به گزارش خبرنگار صدای حوزه، حجت الاسلام محمد رحیمی احمدبلدی امام محله مسجد جامع صاحب الزمان(عج) کهنز شهریار، سال ۱۳۸۴ فعالیتهای اجتماعی خود را با محوریت مسجد آغاز کرد. از همان ابتدا دغدغه کار گروهی و جمعی داشت؛ بنابراین تلاش کرد فارغ از گرایشهای سیاسی افراد، با توجه به ظرفیت آنها، حداکثر استفاده را از توان نیروهای محله برای حل مسائل محله داشته باشد. تقریبا از همه طیفها افراد مؤثر، ذی نفوذ و یا بهرهمند از امکانات مالی در مجموعهشان وجود دارد.
دغدغه حل مشکل نیازمندان، او را به فکر تأسیس یک مرکز نیکوکاری انداخت؛ مرکزی همنام مسجد که به عنوان «مرکز نیکوکاری صاحب الزمان(عج)» مزین شد؛ تهیه بستههای معیشتی، پک لوازم التحریر برای دانشآموزان نیازمند، تأمین هزینه تحصیل و درمان، از جمله خدماتی است که در این مرکز به صورت مستمر ارائه میشود.
همچنین تأمین جهیزیه برای زوجهای جوان نیازمند نیز یکی دیگر کارهایی است که این مرکز نیکوکاری به آن اهتمام دارد و این حرکت زیبا برخاسته از نهضت جمعی بانوان محله است. شاید دیگر حسابش از دستشان در رفته باشد که تا بهحال چند زوج خوشبخت با حمایت خیرین و اهالی مسجد، سروسامان گرفتند.
حاج آقای رحیمی، معتقد است که باید کارها را با مشورت و همفکری پیشبرد؛ بنابراین بهصورت منظم جلسات متعددی با شورای اقتصادی، کمیسون خدمات اجتماعی، شورای فرهنگی بانوان دارد؛ در طرحریزی و اجرای برنامهها از همه اقشار و سنین مختلف به تناسب استفاده میکند.
مسجد صاحب الزمان(عج) کهنز، همچنین یک کمیته دانشآموزی دارد که اعضای آن را نوجوانان مسجدی تشکیل دادهاند؛ در جلسات و برنامههای مختلف حاج آقای رحیمی و هیأت امنای مسجد از اعضای این کمیته برای مشورت و نظر خواهی دعوت میکنند و باهم جلسه میگیرند. این اتفاق نادر اما ارزشمند برکات و ثمرات زیادی داشته است؛ از جمله آنها راهاندازی هیأت هفتگی مسجد با مسئولیت نوجوانان بود.
یکی دیگر از اقدامات جالب این کمیته برگزاری برنامه قرائت وصیتنامه شهدا توسط نوجوانان مسجد بود؛ یکی از نوجوانان در جمع نمازگزاران حاضر میشود و وصیت یکی از شهدا را میخواند و ویدئوی آن را نیز در فضای مجازی منتشر میکنند.
با راهاندازی باشگاه فرهنگی ورزشی دایره مخاطبان مسجد بسیار گستردهتر شد، چون حدود ۲۵۰ هنرجوی خانم و آقا در ۸ رشته، مشغول به فعالیت هستند و در کنار فعالیتهای ورزشی از برنامههای متنوع فرهنگی، آموزشی و اردویی نیز استفاده میکنند. خستگی کار مربیان و دستاندرکاران آن زمانی از تن بیرون رفت که دیدند چندین نفر از هنرجویان نوجوان در مسابقات کاراته و وشو در سطح شهرستان و استان، مقام آوردند.
همسر حاج آقای رحیمی نیز در عرصه فعالیتهای بانوان مسجد، نقش محوری دارد. کم کم هیأت هفتگی دختران نسل ظهور پا گرفت؛ هیأتی که صفر تا صد کارش بر عهده خود دختران نوجوان است؛ گروه احکام، گروه خبر، گروه سرود و گروههای متعددی که ذیل این هیأت شکل گرفتهاند و هر کدام مسئولیت تأمین محتوا و ارائه بخشی از محتوای هر جلسه را برعهده دارند.
ایده راهاندازی مؤسسه مردم نهاد جوانان نسل ظهور موعود، نقطه عطفی بود هم برای آغاز فعالیتهای جدید مسجد و هم برای تقویت و تداوم برنامههای گذشته. دیگر در تمام خدمات اجتماعی، فرهنگی و معنوی، رد پایی از اعضای این مؤسسه وجود دارد. مؤسسهای که توانست در بین سازمانهای مردم نهاد جوانان استان تهران، رتبه برتر را به خود اختصاص دهد.
برنامه «استغاثه» به امام زمان(عج) افزونبر تقویت محبت و روحیه معنوی افراد، با برگزاری کارگاه تخصصی مهدویت، بر بُعد معرفتی و دانشی آنها نیز میافزاید.
برگزاری کارگاههای مشاغل خانگی، نمایشگاه و فروشگاه دائمی اقتصاد خانوار از جمله برنامههایی است که برای تقویت بنیه اقتصادی مردم و تحقق اقتصاد مقاومتی، رقم خورد و مورد استقبال اهالی محله قرار گرفت.
این روزها مسجد صاحب الزمان(عج) با فعالیتها و خدمات گستردهای که در عرصههای مختلف برای اقشار مختلف دارد، موجب شگفتی و تحسین همه کسانی است که از دور و نزدیک با آن آشنا هستند، اما شاید کمتر کسی توجه داشته باشد که این تشکیلات و کار جمعی با چه خوندلها و صبر و استقامت و مجاهدتهایی به ثمر نشسته است.