• امروز : یکشنبه - ۲۱ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : Sunday - 11 May - 2025
کل اخبار 6476

صدای حوزه امروز

فقط رهبری می‌توانست چنین پیام تمدن‌سازی بنویسد! حوزه پیشرو و سرآمد مشکلات حوزه و روحانیت در نگاه استاد علی صفایی حوزه علمیه قم از تأسیس تا صدسالگی؛ فرازها، فرودها، چالش‌ها و راهکارها رمزگشایی از اهداف آیت‌الله شیخ عبدالکریم حائری در تأسیس حوزه قم امام خمینی ره پرچمدار تعالی حوزه قم در نیم قرن اخیر/ بعد مردمی و اجتماعی از مهمترین ابعاد حوزه علمیه است/ مردم پشتوانه اصلی حوزه و نهاد علم دین هستند چالش ها و فرصت های حوزه علمیه در صدسال دوم حیانش! نشست گفتمانی صدای حوزه با عنوان “حوزه آینده؛ فرصت‌ها و چالش‌ها” ضرری که افشای اسرار به شیعه وارد کرده است/ تاریخ سازی با حضور به هنگام یا نابهنگام درباره اطلاعیه بکارگیری طلبه کارمند در یک مسجد جزئیات اولین دوره جشنواره علامه طباطبایی(ره)، ویژه طلاب و روحانیون کل کشور نقش علما در دفاع از امت اسلامی بی‌همتاست/ غزه هرگز شکست نخواهد خورد +متن عربی مصاحبه اطلاعیه جذب “کارمند طلبه” برای یک مسجد یا جذب پیمانکار همه فن حریف؟!/ از توانایی مداحی و بیان احکام تا مسئولیت نظافت سرویس های بهداشتی! تصویر پسر اوس موسی الگویی خوب برای معرفی یک طلبه و روحانی

12
سواد رسانه ای؛

نقش تکنیک متصل کردن در اقناع مخاطب

  • کد خبر : 37082
  • 05 بهمن 1400 - 16:54
نقش تکنیک متصل کردن در اقناع مخاطب
افراد برای بدست آوردن منفعت های مشترک به شرکت ها و هولدینگ ها می پیوندند که به همین دلیل توسط این تلاش ها دچار توقف شده است ،در حالی که در همان لحظه همگرایی را برای تلاش هایی مشترک که به اتصال افراد بهم ختم می شود از بین می برد .

بیایید صادق باشیم ، شما صرفا برای افزودن طنین صدای خود به مکالمات تلاش نمیکنید ، شما برای شنیده شدن ،تکرار شدن و ارزشمند شدن سخنان تان تلاش میکنید که سخنان شما بعد از اینکه میان مخاطبان نفوذ پیدا کرد نیز منجر به نفوذ فیزیکی شما در جمع باشد.

بنابراین چه راه بهتری برای درک رسانه های اجتماعی ،جز مطالعه مقاله اصول پایه ای از نفوذ اثر دکتر رابرت سیالدینی ، پروفسور رشته روانشناسی و بازاریابی در دانشگاه آریزونا آمریکا وجود دارد ؟ سیالدینی در کتاب اولیه اش ، اصول نفوذ ، از ۶ سلاح قدرتمند برای نفوذ صحبت میکند که به ضمیر خودآگاه و اجتماعی ما به سختی متصل شده است. به معنای دیگر ما نمیتوانیم بی تفاوت باشیم اما بهرحال مطابق با این قوانین، تعامل های اجتماعی رفتار خود را تنظیم می کنیم.

آیا این بدان معناست که چیزی مفید درون رسانه های اجتماعی وجود داردمه ما را برای یادگیری در تعامل ها فرا می خواند؟

خب ، به سراغ تکنیک متصل کردن درمبحث اقناع میرویم :

سیالدینی عنوان میکند که ، ما اغلب ترجیح میدهیم به کسانی که دوستشان داریم و می شناسیم بله بگوئیم .افزونه های این اصل به شرح زیر می باشد :

الف ) جذابیت های فیزیکی یک اثر متوقف شده ایجاد کرده و معمولا اصل اتصال را لغو میکند ;

ب) ما افرادی که به ما شباهت بیشتری داشته باشند دوست داریم ;

ج) ما کسانی را که از ما تعریف و تمجید می کنند دوست داریم ;

د) ما چیز هایی که شبیه به خودمان باشد را نیز دوست داریم ;

ه) همگرایی به سمت تلاشهای مشترک الهام بخش اصل اتصال افراد به هم است ;

و) یک مشارکت یا قضاوت بی طرفانه چه منفی باشد چه مثبت باعث افزایش نفوذ در افراد است که در مورد ما چه فکری می کنند ;

این مساله چگونه در رسانه اجتماعی کارکرد دارد ؟  خب ، برای شروع با معادل مجازی جذابیت بدنی ، ما اعتقاد و باور بیشتری برای جذابیت بلاگ های طراحی شده ، پیام های مستتر در ویدئو های باکیفیت تر و شرکتهایی که صفحات وب دارای احساس بیشتری از رسانه اجتماعی در طراحی و خروجی شان دارند ، داریم.

به طور مشابه ، افراد برای بدست آوردن منفعت های مشترک به شرکت ها و هولدینگ ها می پیوندند که به همین دلیل توسط این تلاش ها دچار توقف شده است ،در حالی که در همان لحظه همگرایی را برای تلاش هایی مشترک که به اتصال افراد بهم ختم می شود از بین می برد . به تلاشهای ست گودین برای گردآوری کتابهای رایگان و خالق تفکر و سپس استفاده از این مجموعه برای جمع آوری بودجه برای امور غیرانتفاعی بیاندیشید. تلاش ها و یا توئیت های  برایان آیزنبرگ از یک سال پیش نیز به ذهن خطور می کند.

 همانطور که در حال تعارف سایرین است ، چه چیزی یک ریتوئیت ، یک پیگیری یا یک کامنت مثبت بلاگ نسبت به یک تعارف اجتماعی محسوب می شوند ؟ و بله اینها  فعالیت هایی هستند  که شما به صورت معتبر ، تازه و یا آزادانه باید در آنها شرکت کنید.

 

لینک کوتاه : https://v-o-h.ir/?p=37082
  • منبع : http://nasrakurd.ir/

مطالب مرتبط

17بهمن
سواد رسانه‌ای یا زندگی مبارزاتی؟!
نوشته ای برای بیداری راویان جهاد دور از جهاد؛

سواد رسانه‌ای یا زندگی مبارزاتی؟!

24آذر
پوکر کی حلال میشه؟!
موقعیت های برساخته رسانه ای علیه تصویر روحانیت:

پوکر کی حلال میشه؟!

13آذر
خانواده مقاوم و کنشگری فرهنگی در فضای مجازی؛ فرصت همزبانی در عصر جدید!
در پیش نشست همایش بین‌المللی خانواده مقاوم، مطرح شد؛

خانواده مقاوم و کنشگری فرهنگی در فضای مجازی؛ فرصت همزبانی در عصر جدید!

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.