به گزارش خبرنگار صدای حوزه، اطلاعیه ای برای جذب کارمند طلبه برای یک مسجد در فضای مجازی منتشر شده است که انتظارات بیشماری از طلبه داشته اند که در ادامه مشاهده می نمایید:
متن این اطلاعیه که مورد راستی آزمایی هم قرار گرفت و به قولی کیک یا همان فیک نیست نشان می دهد این مسجد بنا دارد با هماهنگی مرکز رسیدگی به امور مساجد یک روحانی جوان را به عنوان امام جماعت ثانوی و در عین حال همه کاره مسجد جذب کند.
این “کارمند طلبه” که سطح علمی اش هم نباید پایین تر از سطح دو باشد با حقوق ماهی ۱۲ میلیون تومان (در تهران) باید ضمن برخورداری از هنر مداحی و بیان احکام و اقامه نماز جماعت صبح و ظهر و عصر (نماز مغرب و عشا به عنوان نماز اصلی بر عهده امام جماعت اصلی می باشد) باید مسجد و سرویس های بهداشتی را نیز نظافت کند و امور اداری مسجد را نیز انجام دهد!
البته از حق نگذریم بند ۶ این اطلاعیه که نشان می دهد مایلند باز بودن درب مسجد محدود به ساعات نماز نباشد و همچنین بند ۸ که نشانگر اهمیت به کودک و نوجوان است ستودنیست اما وقتی این همه کار خوب از طریق تکلیف خارج از انصاف و عدل به یک نفر (حتی اگر طلبه هم نباشد) بناست صورت بگیرد، خیر و اثری در آن نخواهد بود!
آیا از امور مساجد تهران کسی سراغ مسئولین این مسجد خواهد رفت تا آنها را به قولی شیرفهم کند یا …؟!
در صدای حوزه ببینید:
➕برخی از مسئولان در امور مساجد بنا داشتند این مسجد را از من بگیرند!