• امروز : دوشنبه - ۲۹ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : Monday - 19 May - 2025
کل اخبار 6490

صدای حوزه امروز

تصمیم های خردی که به وقتش اتخاذ نشده اند! روحانیت در خط مقدم خدمت/ روحانی و مداح رامشیری نماد خدمت شدند روایت شیخ اسماعیل رمضانی از عصر هوش مصنوعی و لزوم تغییر سبک آخوندی! نقش علما در دفاع از امت اسلامی بی‌همتاست/ غزه هرگز شکست نخواهد خورد انتقاد معاون تهذیب حوزه های علمیه از کیفیت برگزاری کمیسیون اخلاق و تربیت در همایش صدسالگی بازتأسیس حوزه حوزه پیشرو و سرآمد| تکنولوژی‌شناسی یا تکنوکراسی، کدام؟ فقط رهبری می‌توانست چنین پیام تمدن‌سازی بنویسد! «حوزه» نهاد فرا ساحتی با درون‌مایه و رویکرد تمدنی و وظیفه‌مند در برابر جامعه، جهان معاصر و انقلاب/ حوزه پیشرو و سرآمد در کنار ملت است حوزه پیشرو و سرآمد حوزه های علمیه؛ حافظان دین‌داری مردم در طوفان مدرنیته مشکلات حوزه و روحانیت در نگاه استاد علی صفایی حوزه علمیه قم از تأسیس تا صدسالگی؛ فرازها، فرودها، چالش‌ها و راهکارها رمزگشایی از اهداف آیت‌الله شیخ عبدالکریم حائری در تأسیس حوزه قم حوزه، قدیمی‌ترین، ماناترین و مردمی‌ترین نهاد اجتماعی/ نمونه‌ای برای پیاده‌سازی موفق مردمی‌سازی در جامعه اسلامی

16

پیام ساخت واکسن کرونا توسط ایران به عنوان اولین کشور مسلمان در جهان چیست؟

  • کد خبر : 16706
  • 06 تیر 1400 - 22:58
پیام ساخت واکسن کرونا توسط ایران به عنوان اولین کشور مسلمان در جهان چیست؟
این اتفاق کمی نبود که ایران به عنوان «اولین کشور مسلمان» در جهان توانست واکسن کرونا را تولید کند. آن هم نه در شرایط عادی، بلکه زیر سخت ترین و بی سابقه ترین تحریم های تاریخ بشر علیه ایران. از این رو، اگر از منظر «حداقلی» به مساله نگاه کنیم، این افتخار بزرگی برای جمهوری اسلامی ایران در حوزه پزشکی بود.

به گزارش خبرنگار فضای مجازی صدای حوزه، امیر حسین ثابتی در پی تزریق اولین دز واکسن کوو برکت توسط رهبری در پیج اینستاگرای خود نوشت؛

سه دهه قبل وقتی ساموئل هانتینگتون نظریه جنجالی برخورد تمدنها را مطرح کرد از ظرفیت بالای جمهوری اسلامی برای رهبری تمدن اسلام سخن گفت. (تمدن‌ها و بازسازی نظام جهانی، ص ۱۱۹) و همه آنانی که اندکی با مباحث تمدنی آشنا هستند می دانند «علم و فناوری» یکی از مهم ترین پایه های تشکیل یک تمدن مستقل محسوب می شود.

لذا این اتفاق کمی نبود که ایران به عنوان «اولین کشور مسلمان» در جهان توانست واکسن کرونا را تولید کند. آن هم نه در شرایط عادی، بلکه زیر سخت ترین و بی سابقه ترین تحریم های تاریخ بشر علیه ایران. از این رو، اگر از منظر «حداقلی» به مساله نگاه کنیم، این افتخار بزرگی برای جمهوری اسلامی ایران در حوزه پزشکی بود اما واقعیت این است که باید به این مساله از منظر «حداکثری» نگاه کرد و آن اینکه جمهوری اسلامی ایران با این اقدام توانست قدرت علم و فناوری خود را به عنوان یکی از مولفه های «تمدن ساز» به رخ جهان بکشد.
‌‌
پس با نگاه حداقلی، شاهکار دانشمندان ایرانی را صرفا به یک دستاورد در حوزه پزشکی محدود نکنیم، این اتفاق و بسیاری از اتفاقات مشابه، مانند قطعات یک پازل نشانه هایی از رشد و نمو یک تمدن نوین با محوریت جمهوری اسلامی ایران هستند. شاید تکمیل قطعات این پازل سالها و بلکه دهه ها زمان ببرد اما پیشرفت و جهش ایران در عرصه های مختلف قطعی است؛ بعون الله.

لینک کوتاه : https://v-o-h.ir/?p=16706
  • نویسنده : امیرحسین ثابتی

مطالب مرتبط

19اردیبهشت
تفاوت مخرج مشترک نداشتن با صورت مشترک داشتن
حواشی دیدار رهبر معظم انقلاب با دانشجویان؛

تفاوت مخرج مشترک نداشتن با صورت مشترک داشتن

03فروردین
کتاب هایی که در آخرین سال قرن مورد توجه رهبر انقلاب قرار گرفتند
یک راهکار خوب برای شناسایی کتاب های خوب؛

کتاب هایی که در آخرین سال قرن مورد توجه رهبر انقلاب قرار گرفتند

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.