• امروز : سه شنبه - ۱۲ فروردین - ۱۴۰۴
  • برابر با : Tuesday - 1 April - 2025
کل اخبار 6448

صدای حوزه امروز

داستان راستان بوستان! اولین نشست صمیمی مسئول دبیرخانه شورای عالی حوزه‌های علمیه با رسانه‌های حوزوی تبارشناسی سکولاریسم در حوزه‌های علمیه امپراطوری معاونت آموزش بر حوزه/ چرا تغییر سخت است و چگونه باید پیش برویم؟ تنظیمات دروس حوزه طوریست که هیچ احتیاجی به قرآن ندارند! + واکنش ها زیر و بم اشتغال طلاب و چند نکته باریک‌تر از مو چرا ما پزشک اطفال داریم اما آخوند اطفال نداریم؟/ منبر را به هرکسی ندهید لزوم ارائه مدل اجرایی دقیق جهت ورود هیأت های مذهبی به اقتصاد اولین دیدار همسر با لباس روحانیت یا مزاحمت یک آخوند برای یک زن متأهل؟! حکمت متعالیه در خدمت انقلاب تبارشناسی تربیت چهره‌های انقلابی در گفتمان حوزه‌های علمیه از مدرسه‌ی عرفان تا کوچه‌های انقلاب/ زنانی که تاریخ را در حاشیه‌ی تاریخ نوشتند حمله طلبه ها به حوزه علمیه دروغ است/ دعوا بر سر مسجد نیست و اداره آن در اختیار اشرفی اصفهانی است جامعه الزهرا تصمیم بگیرد: تبلیغ اولویت اول است یا دوم؟!

9

شبکه ملی اطلاعات و مسئولیت نجات نسل

  • کد خبر : 5499
  • 17 اسفند 1399 - 13:57
شبکه ملی اطلاعات و مسئولیت نجات نسل
اجرایی شدن طرح شبکه ملی اطلاعات، می‌تواند راه حلی برای برون رفت از این معضل و نجات فرهنگ و نسل آینده باشد.

به گزارش صدای حوزه، کانال «روزنگار» مطلب کوتاهی را پیرامون اهمیت شبکه ملی اطلاعات منتشر کرده است که متن آن را در ادامه می‌خوانید:

فضای مجازی، عرصه‌ای است که هرکس مطابق اعتقادات و اندیشه‌اش از آن بهره می‌جوید. گروهی که دغدغه‌ فرهنگ و اعتقادات ایرانی ـ اسلامی را دارند، تمام همّ‌شان را برای حفظ و صیانت از آن در این فضا به‌کار می‌برند. عده‌ای نیز قصد فروپاشی و نابودی این فرهنگ چند هزار ساله را دارند و در این راه از هر ابزاری استفاده می‌کنند.

فضای مجازی بستری است که آنان به دلیل در دسترس ‌بودن آن برای همگان، به‌ویژه نسل جوان و نوجوان، از آن بیشترین بهره را می‌برند.

لایو یک خانم بلاگر با یک نوجوان ۱۴ ساله در چند ماه گذشته و آهنگ جدید ساسی مانکن، نمونه‌ای از این ابزارها در راه تخریب هویت دینی و فرهنگی نسل جوان ایرانی است.

این در حالی است که استفاده از کودکان و نوجوانان برای هرگونه هرزه‌نگاری، مطابق قوانین بین‌المللی جرم محسوب می‌شود و از طرف دیگر نمایش چنین صحنه‌هایی برای کودکان و نوجوان در تمام جوامع ناپسند است.

در بسیاری از کشورها، محدودیت‌هایی برای عدم نمایش صحنه‌های مستهجن در فضای مجازی اعمال شده است. اما متأسفانه در کشور ما، مراجع قانونی و نهادهای وابسته، هنوز راه حل عملی برای آن ارائه نکرده‌اند.

اجرایی شدن طرح شبکه ملی اطلاعات، می‌تواند راه حلی برای برون رفت از این معضل و نجات فرهنگ و نسل آینده باشد. البته زمینه‌سازی و فرهنگ‌سازی برای پذیرش این طرح، توسط افکار عمومی، گام مقدماتی و رسالتی است که دست‌اندرکاران فرهنگ و رسانه در این مسیر برعهده دارند.

گفتنی است، صدای حوزه در راستای انعکانس صدای طلاب و فضلای حوزه علمیه در نظر دارد یادداشت‌ها و مطالب این عزیزان را در بخش «صدای طلاب» منتشر کند؛ از این‌رو نویسندگان حوزوی و فعالان فضای مجازی می‌توانند مطالب خود را به آی دی adminvoh@ در پیام رسان ایتا ارسال فرمایند.

لینک کوتاه : https://v-o-h.ir/?p=5499
  • منبع : روزنگار

مطالب مرتبط

26اسفند
نقش آفرینی رسانه‌های حوزوی در عرصه راهبری و سیاستگذاری
در اولین نشست صمیمی مسئول دبیرخانه شورای عالی حوزه‌های علمیه با رسانه‌های حوزوی مطرح شد؛

نقش آفرینی رسانه‌های حوزوی در عرصه راهبری و سیاستگذاری

01اسفند
طراحی اسلامی سکوهای مجازی: از چالش‌ها تا راهکارها
در دومین جلسه از دوره آموزشی «آشنایی با طراحی اسلامی سکوهای مجازی و نقد الگوهای موجود» مطرح شد؛

طراحی اسلامی سکوهای مجازی: از چالش‌ها تا راهکارها

01اسفند
آغاز تحول فضای مجازی؛ نقد و طراحی سکوهای اسلامی
در نخستین جلسه دوره آموزشی «آشنایی با طراحی اسلامی سکوهای مجازی و نقد الگوهای موجود» مطرح شد؛

آغاز تحول فضای مجازی؛ نقد و طراحی سکوهای اسلامی

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.