• امروز : چهارشنبه - ۲۱ شهریور - ۱۴۰۳
  • برابر با : Wednesday - 11 September - 2024
کل اخبار 6293اخبار امروز 0
7
تحلیل‌گر مسائل سیاسی ساکن آلمان:

حوزه علمیه به تبلیغ دین در اروپا کمک کند/اگر حوزه علمیه توان اعزام حضوری مبلغ را ندارد، آموزه‌های دینی را به صورت برخط ارائه دهد

  • کد خبر : 22372
  • 31 مرداد 1400 - 3:52
حوزه علمیه به تبلیغ دین در اروپا کمک کند/اگر حوزه علمیه توان اعزام حضوری مبلغ را ندارد، آموزه‌های دینی را به صورت برخط ارائه دهد
بابایی با ابراز گلایه از فعالیت تبلیغی کم‌رنگ حوزه‌ علمیه در عرصه بین‌الملل، گفت: متأسفانه یافتن سخنران مذهبی برای حضور در مراکز مذهبی کشور‌های اروپایی مشکل است.

حبیب بابایی،‌ تحلیل‌گر مسائل سیاسی در گفت‌وگو با خبرنگار صدای حوزه، با اشاره به تأسیس هیئت فاطمیون در سال ۲۰۱۱ شهر باد کرویتسناخ آلمان(Bad Kreuznach)، گفت: همه ساله در ایام عزاداری محرم، جوانان ایرانی و افغان‌های ساکن در این شهر دور هم گرد آمده و به سوگواری می‌پردازند.

وی با اشاره به جایگاه ویژه شیعیان در آلمان، تبیین کرد: مردم غیرمسلمان آلمان نسبت به مراکز دینی، حسینیه‌ها و مساجد شیعیان در این کشور احترام زیادی قائل هستند. از این رو در مراسم‌های مذهبی شیعیان، شاهد حضور غیر‌مسلمانان نیز هستیم.

فعالیت تبلیغی حوزه علمیه در عرصه بین‌الملل کمرنگ است

بابایی با ابراز گلایه از فعالیت تبلیغی کم‌رنگ حوزه‌ علمیه در عرصه بین‌الملل، ابراز داشت: متأسفانه یافتن سخنران مذهبی برای حضور در هیئت فاطمیون از جمله مشکلات هیئت امنای این مرکز مذهبی است.

وی خاطرنشان کرد: در شهر باد کرویتسناخ آلمان چندین هزار مسلمان اعم از شیعیان و اهل تسنن زندگی می‌کنند ولی آنگونه که باید، به منابع دینی شیعی دسترسی ندارند.

بابایی ابراز داشت: در آلمان کتب وهابی وسلفی به وفور در اختیار مسلمانان قرار دارد. این در حالی است که جوانان به دنبال آموزه‌های دینی تشیع می‌گردند اما یافت نمی‌شود.

شرایط برای تبلیغ امور دینی در کشور‌های اروپایی محیا است

وی گفت: امروزه شرایط برای تبلیغ امور دینی در آلمان و دیگر کشور‌های اروپایی مهیا است. اگر حوزه علمیه توان اعزام حضوری مبلغان را ندارد، آموزه‌های دینی را به صورت برخط در اختیار مردم مسلمان این کشورها قرار دهد.

بابایی بیان داشت: شهردار شهر باد کرویتسناخ برای اعطای مجوز ساخت مساجد و مراکز دینی ویژه شیعیان اعلام آمادگی کرده است اما این کار نیاز به پیگیری نهاد‌های فرهنگی در ایران است.

ویدیویی از صحبت های حجت الاسلام یحیی‌زاده، کارشناس مذهبی هیات

 

نیاز های اولیه و مخصوصا مبلغ در این مراکز کم است

این کارشناس مذهبی تاکید کرد: به برکت اباعبدالله الحسین و برکت اسلام توانستیم دین را در اینجا بشناسانیم. مسلمانهایی که اینجا هستند، میدانند که تا چند سال پیش چنین مرکزی وجود نداشت که اینگونه فعالیت داشته باشیم اما وقتی تعداد عزیزان زیاد شد، نیاز شد که اینگونه مراکز رو داشته باشیم، البته با مجوز از مراکز مربوطه.

چه کاری برای این دوستان با این همه کمبود های اولیه میشود کرد؟ برخی از اقلام مورد نیاز از جمله بسته هایی برای ایام محرم از طرف ایران آماده می شود.

ما کتاب های اسلامی و مذهبی و اشعار و مراثی ابا عبد الله نیاز داریم که متشکر میشویم که خیرین از ایران این اقلام را برای ما تهیه کرده و به این مراکز اسلامی اهدا نمایند. این باقیات الاصالحات است چون در این مراکز نیز نیاز بسیار است.

روحانی در این مراکز کم است و خیلی وقتها نمی شود به فعالیت همه مراکز اسلامی رسید چون خیلی از مراکز روحانی ندارند و بسیار خوب میشود که تعداد مبلغ های این مراکز بیشتر شود.

 

بیشتر بخوانید؛ 

مجلس با دقت صلاحیت ۱۹ وزیر پیشنهادی را بررسی می‌کند

سینمای امروز ما بیشتر درگیر انسانهای شکست خورده است/ پهلوان بجای رمبو و هیرو، سینما را ایرانی تر می کند

لینک کوتاه : https://v-o-h.ir/?p=22372

مطالب مرتبط

18شهریور
نشست علمی بررسی ابعاد تاریخی، اجتماعی دهه محسنیه
دیروز، به همت مجمع خطبای اصحاب الصاحب برگزار شد؛

نشست علمی بررسی ابعاد تاریخی، اجتماعی دهه محسنیه

05شهریور
جزئیات برنامه‌های آموزشی حوزه علمیه قم
طلاب به دقت این خبر را بخوانند؛

جزئیات برنامه‌های آموزشی حوزه علمیه قم

29خرداد
وسط این سیستم اداری فشل، چطور برترین حوزه را انتخاب می کنید؟!
واکنش ها به خبر انتخاب برترین حوزه علمیه کشور؛

وسط این سیستم اداری فشل، چطور برترین حوزه را انتخاب می کنید؟!

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.