• امروز : پنج شنبه - ۱۴ فروردین - ۱۴۰۴
  • برابر با : Thursday - 3 April - 2025
کل اخبار 6450

صدای حوزه امروز

داستان راستان بوستان! اولین نشست صمیمی مسئول دبیرخانه شورای عالی حوزه‌های علمیه با رسانه‌های حوزوی تبارشناسی سکولاریسم در حوزه‌های علمیه امپراطوری معاونت آموزش بر حوزه/ چرا تغییر سخت است و چگونه باید پیش برویم؟ تنظیمات دروس حوزه طوریست که هیچ احتیاجی به قرآن ندارند! + واکنش ها زیر و بم اشتغال طلاب و چند نکته باریک‌تر از مو چرا ما پزشک اطفال داریم اما آخوند اطفال نداریم؟/ منبر را به هرکسی ندهید لزوم ارائه مدل اجرایی دقیق جهت ورود هیأت های مذهبی به اقتصاد اولین دیدار همسر با لباس روحانیت یا مزاحمت یک آخوند برای یک زن متأهل؟! حکمت متعالیه در خدمت انقلاب تبارشناسی تربیت چهره‌های انقلابی در گفتمان حوزه‌های علمیه از مدرسه‌ی عرفان تا کوچه‌های انقلاب/ زنانی که تاریخ را در حاشیه‌ی تاریخ نوشتند حمله طلبه ها به حوزه علمیه دروغ است/ دعوا بر سر مسجد نیست و اداره آن در اختیار اشرفی اصفهانی است جامعه الزهرا تصمیم بگیرد: تبلیغ اولویت اول است یا دوم؟!

9

معرفی کتاب «فراتر از امر بشری»

  • کد خبر : 16726
  • 07 تیر 1400 - 13:45
معرفی کتاب «فراتر از امر بشری»
در این اثر، مباحثی مانند «مبانی و دیدگاه‌های دین‌شناختی سروش»، «نقد مجتهدشبستری به قرائت رسمی از دین و دیدگاه‌های او دربارۀ انقلاب و جمهوری اسلامی ایران» ارائه شده و مورد نقد قرار گرفته است.

به گزارش صدای حوزه، کتاب «فراتر از امر بشری» جدیدترین اثر پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی در روزهای پایانی خرداد ۱۴۰۰ روانه بازار نشر و کتاب خواهد شد.

این کتاب که انتقاداتی بر دیدگاه‌های عبدالکریم سروش و مجتهد شبستری پیرامون وحی مطرح می‌کند، توسط عبدالحسین خسروپناه نگاشته شده است.

در بخشی از مقدمه این کتاب می‌خوانیم: «ما در این اثر، به تبیین و نقد دیدگاه وحی‌شناسانۀ عبدالکریم سروش و محمد مجتهد شبستری پرداخته و تلاش کرده‌ایم آنچه غرض اصلی ایشان از طرح دیدگاه وحی‌شناسانه است، در تبیین و نقد دیدگاه‌های آنان، مدنظر قرار گیرد. ازاین‌رو، در این اثر، مباحثی مانند «مبانی و دیدگاه‌های دین‌شناختی سروش»، «نقد مجتهدشبستری به قرائت رسمی از دین و دیدگاه‌های او دربارۀ انقلاب و جمهوری اسلامی ایران» ــ که به ظاهر ارتباط مستقیم با وحی‌شناسی ندارند ــ ارائه شده و مورد نقد قرار گرفته است. به عبارت دقیق‌تر، وحی‌شناسی رویکرد‌های مختلفی دارد که عبارتند از: رویکرد مبناشناختی، رویکرد پدیدارشناختی و رویکرد کارکردشناختی. وحی‌شناسی در رویکرد مبناشناختی به مبانی دین‌شناختی، معرفت‌شناختی، زبان‌شناختی و هرمنوتیکی وحی می‌پردازد و در رویکرد پدیدارشناختی به ماهیت وحی و ارکان هویت آن اشاره دارد و در رویکرد کارکردشناختی به آثار فقهی، سیاسی و اجتماعی وحی نظر می‌کند. از آنجا که این دو نویسنده، هر سه وجه را در نظر داشته‌اند، ما نیز در هر سه موضوع وارد شده‌ایم. اما در میان مباحث، آنچه بیشتر غلبه دارد، نقدِ دیدگاه عبدالکریم سروش دربارۀ «پدیدارشناسی وحی» و نظرگاه محمد مجتهدشبستری دربارۀ «هرمنوتیک وحی» است.»

لینک کوتاه : https://v-o-h.ir/?p=16726
  • منبع : خبرگزاری دانشجو

مطالب مرتبط

14آبان
همجواری فقه جواهری و فلسفه در حیطه تمدنی
21آذر
این چه علمیست که فقط در دفاع از اغتشاشگران کارایی دارد؟!
واکنش حجت السلام والمسلمین خسروپناه به ادعای جاهلانه برخی مدعیان فقه و فلسفه؛

این چه علمیست که فقط در دفاع از اغتشاشگران کارایی دارد؟!

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.