به گزارش خبرنگار صدای حوزه، حجت الاسلام حائری دبیر علمی همایش بین المللی حضرت ابوطالب، صبح امروز در افتتاحیه این همایش، با اشاره به آغاز برنامههای همایش بین المللی ابوطالب از سال ۹۵ گفت: قرار بود همایش در اسفند سال ۹۸ برگزار شود که به دلیل شیوع ویروس کرونا به امسال موکول گردید.
وی در ادامه افزود: مأموریت دبیرخانه همایش بررسی شخصیت حضرت ابوطالب در ابعاد گوناگون بوده است و پس از فراخوان همایش، ۱۲۵ مقاله فارسی، ۱۰۰ عربی، ۵ مقاله انگلیسی، ۲ مقاله روسی، ۲ مقاله ترکی و ۲ مقاله پرتغالی به دبیرخانه همایش ارسال شده است.
دبیرعلمی همایش بین المللی ابوطالب با اشاره به برگزاری نشستها و مصاحبههای علمی از شخصیتهای علمی و دینی جهان اسلام و دیگر ادیان توحیدی، اظهار کرد: ارتباط با بیش از ۳۶ کشور دنیا نظیر هند، مصر، عراق، سوریه، اردن، آلمان، کانادا، آمریکا و دیگر کشورها در راستای بررسی ابعاد گسترده شخصیت حضرت ابوطالب انجام شد و این از دستاوردهای همایش است.
حجت الاسلام حائری در ادامه افزود: علما و صاحب نظران حوزه و دانشگاه در اقصی نقاط کشور در قالب ارائه مقالات علمی، مصاحبه و نشستها و گفتگوهای علمی در راستای شناخت هرچه بیشتر ابعاد شخصیتی حضرت ابوطالب با همایش همراهی داشتند.
وی از ارتباط دبیرخانه علمی همایش بین المللی ابوطالب با علمای اهل سنت جهان اسلام خبرداد و تصریح کرد: بسیاری از علمای اهل سنت نه تنها به ایمان حضرت ابوطالب که به خدمات و همراهی ایشان با اسلام و پیامبر اکرم(ص) معترف هستند.
دبیر علمی همایش بین المللی ابوطالب با اشاره به همراهی مجامع علمی مختلف داخل و خارج کشور با همایش بین المللی ابوطالب و برگزاری نشستهای علمی در داخل و خارج کشور، خاطرنشان کرد: در بخش هنری تولیدات فاخر هنری توسط اساتید برجسته نظیر استاد روح الأمین ارائه شده است، در زمینه های مختلف هنری دستاوردهای بسیار فاخری در این همایش گردآوری شده است.
حجت الاسلام حائری از ارسال بیش از ۲ هزار اثر فرهنگی هنری در حوزه کودکان با محوریت حضرت ابوطالب به دبیرخانه همایش خبرداد و گفت: این استقبال از فعالیتهای گسترده همایش بین المللی ابوطالب نشان دهنده توجه ویژه فعالان عرصه فرهنگ، هنر و علم به شخصیت حضرت ابوطالب دارد.