• امروز : چهارشنبه - ۸ مرداد - ۱۴۰۴
  • برابر با : Wednesday - 30 July - 2025
کل اخبار 6532

صدای حوزه امروز

آیا انبیای الهی مشاهده این همه رنج و مصیبت مردم مظلوم غزه را تحمل می کردند؟ کانون‌های عظیم تبلیغی؛ مأموریت‌های سه‌گانه و واقعیت امروز خطر جایگزینی اجتماعی در کمین روحانیت حوزه علمیه و تابلوی ایست پست‌مدرنیسم جامعه از کارِ حوزه بی‌خبر است تجلیل مدیران حوزه‌های علمیه کشور از حماسه‌آفرینی ملت ایران و تاکید بر حمایت تام از نظام و رهبری گردهمایی خانوادگی برگزیدگان گروه‌های تبلیغی استان آذربایجان شرقی تصمیم های خردی که به وقتش اتخاذ نشده اند! روحانیت در خط مقدم خدمت/ روحانی و مداح رامشیری نماد خدمت شدند روایت شیخ اسماعیل رمضانی از عصر هوش مصنوعی و لزوم تغییر سبک آخوندی! نقش علما در دفاع از امت اسلامی بی‌همتاست/ غزه هرگز شکست نخواهد خورد انتقاد معاون تهذیب حوزه های علمیه از کیفیت برگزاری کمیسیون اخلاق و تربیت در همایش صدسالگی بازتأسیس حوزه حوزه پیشرو و سرآمد| تکنولوژی‌شناسی یا تکنوکراسی، کدام؟ فقط رهبری می‌توانست چنین پیام تمدن‌سازی بنویسد!

10

درباره چالش We Woke Up

  • کد خبر : 45242
  • 10 آبان 1403 - 15:12
درباره چالش We Woke Up
در کنار داستان غم انگیز غزه، حمایت ستایش برانگیز محور مقاومت شیعی با محوریت ایران، به شکلی محسوس در حال تصویرسازی درست و منحصربفرد از اسلام حقیقی در جهان است.

به گزارش خبرنگار صدای حوزه، اخیرا چالشی در فضای مجازی به صورت گسترده درحال انتشار است که در آن دختران و پسران فراوانی با استفاده از این صوت، در حال نشان دادن بیداری شان بخاطر شرایط غزه است که در ادامه ملاحظه می نمایید:

مردم این ویدئو را قبل از اینکه اشهد خود را بخوانند و مسلمان شوند در اینترنت به اشتراک می‌گذارند…

در کنار داستان غم انگیز غزه، حمایت ستایش برانگیز محور مقاومت شیعی با محوریت ایران، به شکلی محسوس در حال تصویرسازی درست و منحصربفرد از اسلام حقیقی در جهان است.

شاید جنگ غزه قرار است کلید تحقق مقدمات ظهور مخصوصاً بیداری مردم جهان و میل به پذیرش منجی آخرالزمانی یعنی مهدی موعود (عج) باشد!

وقتی یهودی ها نگاه های آخرالزمانی خود را از طریق مهمترین مقام رسمی خودشان داد می زنند ما چرا از تبیین آینده دلنشین و مهدوی جهان غافل باشیم!

لینک کوتاه : https://v-o-h.ir/?p=45242
  • نویسنده : حمید خیبری

مطالب مرتبط

02مرداد
آیا انبیای الهی مشاهده این همه رنج و مصیبت مردم مظلوم غزه را تحمل می کردند؟
پیام حضرت آیت الله نوری همدانی به پاپ لئون چهاردهم در رابطه با وضعیت مردم غزه؛

آیا انبیای الهی مشاهده این همه رنج و مصیبت مردم مظلوم غزه را تحمل می کردند؟

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.