• امروز : پنج شنبه - ۲۹ آبان - ۱۴۰۴
  • برابر با : Thursday - 20 November - 2025
کل اخبار 6617

صدای حوزه امروز

نشست علمی پیرامون اندیشه سیاسی میرزای نائینی قدردانی از خدمات تاریخی و اثرگذار تیپ امام جعفر صادق علیه‌السلام/ تأکید بر همکاری و تدوین برنامه مشترک فقه الجهاد/ امنیت و آسایش در پرتو مبارزه و اِعمال قدرت رسالت حوزه علمیه، تمدن‌سازی یا مجتهدپروری نگاهی به نظام آموزشی و منابع درسی حوزه علمیه نجف نظام آموزشی و منابع درسی حوزه علمیه نجف تبیین تفاوت‌های میان استنباط فقهی رایج و استنباط معارف تبلیغی وقتی تبلیغ دین، اولویت اول یک روحانی می شود! افتتاحیه گردهمایی آموزشی-توجیهی معاونین تبلیغ استان‌ها و رابطین خواهر مدارس امین بیانیه ی حوزه علمیه کرمان جهت برخورد قانونی با عوامل و مسببان این هنجارشکنی امتدادهای کلامی و الهیاتی غزه! آگهی انجام نماز و روزه و نوشتن وصیت نامه و خواندن زیارت عاشورا و خواندن اذکار مخصوص برای رسیدن به حاجات و انجام مشاوره توسط یک امام جماعت! بحران جذب در حوزه؛ وقتی ۱۶۰ هزار طلبه، سفیران خاموش‌اند اعتراض صریح مداح معروف به موازی کاری نهادهای تبلیغی و لزوم طرحی نو!

13
دکتر محمدصادق کوشکی طی یادداشتی در نقد صدا و سیما بررسی کرد؛

جبلی و کولاک تحولات!

  • کد خبر : 37698
  • 12 بهمن 1400 - 14:10
جبلی و کولاک تحولات!
شب دوازدهم بهمن امسال هر چه شبکه های سیما را جستجو کردیم حتی یک برنامه که رنگ و بوی دهه فجر داشته باشد، پیدا نشد که نشد!

به گزارش خبرنگار فضای مجازی صدای حوزه، دکتر محمدصادق کوشکی، عضو هیئت علمی دانشگاه تهران و کارشناس صداوسیما طی یادداشتی به برنامه های شب دوازدهم بهمن رسانه ملی که رنگ و بویی از دهه فجر نداشت، با عنوان جبلی و کولاک تحولات! واکنش نشان داده است که در ادامه مطالعه می نمایید:

دی ماه گذشته اغلب شبکه های سیما برای شب یلدا سنگ تمام گذاشتند و حتی بعضی از شبکه ها به همین مناسبت ویژه برنامه های ۷ یا ۸ ساعته ارائه کردند.

شب دوازدهم بهمن امسال هر چه شبکه های سیما را جستجو کردیم حتی یک برنامه که رنگ و بوی دهه فجر داشته باشد، پیدا نشد که نشد!

این حجم از بی اعتنایی به مهم ترین مناسبت انقلاب اسلامی ( دهه فجر) نشان دهنده بخشی از واقعیتهای تلخ حاکم بر رسانه ملی است. انزوای انقلاب اسلامی و ارزشهای آن و توجه افراطی به برخی مناسبتها مانند جام جهانی فوتبال و قرعه کشی آن یا شب یلدا و……

مهمترین ماموریت جناب جبلی در ریاست بر صدا و سیما ، ایجاد تحول عمیق در رسانه ملی و بازگرداندن این رسانه به دامان انقلاب اسلامی عنوان شده است.

در این چند ماهی که از ریاست جبلی بر صدا و سیما می گذرد هنوز هیچ حرکتی که نشانه شروع تحول اساسی در معاونتهای سیما و صدا باشد به چشم نمی خورد و این یعنی ممکن است تحول مورد نظر آقای جبلی آن قدر عمیق باشد که دوره اول ریاست ایشان بر رسانه ملی صرف “برنامه ریزی و مطالعات کارشناسی در مسیر بازشناسی راهبردهای تحول در چهارچوب رسانه و جامعه ” شود و عملا هیچ تحولی در بزرگترین و موثرترین رسانه کشور رخ ندهد!

حضرت امام یکی دو ماه پس از پیروزی انقلاب اسلامی با قاطعیت و تندی ، نسبت به وجود نمادهای دوران طاغوت و رواج آنها در جامعه اعتراض کرده و خواستار تغییر این نمادها شدند و این یعنی حتی اگر قرار است تحول در سطح جامعه ای به گستره ایران رخ بدهد ( که نیاز به سالها وقت و تلاش و برنامه دارد) لازم است به نوعی شروع این تحول از همان ابتدا به چشم بیاید تا همگان متوجه جدی بودن تحول و شروع آن شوند.

آقای جبلی!

هستند افرادی که به عنوان وظیفه شرعی و بدون هیچ چشم داشت مادی برای تحول گام به گام و معقول در صدا و سیما برنامه و ایده دارند . به شرط آن که شما چشم بینا و گوش شنوا داشته باشید و پا را از اتاق ریاست بیرون گذاشته و منتقدان جدی و صاحب نظر رسانه ملی در چند دهه اخیر را به همکاری دعوت کنید. و ما علینا الا البلاغ المبین

لینک کوتاه : https://v-o-h.ir/?p=37698
  • نویسنده : محمدصادق کوشکی

مطالب مرتبط

20بهمن
بیانیه انجمن اساتید انقلابی سطوح عالی حوزه علمیه قم
در پاسخ به بیانیه اخیر یک گروهک سیاسی حوزوی منتشر شد؛

بیانیه انجمن اساتید انقلابی سطوح عالی حوزه علمیه قم

14بهمن
واکاوی جایگاه مردم در اندیشه متفکران انقلاب اسلامی
روایت شفاهی فصل مردم برگزار می‌شود؛

واکاوی جایگاه مردم در اندیشه متفکران انقلاب اسلامی

17اردیبهشت
«سلمان فارسی» یک سریال بزرگ بین المللی و بین الادیانی خواهد بود
معاون سیمای رسانه ملی در گفت‌وگویی مطرح کرد؛

«سلمان فارسی» یک سریال بزرگ بین المللی و بین الادیانی خواهد بود

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 1در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.