حجت الاسلام والمسلمین ابوالقاسم مقیمی حاجی، معاون پژوهش مرکز مدیریت حوزه های علمیه، در مصاحبه با خبرنگار پایگاه خبری-تحلیلی صدای حوزه، از اهتمام حوزه علمیه و این معاونت برای شناسایی و حمایت از گروه های علمی پژوهشی که به صورت جهادی فعال هستند، خبر داد.
حجت الاسلام والمسلمین مقیمی حاجی بیان داشت معاونت پژوهش پس از شناسایی، به دنبال ارتقاء آن دسته از گروه های فعال در عرصه پژوهش است که به صورت پراکنده و تکلیف مدار فعالیت می کنند؛ لازم است گروه های جهادی را فراتر از گروههای امدادی-فرهنگی تعریف کرد و در این راستا فعالیت های علمی جهادی نیز باید مورد توجه قرار گیرد.
وی افزود گروه های جهادی امدادی به منظور انجام فعالیت های لازم در حوادث و اتفاقات مختلف به وجود آمدند و در راستای کمک رسانی و افزایش سرمایه اجتماعی بسیار موثر و موفق واقع شدند؛ ولی لازم است گروه های جهادی، در همه عرصه های مختلف شناخته و سپس فعال و شبکه سازی شوند.
معاون پژوهش مرکز مدیریت حوزه های علمیه خاطر نشان کرد این معاونت درصدد است گروه های علمی جهادی، مراکز و اندیشکده های علمی را با همان شکل جهادی خودشان حمایت کند و همچنین با ارتباط سازی این گروه ها به هم، شبکه ای از گروه های جهادی علمی را ساماندهی کند.
وی در توضیح چگونگی حمایت از گروه های جهادی علمی پژوهشی بیان کرد، حمایت این معاونت در قالب برگزاری رویدادهای مشترک، حمایت از آثار و دستاوردها است و در حال حاضر در حال بررسی و شناسایی این گروهها هستیم.
مطالب مرتبط:
چکیده نشست های علمی حوزوی منتشر شد