مدیرکل مبارزه با فرار مالیاتی استان تهران:
با بررسی مجموع تراکنش بیش از ۴۷۰ هزار میلیارد ریالی از یک صندوق قرض الحسنه، بیش از ۱۹ هزار فراری مالیاتی کشف شد.
این پروندههای فرار مالیاتی مربوط به عملکردهای سنوات ۱۳۹۷ لغایت ۱۴۰۱ است.
برخی صندوقهای قرضالحسنه به دلیل عدم اتصال به بانک مرکزی به محملی برای اختفای فعالیتهای اقتصادی فراریان مالیاتی تبدیل شدهاند.
ضعف پشتیبانی طلاب از جانب مراکز نظارتی و امنیتی!
چه بسیار به ظاهر خیرها و اهل نیکوکاری ها که پشت عناوین عام المنفعه و حتی شخصیت های دینی و حوزوی سنگر گرفته به مال اندوزی خود در حاشیه ای امن تر ادامه می دهند؛ از طرفی کم نیستند خطبا و نامداران حوزوی که متصل به برخی چهره های صاحب مکنت هستند و گاه ناخواسته اسباب سوء استفاده آنان را فراهم می کنند.
مشخص نیست چرا مراکز نظارتی حوزه و سیستم های پیشگیری قوه قضائیه در چنین مواردی چندان موفق عمل نمی کنند؟!
به عنوان مثال دو سال قبل اعلام اسامی شرکت های مضاربه ای ورشکسته یا در آستانه ورشکستگی با مدیریت برخی طلاب و با خیل عظیم سرمایه گذاران طلبه زمانی انجام شد که کار از کار گذشته بود ( اینجا (https://eitaa.com/sedayehowzeh/37605)را ببینید.) و هم اکنون هم آبروی بخشی از ائمه جمعه یا چهره های حوزوی و مبلغین نامدار، در اثر همکاری با برخی ثروتمندان می تواند در آینده مشکل ساز شود، طلاب و روحانیون به مشورت های دقیق مراکز نظارتی و امنیتی در چنین مواردی نیاز دارند، مشورت هایی برخواسته از واقعیت ها نه محافظه کاری ها و بدبینی های افراطی!
بگذریم که گاه می بینیم یک روحانی صاحب نفوذ و آوازه و گرفتار در دام یک شبکه اقتصادی ناسالم همه هشدارهای دریافتی از مراکز دلسوز امنیتی را عامدانه نمی شنود و به بیراهه لذت بخش خود ادامه می دهد…
بیشتر بخوانید: