• امروز : دوشنبه - ۲۶ آبان - ۱۴۰۴
  • برابر با : Monday - 17 November - 2025
کل اخبار 6615

صدای حوزه امروز

فقه الجهاد/ امنیت و آسایش در پرتو مبارزه و اِعمال قدرت رسالت حوزه علمیه، تمدن‌سازی یا مجتهدپروری نگاهی به نظام آموزشی و منابع درسی حوزه علمیه نجف نظام آموزشی و منابع درسی حوزه علمیه نجف تبیین تفاوت‌های میان استنباط فقهی رایج و استنباط معارف تبلیغی وقتی تبلیغ دین، اولویت اول یک روحانی می شود! افتتاحیه گردهمایی آموزشی-توجیهی معاونین تبلیغ استان‌ها و رابطین خواهر مدارس امین بیانیه ی حوزه علمیه کرمان جهت برخورد قانونی با عوامل و مسببان این هنجارشکنی امتدادهای کلامی و الهیاتی غزه! آگهی انجام نماز و روزه و نوشتن وصیت نامه و خواندن زیارت عاشورا و خواندن اذکار مخصوص برای رسیدن به حاجات و انجام مشاوره توسط یک امام جماعت! بحران جذب در حوزه؛ وقتی ۱۶۰ هزار طلبه، سفیران خاموش‌اند اعتراض صریح مداح معروف به موازی کاری نهادهای تبلیغی و لزوم طرحی نو! مسجدی که با ورزش و معنویت جوانان را جذب کرد جایگاه روحانیت در حال و آینده نظام مرجعیت جامعه ایران/ روحانیت تقاص مسئولیت‌پذیری را می‌دهد!

10

دوره آموزش تولید محتوا با تلفن همراه برگزار شد

  • کد خبر : 12198
  • 20 اردیبهشت 1400 - 20:32
دوره آموزش تولید محتوا با تلفن همراه برگزار شد

حوزه/ مدیرکل تبلیغ حوزه های علمیه خواهران از برگزاری دوره آموزش تولید محتوا با تلفن همراه ویژه خواهران طلبه خبر داد.

به گزارش خبرگزاری حوزه، خانم ماندانا جلالی اظهار داشت: به همت اداره کل تبلیغ حوزه های علمیه خواهران و با مشارکت مدیریت حوزه علمیه خواهران استان خوزستان دوره آموزش تولید محتوا با تلفن همراه ویژه بانوان طلبه و مبلغ استان خوزستان برگزار شد.

وی با بیان این که این دوره به صورت مجازی با حضور بیش از ۱۳۰ بانوی طلبه و مبلغ از مدارس علمیه خواهران استان خوزستان برگزار شد، افزود: هدف از برگزاری این دوره تربیت نیروی فعال در زمینه تولید محتوا برای فضای مجازی بود.

مدیرکل تبلیغ حوزه های علمیه خواهران ادامه داد: این دوره در ۱۲ جلسه شامل ۶ جلسه آموزشی و ۶ جلسه رفع اشکال و نقد تولیدات برگزار شد و در مجموع بیش از ۶۰۰ اثر در قالب فعالیت کلاسی توسط طلاب در این دوره تولید شد.

وی خاطرنشان کرد: در این دوره آموزشی تولید عکس نوشته، تایپوگرافی و تولید کلیپ با رویکرد اسلامی و با استفاده از نرم افزارهای قابل استفاده در تلفن همراه مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

خانم جلالی در پایان با بیان این که برگزاری این دوره ها ادامه خواهد داشت، گفت: در تلاش هستیم با برگزاری چنین دوره هایی بتوانیم طلاب و مبلغان را در عرصه هنر و رسانه تقویت کنیم.

لینک کوتاه : https://v-o-h.ir/?p=12198

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.