• امروز : جمعه - ۱۱ مهر - ۱۴۰۴
  • برابر با : Friday - 3 October - 2025
کل اخبار 6579

صدای حوزه امروز

بحران جذب در حوزه؛ وقتی ۱۶۰ هزار طلبه، سفیران خاموش‌اند اعتراض صریح مداح معروف به موازی کاری نهادهای تبلیغی و لزوم طرحی نو! مسجدی که با ورزش و معنویت جوانان را جذب کرد جایگاه روحانیت در حال و آینده نظام مرجعیت جامعه ایران/ روحانیت تقاص مسئولیت‌پذیری را می‌دهد! جای خالی علمای بزرگ مسجدی در شهر مقدس قم! تأملی در سیستم مدیریتی رسانه گریز، نظارت گریز و غیرشفاف حوزه! نشست خبری همایش بین المللی علوم انسانی اسلامی و روز بزرگداشت علامه مصباح یزدی(ره) برگزار گردید راه بازکن های خیره‌سر و سازمان‌های فرهنگی بی‌ثمر! پاسخ مرکز خدمات به برخی سوالات درباره بیمه تکمیلی بعد از پایان مهلت ثبت نام! دو ویژگی اساسی روحانیت موفق / تمجید از برپایی درس‌های اخلاق در مساجد قم آیا روحانیت توانسته با تحولات جامعه همگام شود؟ آیا سرمایه اجتماعی روحانیت رو به افول است؟ لزوم اتخاذ رویکرد کیفی در گزارش های تبلیغی / کار خودجوش شما در صدای حوزه بسیار باارزش است! پاسخگویی به روش مرکز خدمات!

13

حجت الاسلام والمسلمین حسینی خراسانی با آرزوی موفقیت برای حجت الاسلام والمسلمین میرمحمدی در سمت ریاست مرکز خدمات، گفت: باید نسبت به رفع مشکلات طلاب توجه حداکثری صورت گیرد.

  • کد خبر : 11788
  • 19 اردیبهشت 1400 - 22:55
حجت الاسلام والمسلمین حسینی خراسانی با آرزوی موفقیت برای حجت الاسلام والمسلمین میرمحمدی در سمت ریاست مرکز خدمات، گفت: باید نسبت به رفع مشکلات طلاب توجه حداکثری صورت گیرد.

حجت الاسلام والمسلمین حسینی خراسانی با آرزوی موفقیت برای حجت الاسلام والمسلمین میرمحمدی در سمت ریاست مرکز خدمات، گفت: باید نسبت به رفع مشکلات طلاب توجه حداکثری صورت گیرد.

حجت الاسلام والمسلمین سید احمد حسینی خراسانی در گفت و گو با خبرنگار سرویس حوزه و روحانیت خبرگزاری رسا، گفت: نسبت به دوران مدیریت حجت الاسلام والمسلمین ربانی در مرکز خدمات احساس رضایت قابل توجهی وجود دارد.

حجت الاسلام والمسلمین حسینی خراسانی با بیان اینکه هیچ نقطه تاریکی در زندگی حجت الاسلام والمسلمین سید حسن ربانی وجود ندارد، گفت: بنده از سال ۴۳ با آقای ربانی آشنا هستم؛ ایشان همواره برای انقلاب و اسلام دل می‌سوزاند و برای حل مشکلات طلاب کار و تلاش می کرد.

استاد حوزه علمیه افزود: حجت الاسلام والمسلمین ربانی همواره با مواضع انقلابی و روشن در مسیر ولایت حرکت کرده و با تواضع و گرمی با طلاب برخورد می‌کرد؛ با توجه به خدمات شایسته و تلاش وافر حجت الاسلام والمسلمین ربانی در پاسخگویی و رفع و رجوع امور طلاب و ارباب رجوع باید وی را یک مدیر موفق دانست.

حجت الاسلام والمسلمین حسینی خراسانی ابراز کرد: این امید می رود که پس از خداحافظی حجت الاسلام و المسلمین ربانی از مرکزخدمات، از ظرفیت فراوان وی به عنوان یک مدیر همسو با نظام اسلامی و رهبر معظم انقلاب در سایر سازمان ها و نهادهای حوزوی و نظام اسلامی استفاده کامل شود.

استاد حوزه علمیه افزود: با توجه به امکانات موجود حوزه علمیه و مرکز خدمات به نظر می رسد که در دوران مدیریت حجت الاسلام و المسلمین ربانی کوتاهی صورت نگرفته باشد؛ با این حال در حال حاضر طلاب مشکلات معیشتی فراوانی دارند.

وی با بیان اینکه مشکلات معیشتی آزاردهنده موجب مانع در حرکت رو به جلو علمی و اخلاقی طلاب جوان می شود، اظهار داشت: در حال حاضر طلاب سطوح مقدمات مخصوصاً محصلین جوان و در آستانه ازدواج، رنج فراوانی را از لحاظ معیشتی تحمل می‌کنند.

حجت الاسلام والمسلمین حسینی خراسانی با آرزوی موفقیت برای حجت الاسلام والمسلمین محمدی در سمت ریاست مرکز خدمات حوزه های علمیه، عنوان کرد: امیدواریم در دوره مدیریت ایشان گام‌های بلندتری برای حل مشکلات معیشتی طلاب برداشته شود.

وی با اشاره به اینکه به عنوان استاد حوزه علمیه از مشکلات جدی طلاب آگاهی دارد، بیان داشت: باید در دوره جدید مدیریت مرکز خدمات در صورت وجود امکانات و اقتضای شرایط توجه حداکثری نسبت به رفع مشکلات طلاب صورت گیرد.

لینک کوتاه : https://v-o-h.ir/?p=11788

برچسب ها

مطالب مرتبط

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.