• امروز : یکشنبه - ۱۳ مهر - ۱۴۰۴
  • برابر با : Sunday - 5 October - 2025
کل اخبار 6581

صدای حوزه امروز

بحران جذب در حوزه؛ وقتی ۱۶۰ هزار طلبه، سفیران خاموش‌اند اعتراض صریح مداح معروف به موازی کاری نهادهای تبلیغی و لزوم طرحی نو! مسجدی که با ورزش و معنویت جوانان را جذب کرد جایگاه روحانیت در حال و آینده نظام مرجعیت جامعه ایران/ روحانیت تقاص مسئولیت‌پذیری را می‌دهد! جای خالی علمای بزرگ مسجدی در شهر مقدس قم! تأملی در سیستم مدیریتی رسانه گریز، نظارت گریز و غیرشفاف حوزه! نشست خبری همایش بین المللی علوم انسانی اسلامی و روز بزرگداشت علامه مصباح یزدی(ره) برگزار گردید راه بازکن های خیره‌سر و سازمان‌های فرهنگی بی‌ثمر! پاسخ مرکز خدمات به برخی سوالات درباره بیمه تکمیلی بعد از پایان مهلت ثبت نام! دو ویژگی اساسی روحانیت موفق / تمجید از برپایی درس‌های اخلاق در مساجد قم آیا روحانیت توانسته با تحولات جامعه همگام شود؟ آیا سرمایه اجتماعی روحانیت رو به افول است؟ لزوم اتخاذ رویکرد کیفی در گزارش های تبلیغی / کار خودجوش شما در صدای حوزه بسیار باارزش است! پاسخگویی به روش مرکز خدمات!

25
پس از تشییع در حرم مطهر حضرت معصومه(س):

پیکر محمدحسین فرج نژاد و چهار عضو خانواده‌اش از قم به یزد منتقل شد

  • کد خبر : 19656
  • 31 تیر 1400 - 15:17
پیکر محمدحسین فرج نژاد و چهار عضو خانواده‌اش از قم به یزد منتقل شد
پیکر محمدحسین فرج نژاد پژوهشگر، نویسنده و از فعالان برجسته فضای مجازی کشور و چهار عضو خانواده‌اش، امروز پنجشنبه به یزد منتقل شد.

به گزارش صدای حوزه،پیکر محمدحسین فرج‌نژاد طلبه نخبه و جهادی دیشب در حرم مطهر بانوی کرامت تشییع و  آیت‌الله سعیدی ،امام جمعه قم بر پیکر وی نماز خواند.

بر اساس این گزارش: پیکر محمدحسین فرج نژاد پژوهشگر، نویسنده و از فعالان برجسته فضای مجازی کشور و چهار عضو خانواده‌اش، امروز پنجشنبه به یزد منتقل و با حضور نماینده ولی‌فقیه در استان یزد و امام‌جمعه یزد و مردم و مسئولان در تکیه امیرچقماق یزد تشییع شدند.

ادامه مراسم امروز در شهرستان ابرکوه برگزار و در بهشت زهرای این شهر به خاک سپرده می‌شوند.

محمد حسین فرج نژاد، عضو هیئت مدیره انجمن مطالعات سواد رسانه فضای مجازی حوزه علمیه قم و از اساتید برجسته سواد رسانه و صهیونیسم پژوهی در اثر سانحه تصادف(برخورد موتور با پژو ۲۰۶ در بلوار الغدیر) به همراه فرزندان و همسرش جان باختند.

فرج نژاد استاد مسلم بحث‌های نقد فیلم بود و بیش از ۲۰ سال پیش کتاب اسطوره‌های صهیونستی سینما را منتشر کرد، همسر او از فعالان عرصه فرهنگی قم و کشور بود.

لینک کوتاه : https://v-o-h.ir/?p=19656
  • منبع : خبرگزاری حوزه

مطالب مرتبط

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.