• امروز : چهارشنبه - ۸ مرداد - ۱۴۰۴
  • برابر با : Wednesday - 30 July - 2025
کل اخبار 6532

صدای حوزه امروز

آیا انبیای الهی مشاهده این همه رنج و مصیبت مردم مظلوم غزه را تحمل می کردند؟ کانون‌های عظیم تبلیغی؛ مأموریت‌های سه‌گانه و واقعیت امروز خطر جایگزینی اجتماعی در کمین روحانیت حوزه علمیه و تابلوی ایست پست‌مدرنیسم جامعه از کارِ حوزه بی‌خبر است تجلیل مدیران حوزه‌های علمیه کشور از حماسه‌آفرینی ملت ایران و تاکید بر حمایت تام از نظام و رهبری گردهمایی خانوادگی برگزیدگان گروه‌های تبلیغی استان آذربایجان شرقی تصمیم های خردی که به وقتش اتخاذ نشده اند! روحانیت در خط مقدم خدمت/ روحانی و مداح رامشیری نماد خدمت شدند روایت شیخ اسماعیل رمضانی از عصر هوش مصنوعی و لزوم تغییر سبک آخوندی! نقش علما در دفاع از امت اسلامی بی‌همتاست/ غزه هرگز شکست نخواهد خورد انتقاد معاون تهذیب حوزه های علمیه از کیفیت برگزاری کمیسیون اخلاق و تربیت در همایش صدسالگی بازتأسیس حوزه حوزه پیشرو و سرآمد| تکنولوژی‌شناسی یا تکنوکراسی، کدام؟ فقط رهبری می‌توانست چنین پیام تمدن‌سازی بنویسد!

5
مصائب سریال های شبکه خانگی؛

نمودی از مسابقه سریال های شبکه خانگی در شکستن خطوط قرمز و مرزهای عفت (حاوی محتوای نامناسب)

  • کد خبر : 46098
  • 07 اسفند 1403 - 11:37
نمودی از مسابقه سریال های شبکه خانگی در شکستن خطوط قرمز و مرزهای عفت (حاوی محتوای نامناسب)
روشن است که فشار گیشه، اخلاق را به حاشیه رانده و امروز این بازی تکراری، مرزهای حیا را هم به بازی گرفته است!

به گزارش خبرنگار صدای حوزه، سریال های شبکه خانگی در طی چند سال اخیر در تلاش هستند که خطوط قرمز و عفت های جامعه را در هم بشکنند و در این مسیر هم مسابقه ای با یکدیگر تدارک دیده اند که در این کلیپ مشاهده می نمایید:

از جمله بهانه های طراحی این قبیل دیالوگ های غیراخلاقی، فواید آموزشی و عبرت آمیز آنهاست که بر فرض صادقانه بودن چنین ادعاهایی باید گفت اثر ترویجی نمایش این قبیل صحنه ها بسی بیشتر از اثر بازدارندگی آنهاست و بی شک می توان بدون پرداخت چنین هزینه های گزافی، آثاری بازدارنده و آموزنده ساخت.

بگذریم که در غالب موارد، همین چهره های منفی از قضا قهرمان سریال هم هستند و حتی بار اصلی جذب مخاطب به عهده آنهاست!!

روشن است که فشار گیشه، اخلاق را به حاشیه رانده و امروز این بازی تکراری، مرزهای حیا را هم به بازی گرفته است!

 

لینک کوتاه : https://v-o-h.ir/?p=46098

مطالب مرتبط

02مرداد
آیا انبیای الهی مشاهده این همه رنج و مصیبت مردم مظلوم غزه را تحمل می کردند؟
پیام حضرت آیت الله نوری همدانی به پاپ لئون چهاردهم در رابطه با وضعیت مردم غزه؛

آیا انبیای الهی مشاهده این همه رنج و مصیبت مردم مظلوم غزه را تحمل می کردند؟

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.