• امروز : چهارشنبه - ۲۹ مرداد - ۱۴۰۴
  • برابر با : Wednesday - 20 August - 2025
کل اخبار 6539

صدای حوزه امروز

پاسخ انجمن اساتید انقلابی سطوح عالی حوزه علمیه قم به بیانیه تسلیم جبهه اصلاحات نقدی بر نقد بی پرده خانم اسماعیل زاده به صحبت های استاد پناهیان در باب امر به معروف و نهی از منکر طلبه خبرنگاری که شیفته آموختن بود / روزت مبارک محمد جان! عدالت آموزشی و چالش‌های ساختاری در حوزه علمیه از منظر استاد وکیلی آیا انبیای الهی مشاهده این همه رنج و مصیبت مردم مظلوم غزه را تحمل می کردند؟ کانون‌های عظیم تبلیغی؛ مأموریت‌های سه‌گانه و واقعیت امروز خطر جایگزینی اجتماعی در کمین روحانیت حوزه علمیه و تابلوی ایست پست‌مدرنیسم جامعه از کارِ حوزه بی‌خبر است تجلیل مدیران حوزه‌های علمیه کشور از حماسه‌آفرینی ملت ایران و تاکید بر حمایت تام از نظام و رهبری گردهمایی خانوادگی برگزیدگان گروه‌های تبلیغی استان آذربایجان شرقی تصمیم های خردی که به وقتش اتخاذ نشده اند! روحانیت در خط مقدم خدمت/ روحانی و مداح رامشیری نماد خدمت شدند روایت شیخ اسماعیل رمضانی از عصر هوش مصنوعی و لزوم تغییر سبک آخوندی!

15
مدیر حوزه‌ علمیه کهگیلویه و بویراحمد مطرح کرد:

به لحاظ مالی و معیشتی شرمنده طلاب می‌شویم/ حوزه علمیه استان کهگیلویه و بویر احمد موقوفه ای ندارد!

  • کد خبر : 21990
  • 25 مرداد 1400 - 15:26
به لحاظ مالی و معیشتی شرمنده طلاب می‌شویم/ حوزه علمیه استان کهگیلویه و بویر احمد موقوفه ای ندارد!
حوزه علمیه استان موقوفه ای ندارد و از طرفی چون زیرساخت ها فراهم نبود، مدارس علمیه چندانی در استان تاسیس نشده، به همین دلیل طلاب ما به سایر استان‌ها می‌رفتند.

به گزارش صدای حوزه، حجت‌الاسلام المسلمین صفدر پناهی در نشست شورای نهادهای حوزوی کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به ویژگی طلبه خیز بودن استان گفت: بسیاری از طلاب مدارس شهرهای مختلف اصفهان، فارس، خوزستان، بوشهر و چهار محال و بختیاری از کهگیلویه و بویراحمد هستند.

مدیر حوزه‌ علمیه کهگیلویه و بویراحمد ادامه داد: حوزه علمیه استان موقوفه ای ندارد و از طرفی چون زیرساخت ها فراهم نبود، مدارس علمیه چندانی در استان تاسیس نشده، به همین دلیل طلاب ما به سایر استان‌ها می‌رفتند.

حجت‌الاسلام والمسلمین پناهی ادامه داد: هم به دلیل طلبه‌خیز بودن و هم اینکه طلاب ما در سایر استان‌ها هستند، مصوب شود که حوزه‌های علمیه سایر استان‌ها نه تنها در مواقع بحرانی، بلکه در مواقع عادی و ضروری و در طول ایام سال معین کهگیلویه و بویراحمد شوند و استان را پوشش دهند.

مدیر حوزه‌ علمیه کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه مدارس علمیه استان به لحاظ انسجام و هماهنگی درون استانی هیچ مشکلی ندارند، افزود: به لحاظ مالی و معیشتی شرمنده طلاب می‌شویم.

حجت‌الاسلام والمسلمین پناهی ادامه داد: قطعا اگر امکانات در اختیار نماینده ولی‌فقیه در استان بود کمک و مساعدت می‌کردند، بنابراین در ستاد آسیب‌های اجتماعی و در استان قم مصوب شود سایر استان‌ها معین کهگیلویه و بویراحمد شوند.

مدیر حوزه‌ علمیه کهگیلویه و بویراحمد ادامه داد: در گذشته که کهگیلویه و بویراحمد استان نبود و یا جزء خوزستان و یا فارس بودیم از موقوفات حوزه‌های علمیه این استان‌ها برخوردار می‌شدیم، ولی الان حوزه استان موقوفه ای ندارد و با مشکلاتی زیادی مواجه است.

پناهی خاطرنشان کرد: اگر اینگونه نگاه کنیم هم استان فارس هم خوزستان موقوفات زیادی دارند که می‌توانیم با حوزه‌های علمیه این دو استان رایزنی کنیم و درصدی از درآمد موقوفاتی که در اختیار مدیریت است، به استان ما اختصاص داده شود.

لینک کوتاه : https://v-o-h.ir/?p=21990
  • منبع : خبرگزاری حوزه

مطالب مرتبط

05دی
سه هزار معلم طلبه بدون قائل شدن امتیازی خاص، جذب مدارس شدند/ برنامه درسی مدارس وابسته به حوزه فرقی با سایر مدارس ندارد
مشاور وزیر آموزش و پرورش و دبیر ستاد همکاری‌های حوزه‌های علمیه و آموزش و پرورش مطرح کرد؛

سه هزار معلم طلبه بدون قائل شدن امتیازی خاص، جذب مدارس شدند/ برنامه درسی مدارس وابسته به حوزه فرقی با سایر مدارس ندارد

19آذر
حس جهاد در جنگ کنونی هنوز به طلبه‌ها دست نداده است‌!
حجت الاسلام ناصر میر محمدیان مدیرعامل بنیاد هدایت مطرح کرد؛

حس جهاد در جنگ کنونی هنوز به طلبه‌ها دست نداده است‌!

06شهریور
اولین دوره مهارتی اربعین ویژه استادان و طلاب زبان‌دان برگزار می‌شود
به همت مرکز آموزش زبان و آموزش‌های تخصصی بین‌الملل؛

اولین دوره مهارتی اربعین ویژه استادان و طلاب زبان‌دان برگزار می‌شود

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.