• امروز : پنج شنبه - ۸ آبان - ۱۴۰۴
  • برابر با : Thursday - 30 October - 2025
کل اخبار 6597

صدای حوزه امروز

تبیین تفاوت‌های میان استنباط فقهی رایج و استنباط معارف تبلیغی وقتی تبلیغ دین، اولویت اول یک روحانی می شود! افتتاحیه گردهمایی آموزشی-توجیهی معاونین تبلیغ استان‌ها و رابطین خواهر مدارس امین بیانیه ی حوزه علمیه کرمان جهت برخورد قانونی با عوامل و مسببان این هنجارشکنی امتدادهای کلامی و الهیاتی غزه! آگهی انجام نماز و روزه و نوشتن وصیت نامه و خواندن زیارت عاشورا و خواندن اذکار مخصوص برای رسیدن به حاجات و انجام مشاوره توسط یک امام جماعت! بحران جذب در حوزه؛ وقتی ۱۶۰ هزار طلبه، سفیران خاموش‌اند اعتراض صریح مداح معروف به موازی کاری نهادهای تبلیغی و لزوم طرحی نو! مسجدی که با ورزش و معنویت جوانان را جذب کرد جایگاه روحانیت در حال و آینده نظام مرجعیت جامعه ایران/ روحانیت تقاص مسئولیت‌پذیری را می‌دهد! جای خالی علمای بزرگ مسجدی در شهر مقدس قم! تأملی در سیستم مدیریتی رسانه گریز، نظارت گریز و غیرشفاف حوزه! نشست خبری همایش بین المللی علوم انسانی اسلامی و روز بزرگداشت علامه مصباح یزدی(ره) برگزار گردید راه بازکن های خیره‌سر و سازمان‌های فرهنگی بی‌ثمر!

13
تأکید حضرت آیت الله وحید خراسانی بر احیای جشن میلاد امام زمان؛

مقدرات شب قدر هرکسی وابسته به خدمت او در نیمه شعبان است

  • کد خبر : 7609
  • 06 فروردین 1400 - 16:04
مقدرات شب قدر هرکسی وابسته به خدمت او در نیمه شعبان است
حضرت آیت الله وحید خراسانی ضمن تأکید بر احیاء جشن نیمه شعبان، گفت: لیله القدر که همه‌ اعمال در دفتر عمل ضبط است، خدمات آن‌ها نیز مضبوط و ثبت شده است. مقدرات شما، به خدمت شما در شب نیمه شعبان که ولادت امام زمان علیه‌السلام می‌باشد، وابسته است.

به گزارش صدای حوزه، حضرت آیت الله وحید خراسانی روز پنجشنبه ۵ فروردین در جمع تعدادی از اعضاء هیئت استفتاء دفتر خود، سخنانی پیرامون ولادت حضرت بقیه الله الاعظم عجل الله تعالی فرجه و نیمه شعبان داشتند که مشروح آن در ادامه می آید:

بسم الله الرحمن الرحیم

ان شاء الله باید هر سال بزرگداشت میلاد امام زمان علیه‌السلام از سال قبل باشکوه‌تر باشد؛ چرا که بِیُمنِهِ رُزِقَ الوَری‌ وَ بِوُجُودِهِ ثَبَتَتِ الأرضُ و السَّماء. اگر یک لحظه نظر لطف را بردارد تمام عالم محو است. هستی و وجود ما، به یُمن اوست. وظیفه ما یاد اوست، فی کل الأحوال.

ان شاء الله همه‌ هیئات اقدام کنند، تا نیمه شعبان احیاء شود. أجرشان هم در شب قدر است. لیله القدر که همه‌ اعمال در دفتر عمل ضبط است، خدمات آن‌ها نیز مضبوط و ثبت شده است. مقدرات شما، به خدمت شما در شب نیمه شعبان که ولادت امام زمان علیه‌السلام می‌باشد، وابسته است. امام زمان علیه‌السلام، مدار کون و مکان و ملجأ عالم غیب و شهود است.

امسال از سال‌های قبل باشکوه‌تر برگزار کنید. هر کس نصیبی دارد، به قدر وسع و طاقت خود، برای لیله القدر قدم بردارد، وَتَمَّت کَلِمَتُ رَبِّکَ صِدقًا وَعَدلًا تمام الکلمه و تمام النعمه در نیمه شعبان است، آن هم به وجود امام زمان علیه السلام. نزد همه انبیاء و اولیاء، تنها دو حرف از علم است. ۲۸ حرف وابسته به امام زمان علیه‌السلام است. عقل هر نفری در ظهور او، عقل چهل نفر می‌شود.

در اقطار جهان، مسلمانان سعی کنند، آن روز را احیاء کنند. شب قدر که شب تقدیر است به امضاء آن حضرت می‌رسد. اوست که بإذن الله، قدرت بر تغییر و تبدیل ما یشاء دارد. امسال، باید غیر از سال‌های قبل باشد. هر مریضی که شفاء می‌خواهد و هر مدیونی که اداء دینش را از خدا می‌خواهد و…، وعده ما و او در شب و روز نیمه‌ شعبان.

باید به همّت مؤمنین و مؤمنات این سال بهتر از سال‌های قبل، اقامه‌ شعائر میلاد آن حضرت بشود. اوست کلمه العلیا، به تمّت الکلمه. توسل از ما، افاضه از او.

همه مردم، قرآن را هر روز، آن چه میّسر است برای حفظ او قرائت کنند. این دستور را ترک نکنند إن شاء الله تمام امت مهدوی بشود و در راستای اقامه‌ شعائر مهدویت.

بارالها! ما را از انصار آن حضرت قرار بده و سعادت ما را در شهادت رکاب سیّد سادات أرض و سماء قرار بده!

لینک کوتاه : https://v-o-h.ir/?p=7609
  • منبع : حوزه

مطالب مرتبط

15خرداد
وقتی آیت‌ الله وحید خراسانی برای دستگیری امام خمینی گریه گرد
روایتی از مرحوم حجت الاسلام والمسلمین علی رجبی دوانی؛

وقتی آیت‌ الله وحید خراسانی برای دستگیری امام خمینی گریه گرد

17اردیبهشت
صهیونیسم جهانی؛ دشمن اصلی مهدویت و ظهور/نقد غرب با پشتوانه ی تجربه زیسته
نگاهی به فعالیت ها و آثار مرحوم نادر طالب زاده؛

صهیونیسم جهانی؛ دشمن اصلی مهدویت و ظهور/نقد غرب با پشتوانه ی تجربه زیسته

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.