• امروز : سه شنبه - ۱۲ فروردین - ۱۴۰۴
  • برابر با : Tuesday - 1 April - 2025
کل اخبار 6448

صدای حوزه امروز

داستان راستان بوستان! اولین نشست صمیمی مسئول دبیرخانه شورای عالی حوزه‌های علمیه با رسانه‌های حوزوی تبارشناسی سکولاریسم در حوزه‌های علمیه امپراطوری معاونت آموزش بر حوزه/ چرا تغییر سخت است و چگونه باید پیش برویم؟ تنظیمات دروس حوزه طوریست که هیچ احتیاجی به قرآن ندارند! + واکنش ها زیر و بم اشتغال طلاب و چند نکته باریک‌تر از مو چرا ما پزشک اطفال داریم اما آخوند اطفال نداریم؟/ منبر را به هرکسی ندهید لزوم ارائه مدل اجرایی دقیق جهت ورود هیأت های مذهبی به اقتصاد اولین دیدار همسر با لباس روحانیت یا مزاحمت یک آخوند برای یک زن متأهل؟! حکمت متعالیه در خدمت انقلاب تبارشناسی تربیت چهره‌های انقلابی در گفتمان حوزه‌های علمیه از مدرسه‌ی عرفان تا کوچه‌های انقلاب/ زنانی که تاریخ را در حاشیه‌ی تاریخ نوشتند حمله طلبه ها به حوزه علمیه دروغ است/ دعوا بر سر مسجد نیست و اداره آن در اختیار اشرفی اصفهانی است جامعه الزهرا تصمیم بگیرد: تبلیغ اولویت اول است یا دوم؟!

19
یادداشت؛

دو واحد درس خانواده در محضر رهبری

  • کد خبر : 44315
  • 08 دی 1402 - 0:46
دو واحد درس خانواده در محضر رهبری
دیدار رهبری با جمعی از بانوان در ایام میلاد حضرت زهرا (سلام الله علیها) نکات ویژه ای داشت که حقیقتا میتوان به عنوان دو واحد درسی در مراکز علمی مورد توجه قرار گیرد. در این کوتاه نوشت به برخی از آنها اشاره میکنم:

به گزارش خبرنگار صدای حوزه، حجت الاسلام ابراهیم شریفی پژوهشگر حوزه اخلاق و رسانه طی یادداشتی به بازنگری مبحث خانواده و مباحث مطرح شده از سوی رهبر انقلاب در دیدار اخیر با بانوان پرداخته است که در ادامه می خوانیم:

دو واحد درس خانواده در محضر رهبری

دیدار رهبری با جمعی از بانوان در ایام میلاد حضرت زهرا (سلام الله علیها) نکات ویژه ای داشت که حقیقتا میتوان به عنوان دو واحد درسی در مراکز علمی مورد توجه قرار گیرد. در این کوتاه نوشت به برخی از آنها اشاره میکنم:

رویکرد مطالبه گرانه و به چالش کشیدن غرب؛ با تنزل جایگاه و شأنیتی که برای زن در غرب رخ داده است ما باید از غرب مطالبه کنیم نه آنکه آنها ما را به چالش بکشند.

وجه غیر عقلانی رویکرد غرب در قبال زن در مقابل رویکرد عاقلانه و منطقی اسلام به زن؛ عریانی، ارمغان نگاه غرب به زن بوده است. رویکرد غرب درباره زن چیزی جز سودجویی و لذت جویی نیست. چنان که درباره آن نه توضیحی می دهند و نه اجازه سوال ولی در مقابل، عاقلانه بودن رویکرد دینی وجه برتری آن است چون ما توضیح میدهیم و قدرت تبیین منطقش را داریم ولی آنها صرفا با ابزارهایی مثل فضای مجازی و فیلمها و… دیدگاهشان را به جوامع تحمیل میکنند.

مشروط به دو شرط، فعالیت اجتماعی در هر قامتی پذیرفته بلکه لازم است: جلوگیری از جاذبه جنسی با رعایت حجاب و در نظر گرفتن مسئولیت خانوادگی؛ کارآمدی های بسیار و جدیدی برای زنان در عرصه های مختلف موجود است تا حدی که اهتمام همگانی برای امور اجتماعی یک تکلیف برای همه بانوان است.

از یک سو بیانات حاکی از فهم عمیق از اسلام عزیز می باشد و از سویی دیگر چنان است که انگار روشنفکری والامقام این افاضات را داشته است.

این همه تلاش میشود در مراکز علمی و آکادمیک ارائه دقیقی از جایگاه زن در اسلام ارائه گردد که حقیقتا باید مدعی شد این فرمایشات ایشان در حد عالی نمونه ای موفق، عمیق و مختصر از این موضوع بسیار چالش برانگیز است.

بیشتر بخوانید:

خانواده مقاوم و کنشگری فرهنگی در فضای مجازی؛ فرصت همزبانی در عصر جدید!

 

لینک کوتاه : https://v-o-h.ir/?p=44315
  • نویسنده : حجت الاسلام ابراهیم شریفی

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 1در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.