• امروز : دوشنبه - ۲۹ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : Monday - 19 May - 2025
کل اخبار 6490

صدای حوزه امروز

تصمیم های خردی که به وقتش اتخاذ نشده اند! روحانیت در خط مقدم خدمت/ روحانی و مداح رامشیری نماد خدمت شدند روایت شیخ اسماعیل رمضانی از عصر هوش مصنوعی و لزوم تغییر سبک آخوندی! نقش علما در دفاع از امت اسلامی بی‌همتاست/ غزه هرگز شکست نخواهد خورد انتقاد معاون تهذیب حوزه های علمیه از کیفیت برگزاری کمیسیون اخلاق و تربیت در همایش صدسالگی بازتأسیس حوزه حوزه پیشرو و سرآمد| تکنولوژی‌شناسی یا تکنوکراسی، کدام؟ فقط رهبری می‌توانست چنین پیام تمدن‌سازی بنویسد! «حوزه» نهاد فرا ساحتی با درون‌مایه و رویکرد تمدنی و وظیفه‌مند در برابر جامعه، جهان معاصر و انقلاب/ حوزه پیشرو و سرآمد در کنار ملت است حوزه پیشرو و سرآمد حوزه های علمیه؛ حافظان دین‌داری مردم در طوفان مدرنیته مشکلات حوزه و روحانیت در نگاه استاد علی صفایی حوزه علمیه قم از تأسیس تا صدسالگی؛ فرازها، فرودها، چالش‌ها و راهکارها رمزگشایی از اهداف آیت‌الله شیخ عبدالکریم حائری در تأسیس حوزه قم حوزه، قدیمی‌ترین، ماناترین و مردمی‌ترین نهاد اجتماعی/ نمونه‌ای برای پیاده‌سازی موفق مردمی‌سازی در جامعه اسلامی

9

شبکه ملی اطلاعات و مسئولیت نجات نسل

  • کد خبر : 5499
  • 17 اسفند 1399 - 13:57
شبکه ملی اطلاعات و مسئولیت نجات نسل
اجرایی شدن طرح شبکه ملی اطلاعات، می‌تواند راه حلی برای برون رفت از این معضل و نجات فرهنگ و نسل آینده باشد.

به گزارش صدای حوزه، کانال «روزنگار» مطلب کوتاهی را پیرامون اهمیت شبکه ملی اطلاعات منتشر کرده است که متن آن را در ادامه می‌خوانید:

فضای مجازی، عرصه‌ای است که هرکس مطابق اعتقادات و اندیشه‌اش از آن بهره می‌جوید. گروهی که دغدغه‌ فرهنگ و اعتقادات ایرانی ـ اسلامی را دارند، تمام همّ‌شان را برای حفظ و صیانت از آن در این فضا به‌کار می‌برند. عده‌ای نیز قصد فروپاشی و نابودی این فرهنگ چند هزار ساله را دارند و در این راه از هر ابزاری استفاده می‌کنند.

فضای مجازی بستری است که آنان به دلیل در دسترس ‌بودن آن برای همگان، به‌ویژه نسل جوان و نوجوان، از آن بیشترین بهره را می‌برند.

لایو یک خانم بلاگر با یک نوجوان ۱۴ ساله در چند ماه گذشته و آهنگ جدید ساسی مانکن، نمونه‌ای از این ابزارها در راه تخریب هویت دینی و فرهنگی نسل جوان ایرانی است.

این در حالی است که استفاده از کودکان و نوجوانان برای هرگونه هرزه‌نگاری، مطابق قوانین بین‌المللی جرم محسوب می‌شود و از طرف دیگر نمایش چنین صحنه‌هایی برای کودکان و نوجوان در تمام جوامع ناپسند است.

در بسیاری از کشورها، محدودیت‌هایی برای عدم نمایش صحنه‌های مستهجن در فضای مجازی اعمال شده است. اما متأسفانه در کشور ما، مراجع قانونی و نهادهای وابسته، هنوز راه حل عملی برای آن ارائه نکرده‌اند.

اجرایی شدن طرح شبکه ملی اطلاعات، می‌تواند راه حلی برای برون رفت از این معضل و نجات فرهنگ و نسل آینده باشد. البته زمینه‌سازی و فرهنگ‌سازی برای پذیرش این طرح، توسط افکار عمومی، گام مقدماتی و رسالتی است که دست‌اندرکاران فرهنگ و رسانه در این مسیر برعهده دارند.

گفتنی است، صدای حوزه در راستای انعکانس صدای طلاب و فضلای حوزه علمیه در نظر دارد یادداشت‌ها و مطالب این عزیزان را در بخش «صدای طلاب» منتشر کند؛ از این‌رو نویسندگان حوزوی و فعالان فضای مجازی می‌توانند مطالب خود را به آی دی adminvoh@ در پیام رسان ایتا ارسال فرمایند.

لینک کوتاه : https://v-o-h.ir/?p=5499
  • منبع : روزنگار

مطالب مرتبط

31فروردین
مالک رسانه پیام رسانه را انتخاب می‌کند نه بازیگران و عوامل
نقد همکاری یکی از روحانیون با شبکه آرته فرانسه؛

مالک رسانه پیام رسانه را انتخاب می‌کند نه بازیگران و عوامل

26اسفند
نقش آفرینی رسانه‌های حوزوی در عرصه راهبری و سیاستگذاری
در اولین نشست صمیمی مسئول دبیرخانه شورای عالی حوزه‌های علمیه با رسانه‌های حوزوی مطرح شد؛

نقش آفرینی رسانه‌های حوزوی در عرصه راهبری و سیاستگذاری

01اسفند
طراحی اسلامی سکوهای مجازی: از چالش‌ها تا راهکارها
در دومین جلسه از دوره آموزشی «آشنایی با طراحی اسلامی سکوهای مجازی و نقد الگوهای موجود» مطرح شد؛

طراحی اسلامی سکوهای مجازی: از چالش‌ها تا راهکارها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.