• امروز : چهارشنبه - ۲۶ دی - ۱۴۰۳
  • برابر با : Wednesday - 15 January - 2025
کل اخبار 6361

صدای حوزه امروز

نشست مشترک مدیران بین الملل حوزه های علمیه با مدیران حوزه های علمیه استان سیستان و بلوچستان برگزار شد واقعیت فیلم درگیری در فرودگاه مهرآباد چه بود؟/ تصاویری از مشاجرۀ خانوادگی زن جوان بی‌حجاب، قبل از حمله به روحانی حاضر در فرودگاه!/ واکنش ها به رفتار روحانی حاضر در صحنه مروری انتقادی بر بایدهای آرمانی که معاون آموزش حوزه بیان کرد! لازم است مشوق‌هایی برای جذب طلاب به حوزه‌های علمیه ایجاد شود همچنان برای تبلیغ نقشه جامعی وجود ندارد / تحولات عظیم و شگرفی در دنیا رخ داده و نهاد تبلیغ دین را دچار سختی کرده است! پوکر کی حلال میشه؟! حل و فصل جن عاشق توسط طلبه بلاگر! “رقص” در سینمای قبل و بعد از انقلاب به روایت یک طلبه! ابتکار عمل آیت الله حائری یزدی در بازسازی حوزه علمیه قم در شرایط رو به اضمحلال حوزه در ستایش تبلیغ عشایری!/ عکس نوشته شکل و شمایل صحیح مواجهه مدارس علمیه با طلاب دهه هشتادی! فرصت تبلیغی سه روزه برای ایام فاطمیه (س) بیشتر به درد تبلیغ برای استان های نزدیک قم میخورد! اعضای نهمین دوره شورای عالی حوزه‌های علمیه به عنوان عالی‌ترین نهاد حوزوی انتخاب شدند روایت مدیر حوزه های علمیه از اهم و احب امور نزد رهبر معظم انقلاب!

9
یادداشت؛

روز مادر آمریکایی‌ها

  • کد خبر : 36835
  • 04 بهمن 1400 - 15:33
روز مادر آمریکایی‌ها
در واقع مادر و ارزش مادری منحصر به یک قوم و یا یک دین و یا یک فرهنگ خاص نیست، هرچند که مدرنیته سهم مادر و مادری را محدود کرده و معضلاتی را در امر مادری پیش‌روی انسان معاصر خلق کرده است، ولی همچنان ارزش مادری به عنوان ارزش‌ جهان‌شمول شناخته می‌شود.

به گزارش خبرنگار فضای مجازی صدای حوزه، حجت الاسلام حبیب الله بابایی در کانال شخصی خود پیرامون روز مادر یادداشتی منتشر کرد که در ادامه می‌خوانید:

یادداشت‌های آمریکا، قسمت ۵۳ (روز مادر آمریکایی‌ها)

آمریکایی‌ها در دومین یکشنبه از ماه می را روز مادر می‌گیرند و بر نقش مادر و کارکردهای مادران در صورت‌بندی وحیات جامعه تأکید می‌کنند. نکته جالب توجه این بود که روز مادر در ایام تحصیلی دانش‌آموزان بود در حالی که روز پدر در ایام غیر تحصیلی (در سومین یکشنبه ماه ژوئن) جشن گرفته می‌شد و این احیانا و شاید به خاطر بسیاری از دانش‌آموزان تک‌والدینی بود که خانه و خانواده‌شان مادرمحور بود و نه پدرمحور.

نکته قابل توجه در این بین، زبان مشترک «مادر و مادری» در ارتباطات فرهنگی بین تمدن‌ها و روابط بین‌الادیان است. در واقع مادر و ارزش مادری منحصر به یک قوم و یا یک دین و یا یک فرهنگ خاص نیست، هرچند که مدرنیته سهم مادر و مادری را محدود کرده و معضلاتی را در امر مادری پیش‌روی انسان معاصر خلق کرده است، ولی همچنان ارزش مادری به عنوان ارزش‌ جهان‌شمول شناخته می‌شود.

همین نکته را یک بار بل وایدر رئیس مرکز مسیحیت‌شناسی در شارلوتسویل به من گفت و گفت که در ادبیات دینی و مسیحی ما احترام به والدین مورد تأکید قرار گرفته است ولی فرهنگ مدرنیته این آموزه‌های دینی را به حاشیه برده است.

به رغم اشتراکات فرهنگ‌های مختلف در موضوع مادر و مادری، ارزش مادر و فرهنگ مادری در میان مسلمانان همواره برجسته و گاه محل غبطه دنیای غرب نسبت به مادر مسلمان بوده است.

یکی از ائمه جمعه پاریس که تونسی الاصل بود و برای سفری به قم آمده بود به این نکته اشاره کرد و گفت که یک روز در منطقه‌ای از پاریس که تمرکز مسلمانان در آن بیشتر است، یک خانم مسیحی دست پسرش را گرفته و آورده بود به خانه امام جماعت مسلمانان و از ایشان خواسته بود که دین اسلام را به فرزند مسیحی‌اش آموزش دهد.

امام جماعت مسلمانان تعجب کرده بود که فرزند مسیحی شما چرا باید اسلام را یاد بگیرد؟ مادر مسیحی در جواب گفته بود که من می‌خواهم پسرم با من مادرش همچون پسر همسایۀ مسلمانم با مادرش رفتار بکند.

لینک کوتاه : https://v-o-h.ir/?p=36835
  • منبع : کانال ایتای حجت الاسلام حبیب الله بابایی

مطالب مرتبط

12اردیبهشت
۷ راهکار برای مادری شاداب‌تر بودن
شغلی 24 ساعته که نیاز به انرژی فوق العاده دارد؛

۷ راهکار برای مادری شاداب‌تر بودن

10اردیبهشت
رفتاری جالب از یک خانم در روز قدس که دو جور متفاوت می‌توان فهمید!
25فروردین
مادر، نماد سنّت و مظهر «استبداد»ی است که باید از آن خلاص شد!

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.