به گزارش صدای حوزه، فاطمه کوهپایه زاه متخصص روانشناسی در گفتگویی گفت: سالهاست همپای دیگر مردم دنیا، غرق در اینترنت و فن آوری هستیم، علاوه بر سرعتی که در این مسیر داریم، متاسفانه به سرعت نیز در حال آسیب رسانی به زندگی هایمان هستیم، مخصوصا زندگی زناشویمان.
موبایل مثل مسواک وسیله شخصی است
جملهای که بدون آگاهی یاد گرفته ایم این است موبایل مثل مسواک وسیله شخصی است، آری عزیز مخاطب، موبایل وسیلهای شخصی است، ولی نه به بهای در هم ریختن زندگی مشترک! به نظرم رسید برخی اشتباهات را ذکر کنم تا هوشمندانهتر از گوشی همراه خود استفاده کنیم.
موبایل وسیله شخصی است، اما همسرتان باید از این وسیله شخصی و اتفاقاتی که درآن میافتد در صورت تمایل باخبر شود. بر عکس گذاشتن صفحه گوشی و یا در حالت سکوت گذاشتن آن شک برانگیز و ناراحت کننده است ، همیشه بر روی گوشی خود رمز بگذارید، ولی رمز را به همسر خود نیز بگویید.
وقتی در حال تایپ پیام یا گشت در شبکهها هستید و همسرتان کنارتان مینشیند، فورا صفحه را خاموش نکنید. اگر نخواستید او ببیند بگویید، عزیزم موضوعی را میبینم که صلاح میدانم شما ندانی. نتیجه این جمله به مراتب بهتر از مشکوک رفتار کردن است!
اگر نیاز به سیم کارت دوم و سومی دارید حتما به همسر خود بگویید. نگذارید او خودش متوجه شود چرا که عواقبش زیانبار است، گه گاه باهم بنشینید و فضاهای موجود در گوشیتان را تماشاکنید، همراهی قطعا تاثیر خوبی در روابط شما خواهد داشت.
اگر مزاحم تلفنی دارید به همسر خود بگویید، شنیدن از جانب شما بهتر است از اینکه خودش متوجه موضوع شود، برای خود پیشرفتهترین مدل را گوشی را نخرید در حالی که همسرتان یک گوشی معمولی دارد، تفاوتی بین خود و او احساس نکنید و نظرش را حتما جویا شوید و اطمینان حاصل کنید که راضی است! زنان بطور نهانی از حرکت این چنینی همسرانشان ناراضی هستند.