• امروز : چهارشنبه - ۱۴ آبان - ۱۴۰۴
  • برابر با : Wednesday - 5 November - 2025
کل اخبار 6599

صدای حوزه امروز

نظام آموزشی و منابع درسی حوزه علمیه نجف تبیین تفاوت‌های میان استنباط فقهی رایج و استنباط معارف تبلیغی وقتی تبلیغ دین، اولویت اول یک روحانی می شود! افتتاحیه گردهمایی آموزشی-توجیهی معاونین تبلیغ استان‌ها و رابطین خواهر مدارس امین بیانیه ی حوزه علمیه کرمان جهت برخورد قانونی با عوامل و مسببان این هنجارشکنی امتدادهای کلامی و الهیاتی غزه! آگهی انجام نماز و روزه و نوشتن وصیت نامه و خواندن زیارت عاشورا و خواندن اذکار مخصوص برای رسیدن به حاجات و انجام مشاوره توسط یک امام جماعت! بحران جذب در حوزه؛ وقتی ۱۶۰ هزار طلبه، سفیران خاموش‌اند اعتراض صریح مداح معروف به موازی کاری نهادهای تبلیغی و لزوم طرحی نو! مسجدی که با ورزش و معنویت جوانان را جذب کرد جایگاه روحانیت در حال و آینده نظام مرجعیت جامعه ایران/ روحانیت تقاص مسئولیت‌پذیری را می‌دهد! جای خالی علمای بزرگ مسجدی در شهر مقدس قم! تأملی در سیستم مدیریتی رسانه گریز، نظارت گریز و غیرشفاف حوزه! نشست خبری همایش بین المللی علوم انسانی اسلامی و روز بزرگداشت علامه مصباح یزدی(ره) برگزار گردید

12
آیت‌الله عیسی قاسم:

اظهارات شیخ عیسی قاسم در رابطه با هجمه اقتصادی علیه ایران +فیلم

  • کد خبر : 2725
  • 26 بهمن 1399 - 0:07
اظهارات شیخ عیسی قاسم در رابطه با هجمه اقتصادی علیه ایران +فیلم
آیت‌الله عیسی قاسم گفت: شدید‌ترین تحریم‌هایی که می‌توان تصور کرد، علیه ملت جمهوری اسلامی ایران تحمیل شد. تحریم‌هایی که هر کشوری را می‌تواند به زانو درآورد.

به گزارش صدای حوزه، آیت‌الله عیسی قاسم، رهبر شیعیان بحرین در سخنرانی خود که از شبکه اینترنتی عبرات پخش شد، گفت: مردم بحرین به واسطه وضعیت سیاه و نامطلوب کشور در میدان لؤلؤ تجمع عظیمی برپا کردند تا به رنج‌های آحاد مردم پایان دهند.

وی اظهار داشت: مردم بحرین ملت با عزتی هستند که زیر بار ظلم و ستم نمی‌روند و جز بندگی خداوند متعال سر فرود نمی‌آورند. 

رهبر شیعیان بحرین با اشاره بر بیداری اسلامی در کشور‌های عربی، خاطرنشان کرد: جنبش مردم بحرین به شیوه مسالمت‌آمیز به راه افتاده و هدفش تغییرات اسلام‌گرایانه در کشور است. به همین علت این جنبش هیچ گاه با راه‌حل‌های سوری، سطحی و بریده بریده متوقف نخواهد شد. 

وی قیام و انقلاب ملت‌ها برای بازپس‌گیری کرامت و جایگاه حقیقیشان را از حقوق مسلم آنها برشمرد و تصریح کرد: آنچه از سوی دستگاه حاکم بحرین سر زد، جنون بی‌حد و حصر و بی‌اعتنایی به همه قوانین اسلامی و بین‌المللی بود که نتیجه آن ریخته شدن خون‌های بیگناهان بر زمین بود. 

آیت‌الله عیسی قاسم ادامه داد: حکومت در تلاش بود تا حرکت ملی مردم یمن را در نطفه خفه کرده و از بیخ و بن نابود سازد تا با اندیشه فاسد خود هر طور که می‌خواهد سرنوشت ملت را رقم بزند و هیچ سخن مخالفی بلند نشود. 

وی ابراز داشت‌: ملت مقاوم و صبور بحرین یک دهه از انتفاضه را پشت سر گذاشته‌اند و همچنان تا رسیدن به حقوق خود پافشاری می‌کنند. هر مقدار که زمان بگذرد و به هر اندازه که شرایط دشواری پدید آید، این ملت باز هم با استواری راه خود را ادامه خواهند داد.  

آمریکا ممکن است به برجام بازگردد

رهبر شیعیان بحرین با اشاره بر این که تا کنون هیچ یک از خواسته‌های مردم بحرین محقق نشده است، بیان کرد: عزم مستحکم معترضان،‌ ایستادگی در این مسیر برای رسیدن به هدف است و تا رسیدن به پیروزی پایداری ادامه خواهد داشت. 

وی با تأکید بر این که دو مسئله بسیار مهم در جهان وجود دارد، گفت: یکی از مهم‌ترین مسائل در منطقه و بلکه در جهان پرونده‌ هسته‌ای ایران و معاهده 1+5 است که سیاست احمقانه ترامپ این معاهده مهم را نقض کرد. 

آیت‌الله عیسی قاسم خاطرنشان کرد:‌ شدید‌ترین تحریم‌هایی که می‌توان تصور کرد، علیه ملت جمهوری اسلامی ایران تحمیل شد. تحریم‌هایی که هر کشوری را می‌تواند به زانو درآورد اما نظام و مردم با صلابت ایران با ایمانی که داشتند، این تحریم‌ها را شکست دادند. 

وی با بیان این که آمریکا در سایه سیاست‌های بایدن ممکن است مجددا به برجام بازگردد، اظهار داشت: متأسفانه حتی اگر رئیس جمهور جدید ایالات متحده آمریکا تصمیم به بازگشت داشته باشد، خوی استکبارانه آمریکایی‌ها، عدم احترام آنها به عهد و پیمان‌ها و از همه مهم‌تر بدخواهی همپیمانان شرور این کشور همچون رژیم صهیونیستی، ادامه عمل به قوانین برجام را به خطر می‌اندازد. 

رهبر شیعیان بحرین بیان کرد:‌ جنگ خانمان‌سوز و ظالمه علیه ملت مسلمان و مظلوم یمن دومین مسأله مهمی است که آرامش و امنیت منطقه را به خطر انداخته است.

وی مردم یمن را ملتی قهرمان، صبور، مجاهد و فداکار  معرفی کرده و اظهار داشت: مردم یمن در مسیر و مواضع حق خود استوارند و همین مسأله منجر به توقف جنگی خواهد شد که نتیجه‌ای جز ویرانی سرزمین یمن و افزایش شمار کشتگان در هر دو طرف درگیری نخواهد داشت. 

لینک کوتاه : https://v-o-h.ir/?p=2725

مطالب مرتبط

29اردیبهشت
ایران مقابل آمریکا پیروز شده است
اعتراف جالب مشاور ترامپ پس از 41 سال؛

ایران مقابل آمریکا پیروز شده است

25اردیبهشت
روحانیت و دوقطبی دولت – ملت

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.