• امروز : جمعه - ۱۵ فروردین - ۱۴۰۴
  • برابر با : Friday - 4 April - 2025
کل اخبار 6450

صدای حوزه امروز

داستان راستان بوستان! اولین نشست صمیمی مسئول دبیرخانه شورای عالی حوزه‌های علمیه با رسانه‌های حوزوی تبارشناسی سکولاریسم در حوزه‌های علمیه امپراطوری معاونت آموزش بر حوزه/ چرا تغییر سخت است و چگونه باید پیش برویم؟ تنظیمات دروس حوزه طوریست که هیچ احتیاجی به قرآن ندارند! + واکنش ها زیر و بم اشتغال طلاب و چند نکته باریک‌تر از مو چرا ما پزشک اطفال داریم اما آخوند اطفال نداریم؟/ منبر را به هرکسی ندهید لزوم ارائه مدل اجرایی دقیق جهت ورود هیأت های مذهبی به اقتصاد اولین دیدار همسر با لباس روحانیت یا مزاحمت یک آخوند برای یک زن متأهل؟! حکمت متعالیه در خدمت انقلاب تبارشناسی تربیت چهره‌های انقلابی در گفتمان حوزه‌های علمیه از مدرسه‌ی عرفان تا کوچه‌های انقلاب/ زنانی که تاریخ را در حاشیه‌ی تاریخ نوشتند حمله طلبه ها به حوزه علمیه دروغ است/ دعوا بر سر مسجد نیست و اداره آن در اختیار اشرفی اصفهانی است جامعه الزهرا تصمیم بگیرد: تبلیغ اولویت اول است یا دوم؟!

16
کودکانی که همبازی ندارند؛

بررسی رابطه فاصله سنی فرزندان و مشکلات والدین

  • کد خبر : 5741
  • 18 اسفند 1399 - 15:52
بررسی رابطه فاصله سنی فرزندان و مشکلات والدین
بچه‌هایی که تفاوت سنی بالائی دارند (۶ و ۷ سال با هم تفاوت سنی دارند) نمی‌توانند همبازی همدیگر شوند، به همین دلیل در سنین بالاتر نیز این پدر و مادرند که باید جور همبازی بودن با بچه دوم یا سوم را بکشند

به گزارش صدای حوزه، یک قاعده کلی درباره فاصله سنی بین دو فرزند وجود دارد و آن این که از نظر تربیتی باید فاصله سنی دو بچه به اندازه‌ای باشد که بتوانند همبازی هم شوند و همدیگر را درک کنند.

کسانی که فاصله ی زیادی بین فرزندانشان می‌گذارند دردسرهای خاصی را باید بپذیرند که شاید خیلی بیشتر از مسائلی  باشد که معمولاً در هنگام تولد بچه نخست ایجاد می‌شود.

بچه‌هایی که تفاوت سنی بالائی دارند (۶ و ۷ سال با هم تفاوت سنی دارند) نمی‌توانند همبازی همدیگر شوند، به همین دلیل در سنین بالاتر نیز این پدر و مادرند که باید جور همبازی بودن با بچه دوم یا سوم را بکشند یعنی پدر و‌ مادری که ۲ تا ۳ بچه با فاصله سنی ۶ و ۷ سال دارند، در اصل باید گفت سه تا تک فرزند دارند!

اگر فاصله بین فرزند اول و دوم به گونه‌ای باشد که بتوانند وقت همدیگر را خوب پر کنند، تربیت به شدت آسان می‌شود البته اوایل به دنیا آمدن فرزند دوم یا مثلا اوایل به دنیا آمدن فرزند سوم، طبیعتاً وقت پدر و مادر کمی گرفته می‌شود اما در غیر آن‌ زمان، واقعاً در وقت پدر و مادر صرفه‌جوئی می‌شود.

اگر بچه‌ها نتوانند در محیط خانه همبازیهای خوبی برای همدیگر باشند مشکلات زیادی پیش می‌آید مثلاً یکی از مشکلات این است که بچه‌ها به‌شدت تمایل به بیرون از خانه پیدا می‌کنند، همه پدر و مادرها می‌دانند که تمایل شدید بچه به محیط بیرون از خانه چقدر مضر است!

یکی دیگر از مضراتش این است که  گرایش زیادی به تلویزیون، فضای مجازی و بازیهای کامپیوتری پیدا می‌کنند البته اینها برخی از مشکلاتی است که برای بچه‌ها با فاصله سنی زیاد ایجاد می‌شود.

لینک کوتاه : https://v-o-h.ir/?p=5741
  • منبع : تسنیم

مطالب مرتبط

29فروردین
اثرات دیدن خشونت والدین بر کودکان
از افسردگی و اضطراب تا چالشهای فیزیکی و آزار جسمی؛

اثرات دیدن خشونت والدین بر کودکان

27فروردین
اصلا خجالت نکشید/در این شرایط نخندید
در هنگام پرخاشگری کودک چه باید کرد؛

اصلا خجالت نکشید/در این شرایط نخندید

21فروردین
راز دار بودن حس امنیت و آرامش را بیشتر می کند

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.