• امروز : چهارشنبه - ۱۷ بهمن - ۱۴۰۳
  • برابر با : Wednesday - 5 February - 2025
کل اخبار 6374

صدای حوزه امروز

وزیر ارشاد باید اعتراض می‌کرد و بیرون می‌رفت! ترویج پرشتاب همزیستی با حیوانات خانگی حتی برای اقشار مذهبی مبانی حکمرانی در آموزه های علوی از منظر آیت‌الله مکارم شیرازی کم و کیف ارتباط حوزه و جامعه در صد سال اخیر؛ اگر از حکومتی شدن می ترسیدیم اصلا چرا انقلاب کردیم؟! نشست مشترک مدیران بین الملل حوزه های علمیه با مدیران حوزه های علمیه استان سیستان و بلوچستان برگزار شد واقعیت فیلم درگیری در فرودگاه مهرآباد چه بود؟/ تصاویری از مشاجرۀ خانوادگی زن جوان بی‌حجاب، قبل از حمله به روحانی حاضر در فرودگاه!/ واکنش ها به رفتار روحانی حاضر در صحنه مروری انتقادی بر بایدهای آرمانی که معاون آموزش حوزه بیان کرد! لازم است مشوق‌هایی برای جذب طلاب به حوزه‌های علمیه ایجاد شود همچنان برای تبلیغ نقشه جامعی وجود ندارد / تحولات عظیم و شگرفی در دنیا رخ داده و نهاد تبلیغ دین را دچار سختی کرده است! پوکر کی حلال میشه؟! حل و فصل جن عاشق توسط طلبه بلاگر! “رقص” در سینمای قبل و بعد از انقلاب به روایت یک طلبه! ابتکار عمل آیت الله حائری یزدی در بازسازی حوزه علمیه قم در شرایط رو به اضمحلال حوزه در ستایش تبلیغ عشایری!/ عکس نوشته

18

خطر کاهش مشارکت مردمی و بی تفاوتی عجیب مسئولان اجرایی و نظارتی!

  • کد خبر : 44261
  • 13 آذر 1402 - 13:34
خطر کاهش مشارکت مردمی و بی تفاوتی عجیب مسئولان اجرایی و نظارتی!
به نظر می رسد عاقله میانی نظام چندان متوجه این ضرورت نیست و مدیران میانی و همچنین برخی فعالان سیاسی و انقلابی هنوز خطر از دست رفتن مشارکت بالای مردمی در انتخابات های مختلف را درک نکرده ند؛ راهبرد انقلاب اسلامی همیشه بر مبنای مشارکت و حضور مردمی بوده و حالا در میادین حساسی همچون انتخابات باید از این اصل اساسی مراقبت کرد و فریب رویکردهای تنگ نظرانه را نخورد!

به گزارش خبرنگار صدای حوزه، در حالی که پیش بینی ها و نظرسنجی های مراکز مختلف از کاهش میزان مشارکت مردمی در انتخابات پیش رو خبر می دهند خبری از عاملی امیدبخش برای به میدان آوردن مردم مشاهده نمی شود.

نه اتفاق اقتصادی خاصی در حال وقوع است که به عنوان مثال آیت الله اعرافی در خطبه های نمازجمعه اخیرشان نیز به این موضوع اشاره کرد و گفت: “از مسئولان انتظار می رود که هم به مسائل بنیادی اقتصادی توجه کنند و هم در حوزه معیشت و گشودن گره های زندگی اقشار متوسط به پایین اهتمام روز افزون داشته باشند.” و نه اتفاق سیاسی امیدبخشی مشاهده می شود، بلکه برعکس، برخی اخبار ناامید کننده مثل همین ماجرای چای دبش (با اضافه شدن مهندسی تخریبگرانه جبهه معاند) و یا اخبار ردصلاحیت های قابل توجه توسط هیأت های اجرایی برای انتخابات مجلس شورای اسلامی در حال عقب راندن بخش هایی از جامعه از صندوق های رأی می باشد.

از طرفی مرور فرمایشات رهبری مبنی بر اهمیت بالاتر اصل مشارکت بر نتیجه انتخابات و همچنین تأکید اخیر ایشان در دیدار با فقها و حقوقدانان شورای نگهبان کاملا گویاست که انتظار از دستگاه های نظارتی کاستن از حجم سخت گیری ها در ردصلاحیت ها می باشد؛ ایشان در ۲۵ آبان امسال فرمودند: ” همه وظیفه دارند زمینه برگزاری انتخاباتی پرشور را در اسفند ماه امسال فراهم کنند.” واضح است که مطالبه برگزاری انتخابات پرشور از یک نهاد نظارتی یعنی عدم سخت گیری زیاد در غربال افراد در جهت شکل گیری فضای رقابتی و شور انتخاباتی!

حتما به یاد داریم که شخص رهبری انقلاب برای تأمین این خواسته در سال ۸۴ شخصا ورود کرده و اجازه دادند معین و مهر علیزاده وارد رقابت های انتخاباتی شوند و دلیل این حکم را چنین نگاشتند:
” از آنجا که مطلوب آن است که همه‌ی افراد کشور از صاحبان سلائق گوناگون سیاسی فرصت و مجال حضور در آزمایش بزرگ انتخابات را بیابند، لذا به نظر می‌رسد نسبت به اعلام صلاحیت آقایان دکتر مصطفی معین و مهندس مهرعلیزاده تجدید نظر صورت گیرد.”

براستی اگر اصل مشارکت بالای مردمی را همه هدف بدانند، بی شک سعی خواهند کرد طی رقابتی سالم به مجلس راه بیابند نه با پرونده سازی ها و اعمال نفوذها جهت ردصلاحیت یا عدم احراز صلاحیت رقبا؛ به نظر می رسد عاقله میانی نظام چندان متوجه این ضرورت نیست و مدیران میانی و همچنین برخی فعالان سیاسی و انقلابی هنوز خطر از دست رفتن مشارکت بالای مردمی در انتخابات های مختلف را درک نکرده ند؛ راهبرد انقلاب اسلامی همیشه بر مبنای مشارکت و حضور مردمی بوده و حالا در میادین حساسی همچون انتخابات باید از این اصل اساسی مراقبت کرد و فریب رویکردهای تنگ نظرانه را نخورد!

می دانیم که آقایان اصلاح طلب و کارگزارانی و … از این مدل مواضع زیاد می گیرند اما باید بگوییم تفاوت ما و آنان در اینست که ما بقا و تعالی نظام اسلامی را در حفظ مشارکت عمومی می دانیم و آنان به دنبال تغییر دلخواه در مسیر انقلاب اسلامی هستند و بین این دو تفاوت بسیار است…

لینک کوتاه : https://v-o-h.ir/?p=44261
  • نویسنده : حمید خیبری

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 1در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.