی و تلگرامی ده‌ها کارشناس‌تر از رهبری حضور دارد و در هر کانالی چندین متخصص‌تر از رهبری!
در زمانه‌ای زندگی می‌کنیم که هزاران نفر آگاه‌تر از رهبری به مسائل پشت پرده و روی پرده و کنار پرده هستند، امنیت را آنها تعریف می‌کنند و برای سیاست‌های کلان نظام، نسخه‌های نوآورانه و ابتکارات گره‌گشا دارند!

ممکلت ما در هر چیزی دچار کمبود و نقصان و ضعف و مشکلات عدیده باشد در حوزه رهبران آگاه و حکیم، کمبود ندارد.
در حقیقت ما آنقدر رهبر داریم که می‌توانیم برای هر شهر دنیا، چند رهبر صادر کنیم.

رهبران مملکت ما علامه و همه‌چیزدان هستند؛ فقه را نخوانده حفظ هستند، در پزشکی پروفسور هستند، در معماری کلان، شهرساز هستند، در سیاست هم چرچیل مدتی در محضرشان تلمذ کرده، دست شیطان را نیز از پشت بسته‌اند، در انقلابی‌گری از همه انقلابی‌ترند و در میدان نقد، چیره‌دست و قهارند.

اگر به رهبران همه‌چیز‌دان مملکت ما صبح دو بز بدهی، شب هیچ‌کدام را تحویل نمی‌گیری! از بس حواسشان به همه چیز بوده: بورس را تخصصی بررسی کرده‌اند، آمار کشتی‌هایی که از کانال سوئز عبور کرده‌اند را گرفته‌اند، تعداد دکمه‌های کت پوتین را شمرده‌اند، چند مقاله آی اس آی ضد واکسن و درباره گیاهان دارویی و سایبرنتیک و ایمونولوژی و … هم نوشته‌اند؛ ضمنا چند مشاوره کاربردی و فوق محرمانه به چند وزیر و رئیس جمهور هم داده‌اند؛ اما حواسشان به دو بز نبوده است.

خلاصه چه خون دلی می‌خورد آسیدعلی از دست این همه رهبری که در زبان، سنگش را به سینه می‌زنند و شعار می‌دهند: «ما اهل کوفه نیستیم علی تنها بماند»؛ اما در دل می‌گویند: «ما نظر کارشناسی خودمان را داریم پس به رأی و نظر خودمان عمل می‌کنیم»، تازه گاهی هم پشت پرده و خصوصی آسید را نقد می‌کنند و در عیان، نقدش را حق شرعی خود می‌دانند.

آسید علی جان! ما اهل کوفه نیستیم که پشتت را خالی کنیم؛ اما اهل همین حوالیِ رهبرستان هستیم که عن‌قریب در مقابلت اردوکشی می‌کنیم و از تو می‌خواهیم به نظرات کارشناسی ما (در نفی واکسیانسیون عمومی و …) تمکین کنی و الا دیگر ولایتت را قبول نداریم!!

لینک کوتاه : https://v-o-h.ir/?p=23388
  • نویسنده : سید احمد رضوی
  • منبع : manahejj@

مطالب مرتبط

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.