• امروز : چهارشنبه - ۱۴ آذر - ۱۴۰۳
  • برابر با : Wednesday - 4 December - 2024
کل اخبار 6327اخبار امروز 0

صدای حوزه امروز

شکل و شمایل صحیح مواجهه مدارس علمیه با طلاب دهه هشتادی! فرصت تبلیغی سه روزه برای ایام فاطمیه (س) بیشتر به درد تبلیغ برای استان های نزدیک قم میخورد! اعضای نهمین دوره شورای عالی حوزه‌های علمیه به عنوان عالی‌ترین نهاد حوزوی انتخاب شدند روایت مدیر حوزه های علمیه از اهم و احب امور نزد رهبر معظم انقلاب! فرهنگ کلان گفتارها: نهادهای گفتار جمعی ساز! تصویرسازی منفی و مستمر اینترنشنال از حوزه و روحانیت جزئیات برنامه‌های آموزشی حوزه علمیه قم طلبه های بااستعداد نباید در قرض و بدهی بمانند / شیخ طوسی ۱۲ برابر سایر طلاب شهریه می گرفت! +خاطرات پیاده‌روی اربعین با شهید سیدمصطفی خمینی وسط این سیستم اداری فشل، چطور برترین حوزه را انتخاب می کنید؟! اندر لزوم تبیین حداکثری اقدامات شورای نگهبان گاهی هم نزد من می‌آمد و مقداری شکایت می‌کرد… آداب طرح نظر جدید در حوزه های علمیه! تجاری سازی، بسته بندی و قسط بندی امر دینی! امام جمعه‌ای که با دخترش پشت تریبون نماز جمعه رفت

8
نکاتی چند درباره سواد رسانه ای:

چگونه گرفتار اعتیاد رسانه‌ای نشویم؟ +فیلم

  • کد خبر : 24650
  • 19 شهریور 1400 - 12:24
چگونه گرفتار اعتیاد رسانه‌ای نشویم؟ +فیلم
در فضای مجازی هیچ‌گاه شب نمی‌شود. همیشه همه خدمات تفریحی، ورزشی و گردشگری در فضای مجازی در دسترس است و تعطیل شدنی نیست. اگر برای استفاده از رسانه‌ها در این دنیای بی‌زمان، برنامه‌ریزی نداشته باشید خیلی زود غرق می‌شوید و به زندگی‌تان آسیب می‌زنید.

به گزارش صدای حوزه، چرایی و چگونگی اعتیاد رسانه ای نسل امروز نیاز به بررسی و واکاوی تفصیلی دارد که در نوشتار و ویدیوی ذیل آن به بررسی کوتاهی از این مساله خواهیم پرداخت:

در فضای مجازی هیچ‌گاه شب نمی‌شود. همیشه همه خدمات تفریحی، ورزشی و گردشگری در فضای مجازی در دسترس است و تعطیل شدنی نیست. اگر برای استفاده از رسانه‌ها در این دنیای بی‌زمان، برنامه‌ریزی نداشته باشید خیلی زود غرق می‌شوید و به زندگی‌تان آسیب می‌زنید. این چهار توصیه می‌تواند شما را از آسیب‌های اعتیاد رسانه‌ای مصون نگه دارد. 

اولین نکته حفظ و صیانت از کودکان است. به دلیل اینکه کودکان نمی‌توانند برای وقتشان برنامه‌ریزی داشته باشند. حواستان باشد قبل از اینکه برنامه زمانی مشخصی برای استفاده از رسانه‌ها تعیین کنید بچه‌ها را با تلویزیون و بازی‌های دیجیتال تنها نگذارید.

دومین توصیه اختصاص زمان مناسب است. برای اینکه استفاده از رسانه‌ها مانع استراحت، ورزش، بازی‌های گروهی و برنامه‌های خانوادگی بچه‌ها نشود باید متناسب سن فرزندانتان، محدودیت زمانی مشخص کنید. 

برنامه‌ریزی گروهی دیگر توصیه ما به شماست. اگر می‌خواهید برنامه‌ریزی‌تان برای استفاده از رسانه‌ها اجرایی شود باید بچه‌ها را در این برنامه‌ریزی شریک کنید و با همفکری آن‌ها برنامه‌ریزی کنید. می‌توانید یک گفت‌وگوی شاد دسته‌جمعی با موضوع برنامه‌ریزی انجام دهید. 

آخرین نکته، خودکنترلی است. زمانی که بچه‌ها بزرگ می‌شوند باید یاد بگیرند بدون کمک بزرگ‌ترها قوانین و مقررات را رعایت کنند. البته برای رسیدن به این خودکنترلی حمایت و همراهی والدین بسیار مؤثر است.

در ادامه این ویدئو را ببینید:

لینک کوتاه : https://v-o-h.ir/?p=24650
  • منبع : farsnews.ir

مطالب مرتبط

30آبان
روایت مدیر حوزه های علمیه از اهم و احب امور نزد رهبر معظم انقلاب!
صحبت های مهم آیت الله اعرافی در دیدار با اعضای شورای فعالان انقلابی فضای مجازی؛

روایت مدیر حوزه های علمیه از اهم و احب امور نزد رهبر معظم انقلاب!

16مرداد
من‌های هک‌شده!
زنان و فضای مجازی؛

من‌های هک‌شده!

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.