• امروز : دوشنبه - ۲۹ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : Monday - 19 May - 2025
کل اخبار 6490

صدای حوزه امروز

تصمیم های خردی که به وقتش اتخاذ نشده اند! روحانیت در خط مقدم خدمت/ روحانی و مداح رامشیری نماد خدمت شدند روایت شیخ اسماعیل رمضانی از عصر هوش مصنوعی و لزوم تغییر سبک آخوندی! نقش علما در دفاع از امت اسلامی بی‌همتاست/ غزه هرگز شکست نخواهد خورد انتقاد معاون تهذیب حوزه های علمیه از کیفیت برگزاری کمیسیون اخلاق و تربیت در همایش صدسالگی بازتأسیس حوزه حوزه پیشرو و سرآمد| تکنولوژی‌شناسی یا تکنوکراسی، کدام؟ فقط رهبری می‌توانست چنین پیام تمدن‌سازی بنویسد! «حوزه» نهاد فرا ساحتی با درون‌مایه و رویکرد تمدنی و وظیفه‌مند در برابر جامعه، جهان معاصر و انقلاب/ حوزه پیشرو و سرآمد در کنار ملت است حوزه پیشرو و سرآمد حوزه های علمیه؛ حافظان دین‌داری مردم در طوفان مدرنیته مشکلات حوزه و روحانیت در نگاه استاد علی صفایی حوزه علمیه قم از تأسیس تا صدسالگی؛ فرازها، فرودها، چالش‌ها و راهکارها رمزگشایی از اهداف آیت‌الله شیخ عبدالکریم حائری در تأسیس حوزه قم حوزه، قدیمی‌ترین، ماناترین و مردمی‌ترین نهاد اجتماعی/ نمونه‌ای برای پیاده‌سازی موفق مردمی‌سازی در جامعه اسلامی

16
آیت الله اعرافی در آیین رونمایی از دانشنامه مجازی "ویکی پاسخ":

گفتمان قانع کننده باید دارای ادبیات درست و متناسب با شرایط روز باشد

  • کد خبر : 22592
  • 01 شهریور 1400 - 12:30
گفتمان قانع کننده باید دارای ادبیات درست و متناسب با شرایط روز باشد
آینده پژوهی و پیش بینی در زمینه ارائه پاسخ به شبهات قبل از انتشار آن ها می تواند از ایجاد بحران های مختلف فکری و اجتماعی جلوگیری نماید.

به گزارش صدای حوزه، آیت الله اعرافی مدیر حوزه های علمیه در بازدید از مرکز مطالعات و پاسخگویی به شبهات و آیین رونمایی از دانشنامه مجازی ویکی پاسخ، گفت: میثاق ما و این مرکز مانند سایر بخش های مرتبط با مدیریت حوزه اسناد بالادستی و پیوست هایی می باشد که در احکام ابلاغ شده است.

وی افزود: همه توصیه ها و راهبردهای مطرح شده در جلسات مختلف در نهایت در برنامه ۵ ساله حوزه های علمیه گردآوری شده تا بر اساس آن بر مسیری مشخص حرکت کنیم.

عضو شورای عالی حوزه خاطرنشان کرد: پیشران تحول و تطور علوم شبهات جدی و طرح سؤالات چالشی بوده تا متفکران را به اندیشه ورزی و چاره جویی های عالمانه وادارد.

وی مرکز مطالعات و پاسخ گویی به شبهات را یکی از پیشران های حوزه و علوم اسلامی دانست و گفت: در طول تاریخ تولیدات علمی بسیاری با منشأ سؤال به تألیف رسیده است.

مدیر حوزه های علمیه تصریح کرد: مرکز مطالعات و پاسخ گویی به شبهات می بایست پرسش های پیچیده و شبهات جدی را به عنوان نقطه عزیمت عموم ببیند و به بدنه حوزه منتقل نماید تا پژوهشگران و اساتید حوزه های علمیه به پاسخ دهی عمیق در مورد آن ها بپردازند.

وی با اشاره به اینکه الحاد نوین برگرفته از تطورات فلسفی و فناوری غرب است افزود: می بایست شبهات مرتبط با این نگاه به اساتید مطرح فلسفه در سطوح بالا گزارش شود تا ایشان به پاسخگویی در این زمینه ها بپردازند.

آیت الله اعرافی بیان داشت: آینده پژوهی و پیش بینی در زمینه ارائه پاسخ به شبهات قبل از انتشار آن ها می تواند از ایجاد بحران های مختلف فکری و اجتماعی جلوگیری نماید.

وی گفت: عرضه پاسخ به سؤال باید به شکلی قانع کننده و اطمینان بخش صورت گیرد؛ گفتمان قانع کننده باید دارای ادبیات درست و متناسب با شرایط روز باشد.

عضو شورای عالی حوزه اظهار کرد: در زمینه هوش مصنوعی اقداماتی از سوی حوزه و البته با کمک خیرین انجام گرفته است که در آینده نتایج آن اعم از اجتهاد با بهره گیری از این تکنولوژی مشاهده خواهد شد.

وی با تأکید بر لزوم تنظیم نقشه راه جامع برای مرکز مطالعات و پاسخ گویی به شبهات عنوان داشت: باید در این نقشه جامع توزیع کار، واسپاری مسئولیت ها و شیوه های همکاری بین سازمانی به طور کامل نگاشته شود.

آیت الله اعرافی گفت: ظرفیت های مختلفی از قبیل مراکز پژوهشی، کرسی های درس خارج، مؤسسات حوزوی و غیره در حوزه وجود دارد که این مرکز می تواند جهت پیشبرد برنامه خود از آن ها بهره گیری نماید.

وی در پایان گفت: از راه اندازی تلویزیون اینترنتی پاسخ تی وی، خرسندیم و امید داریم با قدرت به فعالیت خود ادامه دهد.

لینک کوتاه : https://v-o-h.ir/?p=22592
  • منبع : خبرگزاری حوزه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.