• امروز : شنبه - ۱۰ خرداد - ۱۴۰۴
  • برابر با : Saturday - 31 May - 2025
کل اخبار 6500

صدای حوزه امروز

گردهمایی خانوادگی برگزیدگان گروه‌های تبلیغی استان آذربایجان شرقی تصمیم های خردی که به وقتش اتخاذ نشده اند! روحانیت در خط مقدم خدمت/ روحانی و مداح رامشیری نماد خدمت شدند روایت شیخ اسماعیل رمضانی از عصر هوش مصنوعی و لزوم تغییر سبک آخوندی! نقش علما در دفاع از امت اسلامی بی‌همتاست/ غزه هرگز شکست نخواهد خورد انتقاد معاون تهذیب حوزه های علمیه از کیفیت برگزاری کمیسیون اخلاق و تربیت در همایش صدسالگی بازتأسیس حوزه حوزه پیشرو و سرآمد| تکنولوژی‌شناسی یا تکنوکراسی، کدام؟ فقط رهبری می‌توانست چنین پیام تمدن‌سازی بنویسد! «حوزه» نهاد فرا ساحتی با درون‌مایه و رویکرد تمدنی و وظیفه‌مند در برابر جامعه، جهان معاصر و انقلاب/ حوزه پیشرو و سرآمد در کنار ملت است حوزه پیشرو و سرآمد حوزه های علمیه؛ حافظان دین‌داری مردم در طوفان مدرنیته مشکلات حوزه و روحانیت در نگاه استاد علی صفایی حوزه علمیه قم از تأسیس تا صدسالگی؛ فرازها، فرودها، چالش‌ها و راهکارها رمزگشایی از اهداف آیت‌الله شیخ عبدالکریم حائری در تأسیس حوزه قم

14
سخن سردبیر:

سه گانه شعار راهبردی، آنتی تز آنفولانزای نیویورکی

  • کد خبر : 7122
  • 30 اسفند 1399 - 22:35
سه گانه شعار راهبردی، آنتی تز آنفولانزای نیویورکی
در واقع آنفولانزای نیویورکی که در پنج ضلع نفرت از اسلام، نفرت از ایران، نفرت از حکومت اسلامی، نفرت از رهبران نظام و دست آخر نیز نفرت مردم از همدیگر و ایجاد آنارشیسم اجتماعی و سیستمی و استارت زدن شورش های مدنی صورت بندی شده است دکترینی است که از بهترین بسترهای تحققش فاز اقتصادی و امور معیشتی جامعه هدف است.

با مطالعه اقدامات و طراحی‌های خصمانه علیه جمهوری اسلامی، می‌توان به این مسئله فکر کرد که دکترین آنفولانزای نیویورکی که توسط ایادی ایالات ‌متحده در ابعاد گسترده برای ضربه به ساختار حاکمیت و جامعه کشور طراحی‌شده بود، هرچند به‌صورت کامل به اهداف خود نرسید و مؤثر واقع نشد اما در سه حوزه‌ی ارتباط میان اجزاء سیستم حاکمیت و قوای سه گانه، ارتباط میان اجزاء تشکیل‌دهنده اجتماع و بازوی مردمی نظام و تعاملات میان سیستم و جامعه که اعتماد متقابل مردم و حاکمیت نام دارد، شکاف‌هایی به وجود آورد تا باعث شود اراده‌ی سیستم جهت مقابله با این دست از تهدیدات اثربخش واقع نشود.

در واقع آنفولانزای نیویورکی که در پنج ضلع نفرت از اسلام، نفرت از ایران، نفرت از حکومت اسلامی، نفرت از رهبران نظام و دست آخر نیز نفرت مردم از همدیگر و ایجاد آنارشیسم اجتماعی و سیستمی و استارت زدن شورش های مدنی صورت بندی شده بود، دکترینی است که از بهترین بسترهای تحققش فاز اقتصادی و امور معیشتی جامعه هدف است.

با این مقدمه می توان فلسفه شعار امسال و سال های ماقبل با شعارهای مشابه را درک و تبیین نمود. رهبرمعظم انقلاب با درک درست از اوضاع اقتصادی کشور و نقطه اتکای دشمن برای ایجاد شکاف سیستمی و گسل اجتماعی، امسال را سال تولید، پشتیبانی ها و مانع زدایی ها نامیدند. در یک تامل ساده و با مقدمه ای که عرض شد، می توان ارتباط این چرخه سه گانه را هضم نمود. علاوه بر اتحاد ملی و کارآمدی نظام که آنتی تز دکترین آنفولانزای نیویورکی است، شعار استقلال اول انقلاب، در وادی عمل نیازمند اهرم تولید است والا که واردات موز و پرتغال و چوب بستنی کمر اقتصاد کشور را به مرور خواهد شکست و گمرکی بی خاصیت خواهیم داشت.

مولد بودن یک نظام نیاز فوری به حمایت و پشتیبانی دارد در غیراینصورت اگر رسانه پاتوق بیگانه بوده و اپوزسیون گونه در خدمت تبلیغ کالای خارجی باشد یا اینکه دولت، تسهیلات لازم را در خدمت تولیدکننده و سرمایه گذار قرار نداده و ریسک لازم و عادلانه را به جان نخرد یا در مقام ارائه خدمات و مصرف، جاده صاف کن کالای لاکچری و برندینگ خارجی قرار گیرد، انگیزه لازم برای تولیدکننده در خدمت منافع کشور نخواهد ماند.

صنعت فرهنگ، عادت به مصرف کالای خارجی، رخنه کردن فساد در برخی ساختارها، رانت دولتی در واردات و آپارتاید سرمایه گذاری در ید عده ای آشنا و آقازاده موانعی هستند که نیازمند حضور جدی قوای سه گانه خصوصا قضاییه و مقننه است. در واقع رونق بخش تولید، نیازمند لوایح و قوانین چابک و دولتمردان تازه نفس و بریده از رانت و فساد است و پشتیبانی ها نیز مجلسی جسور و خوش فکر و حاضر در صحنه می خواهد و مانع زدایی ها نیز رفتارانقلابی قوه قضاییه را در راس خود، خواهان است.

حال که طرف غربی برجام شرط لغو تحریم ها را بازگشت ایران به میزمذاکره و عقب نشینی از تولید و تکثیر سانتریفیوژها و در گام های بعدی به اذعان آلمان و فرانسوی های خبیث، توقف تولید موشک و خالی کردن حضور موثر در منطقه می داند، تبیین عملیاتی از شعار راهبردی امسال، به دور از حاشیه پراکنی های انتخاباتی یک واجب تعینی بر گرده قوای سه گانه است.

لینک کوتاه : https://v-o-h.ir/?p=7122

مطالب مرتبط

31خرداد
عقد شیرین در مقابل دوربین!
صبح دیروز اتفاق افتاد؛

عقد شیرین در مقابل دوربین!

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.