• امروز : سه شنبه - ۲۹ مهر - ۱۴۰۴
  • برابر با : Tuesday - 21 October - 2025
کل اخبار 6594

صدای حوزه امروز

وقتی تبلیغ دین، اولویت اول یک روحانی می شود! افتتاحیه گردهمایی آموزشی-توجیهی معاونین تبلیغ استان‌ها و رابطین خواهر مدارس امین بیانیه ی حوزه علمیه کرمان جهت برخورد قانونی با عوامل و مسببان این هنجارشکنی امتدادهای کلامی و الهیاتی غزه! آگهی انجام نماز و روزه و نوشتن وصیت نامه و خواندن زیارت عاشورا و خواندن اذکار مخصوص برای رسیدن به حاجات و انجام مشاوره توسط یک امام جماعت! بحران جذب در حوزه؛ وقتی ۱۶۰ هزار طلبه، سفیران خاموش‌اند اعتراض صریح مداح معروف به موازی کاری نهادهای تبلیغی و لزوم طرحی نو! مسجدی که با ورزش و معنویت جوانان را جذب کرد جایگاه روحانیت در حال و آینده نظام مرجعیت جامعه ایران/ روحانیت تقاص مسئولیت‌پذیری را می‌دهد! جای خالی علمای بزرگ مسجدی در شهر مقدس قم! تأملی در سیستم مدیریتی رسانه گریز، نظارت گریز و غیرشفاف حوزه! نشست خبری همایش بین المللی علوم انسانی اسلامی و روز بزرگداشت علامه مصباح یزدی(ره) برگزار گردید راه بازکن های خیره‌سر و سازمان‌های فرهنگی بی‌ثمر! پاسخ مرکز خدمات به برخی سوالات درباره بیمه تکمیلی بعد از پایان مهلت ثبت نام!

8
جذب فالوور با نسبت دادن عبارات زننده به روحانیت؛

اولین دیدار همسر با لباس روحانیت یا مزاحمت یک آخوند برای یک زن متأهل؟!

  • کد خبر : 46223
  • 14 اسفند 1403 - 14:44
اولین دیدار همسر با لباس روحانیت یا مزاحمت یک آخوند برای یک زن متأهل؟!
به نظر می رسد استفاده از عنوان و لباس روحانیت برای افزایش جاذبه در همه جا رواج دارد؛ از بدنسازی تا رزمی کاری؛ از سینمای طنز تا صداوسیما و فرداها در ...؟!

به گزارش خبرنگار صدای حوزه، خبرفوری برای کلیپ پایین اول که مربوط به حضور حجت الاسلام حسین سلامی در برنامه پناه شبکه دو می باشد، ابتدا اینگونه تیتر زده بود: ” روایت عجیبی از ماجرای مزاحمت یک آخوند برای یک زن متأهل روی آنتن زنده ” و بعد اعتراض ها، تیتر را به این عبارت تغییر داد: ” روایت عجیب و شنیدنی آشنایی یک خانم با یک آخوند”!

به نظر می رسد استفاده از عنوان و لباس روحانیت برای افزایش جاذبه در همه جا رواج دارد؛ از بدنسازی تا رزمی کاری؛ از سینمای طنز تا صداوسیما و فرداها در …؟!

مطالبه صدای حوزه:

آیا صنف روحانیت، نباید مدعی العمومی، سخنگویی، فرد پیگیری، مسئولی و خلاصه کسی را داشته باشد که پیشاپیش جلوی این رویه ها را بگیرد یا بعد رویداد اعتراض کند؟! براستی یک رسانه خبری چطور با عنوان روحانیت معامله تجاری و ابزارانگارانه کند تا مسئولین حوزه حساس شوند و اعتراض کنند؟!

گفتنی است حسین سلامی فوتبالیست آبادانی و کاپیتان اسبق تیم فوتبال صنعت نفت و یکی از بازیکنان اخلاق‌مدار فوتبال ایران در دهه ۸۰ بود که الان در کسوت روحانیت است؛ کلیپ حضور او در متروپل آبادان در خرداد ۱۴۰۱ بارها دیده شد.

لینک کوتاه : https://v-o-h.ir/?p=46223

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 6در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۱
  1. سلام آخوند کوچه ما الهی خیراز خوشی نبینه کل ی ساختمان ک چند واحد هستند پسرها وبچه هاشون از ساعت ۳ظهرتا ۹شب چهار الی پنج ساعت هرروز میندازه بیرون پسرها ودخترای محل جمع میکنن تو کوچه فوتبال وجیغ وداد دخترهایی ک پدرشان معتاد وزن باز و خانواده هایی ک مادرشون بدون شلواربادامن کوتاه ولن تو خیابونها خونه گذاشتیم برا فروش از دست آخوندنمیخرن

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.