• امروز : شنبه - ۳۰ فروردین - ۱۴۰۴
  • برابر با : Saturday - 19 April - 2025
کل اخبار 6456

صدای حوزه امروز

اطلاعیه جذب “کارمند طلبه” برای یک مسجد یا جذب پیمانکار همه فن حریف؟!/ از توانایی مداحی و بیان احکام تا مسئولیت نظافت سرویس های بهداشتی! تصویر پسر اوس موسی الگویی خوب برای معرفی یک طلبه و روحانی از حکمرانی فقهی تا فقه حکمرانی/ حکمرانی فقهی و انعطاف در برابر تکثرها داستان راستان بوستان! اولین نشست صمیمی مسئول دبیرخانه شورای عالی حوزه‌های علمیه با رسانه‌های حوزوی تبارشناسی سکولاریسم در حوزه‌های علمیه امپراطوری معاونت آموزش بر حوزه/ چرا تغییر سخت است و چگونه باید پیش برویم؟ تنظیمات دروس حوزه طوریست که هیچ احتیاجی به قرآن ندارند! + واکنش ها زیر و بم اشتغال طلاب و چند نکته باریک‌تر از مو چرا ما پزشک اطفال داریم اما آخوند اطفال نداریم؟/ منبر را به هرکسی ندهید لزوم ارائه مدل اجرایی دقیق جهت ورود هیأت های مذهبی به اقتصاد اولین دیدار همسر با لباس روحانیت یا مزاحمت یک آخوند برای یک زن متأهل؟! حکمت متعالیه در خدمت انقلاب تبارشناسی تربیت چهره‌های انقلابی در گفتمان حوزه‌های علمیه

13
حجت‌الاسلام والمسلمین قمی:

طلاب مراقب باشند دستمایه بازی‌های سیاسی واقع نشوند

  • کد خبر : 13957
  • 03 خرداد 1400 - 15:37
طلاب مراقب باشند دستمایه بازی‌های سیاسی واقع نشوند
رئیس سازمان تبلیغات اسلامی، انتخابات را لیلة القدر انقلاب اسلامی دانست و گفت: طلاب در انتخابات تکلیف سیاسی دارند.

به گزارش صدای حوزه، حجت‌الاسلام والمسلمین محمد قمی عصر یکشنبه در آئین رونمایی از کتاب «دستور از خمینی» در قم، با تاکید بر لزوم فراگیرشدن گفتمان جهادی اظهار کرد: همه چیز از یک سرچشمه اندیشه توحیدی و مراقب هم بودن و تواصی گرفته تا بی‌تفاوت نبودن آنچه که بر سر جامعه مکتبی می‌آید تا نظریه انقلاب اسلامی به هم پیوند خورده‌اند. بنابراین گفتمان جهادی – که معناداری آن در حیات اجتماعی طلاب زیاد است – را باید فراگیر کنیم.

وی بیان داشت: طلبه اصلا منفعل نیست؛ ولو متوجه این است که ذهن جامعه مخدوش شده، با طراوت و شادابی پای تبلیغ می‌ایستد.

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی ثبت تجربیات تبلیغی را تحسین برانگیز توصیف کرد و گفت: اگر علوم انسانی و علوم اجتماعی یعنی این که از مبنا تا بنا چگونه دستکاری بشر را مورد تجربه قرار بدهیم، قطعا تاریخ شفاهی که ثبت و ضبط می‌شود علوم انسانی فردا خواهد بود.

انتخابات، لیله القدر انقلاب اسلامی

حجت‌الاسلام والمسلمین قمی همچنین تواصی به حق و صبر را در لیله القدر انقلاب اسلامی، مهم دانست و تأکید کرد: بسیاری از طلبه‌ها سئوال می‌پرسند که در ایام انتخابات چه کار کنند. معلوم است که در لیله القدر انقلاب اسلامی تکلیف سیاسی داریم. البته این کار سختی‌هایی دارد و حتما از باب روشی، تجربه‌ای حسی منتقل می‌کند و اتفاق مبارک و ارزنده‌ای را رقم می‌زند و به نوعی وظیفه طلبگی محسوب می‌شود.

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی در عین حال مراقبت از بازیچه سیاسی نبودن را حائز اهمیت دانست و تصریح کرد: نباید هیچ شکی کرد که در جای خودمان ایستاده‌ایم و وظایف طلبگی خود را انجام می‌دهیم.

وی راه‌اندازی ستاد حوزوی – انتخاباتی ملت امام حسین علیه السلام را اقدامی ارزنده و شایسته تحسین دانست و بیان داشت: در انجام رسالت تبلیغی این ستاد، خانواده خودمان را دست کم نمی‌گیریم. همسر و خانواده اعضای ستاد باید تبلیغ بکنند و حلقه‌های بعدی این زنجیره بعد از تجربه امسال ملت امام حسین علیه السلام وقتی به ثبت و کتابت برسد خیلی غنی‌تر خواهد بود.

حجت‌الاسلام والمسلمین قمی گفت: امیدواریم فعالیت این ستاد با جدیت پیگیری شود و ما در سازمان تبلیغات اسلامی وظیفه خودمان می‌دانیم که این اتفاق را ترویج کنیم. راه‌اندازی این ستاد، قدم‌های رو به جلو محسوب می‌شود و خداوند عالم به این رویه‌های مجاهدانه برکت می‌دهد و شاهد اتفاقات خوبی خواهیم بود.

لازم به ذکر است: ستاد حوزوی – انتخاباتی ملت امام حسین علیه السلام توسط خانه طلاب جوان و به منظور تشویق مردم به حضور حداکثری در انتخابات راه اندازی شده است. کتاب «دستور از خمینی» (روایت تبلیغی متفاوت) نیز به همت خانه طلاب جوان تدوین شده است.

لینک کوتاه : https://v-o-h.ir/?p=13957
  • منبع : خبرگزاری حوزه

مطالب مرتبط

31خرداد
ایجاد نزاع و برجسته کردن نقاط ضعف نامزدهای جبهه انقلاب مصداق تفرقه و حرام شرعی است/ لزوم ایجاد تشکیلات ولایی جامع برای کادرسازی متناسب با انقلاب
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در دیدار اعضای انجمن اساتید انقلابی سطوح عالی حوزه علمیه قم مطرح کرد؛

ایجاد نزاع و برجسته کردن نقاط ضعف نامزدهای جبهه انقلاب مصداق تفرقه و حرام شرعی است/ لزوم ایجاد تشکیلات ولایی جامع برای کادرسازی متناسب با انقلاب

16خرداد
رمی برئ!
مروری قرآنی از حجت الاسلام والمسلمین قنبریان بر "خط ترانزیت بهتان" در ایام نزدیک به انتخابات ریاست جمهوری؛

رمی برئ!

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.