• امروز : سه شنبه - ۱۳ آذر - ۱۴۰۳
  • برابر با : Tuesday - 3 December - 2024
کل اخبار 6327اخبار امروز 3

صدای حوزه امروز

شکل و شمایل صحیح مواجهه مدارس علمیه با طلاب دهه هشتادی! فرصت تبلیغی سه روزه برای ایام فاطمیه (س) بیشتر به درد تبلیغ برای استان های نزدیک قم میخورد! اعضای نهمین دوره شورای عالی حوزه‌های علمیه به عنوان عالی‌ترین نهاد حوزوی انتخاب شدند روایت مدیر حوزه های علمیه از اهم و احب امور نزد رهبر معظم انقلاب! فرهنگ کلان گفتارها: نهادهای گفتار جمعی ساز! تصویرسازی منفی و مستمر اینترنشنال از حوزه و روحانیت جزئیات برنامه‌های آموزشی حوزه علمیه قم طلبه های بااستعداد نباید در قرض و بدهی بمانند / شیخ طوسی ۱۲ برابر سایر طلاب شهریه می گرفت! +خاطرات پیاده‌روی اربعین با شهید سیدمصطفی خمینی وسط این سیستم اداری فشل، چطور برترین حوزه را انتخاب می کنید؟! اندر لزوم تبیین حداکثری اقدامات شورای نگهبان گاهی هم نزد من می‌آمد و مقداری شکایت می‌کرد… آداب طرح نظر جدید در حوزه های علمیه! تجاری سازی، بسته بندی و قسط بندی امر دینی! امام جمعه‌ای که با دخترش پشت تریبون نماز جمعه رفت

9
یادداشت کوتاه؛

اندر مصائب بانک مرکزی غیرمستقل

  • کد خبر : 31831
  • 02 آذر 1400 - 16:06
اندر مصائب بانک مرکزی غیرمستقل
همه دولت ها تاکنون در قالب بودجه بندی یا در قالب بخشنامه های القائی، بانک مرکزی را مکلّف به انجام اموراتی از جمله تولید بی پشتوانه پول یا برداشت های عمدتا بی حساب کتاب از آن می کنند و بانک مرکزی که فقط جایگاهش اطاعت و امتثال از دولت است، مجری برنامه های بعضا مضر اقتصادی می شود.

به گزارش خبرنگار صدای حوزه، حجت الاسلام وحید حاجی آقازاده طی یادداشت کوتاهی به مصائب بانک مرکزی پرداخته است که در ادامه مطالعه می نمایید:

هر شخصی که دل در گرو ساماندهی اقتصاد دارد اصلاح نظام بانکی را یکی از اولویت های اصلی می داند ولی این خوانش نمی تواند راه به جایی ببرد چرا که:

۱) سود تسهیلات و سپرده ها که همه آن را از چشم بانک مرکزی می بینند در واقع محصول تصمیمات مستقیم این بانک نیست بلکه محصول شورای پول و اعتبار‌ با ترکیب حداکثری دولتی است که علاوه بر وزیر اقتصاد و وزیر صمت و رییس سازمان برنامه و بودجه که عضو رسمی همین شورا هستند،دولت به تشخیص خودش دو وزیر دیگر را عضو این شورا قرار می دهد و در ساختار تقریبا دولتیِ همین شورای پول و اعتبار که بانک‌مرکزی یکی از فرمان بَران آن است،مصلحت های مقطعیِ همان دولت حرف آخر را می زند نه برنامه ها و زیرساختای پایدار اقتصادی!

بانک مرکزی، مجری برنامه های بعضا مضر اقتصادی دولت

۲) همه دولت ها تاکنون در قالب بودجه بندی یا در قالب بخشنامه های القائی، بانک مرکزی را مکلّف به انجام اموراتی از جمله تولید بی پشتوانه پول یا برداشت های عمدتا بی حساب کتاب از آن می کنند و بانک‌مرکزی که فقط جایگاهش اطاعت و امتثال از دولت است، مجری برنامه های بعضا مضر اقتصادی می شود.

۳) بانک مرکزی،به لحاظ ضعف در ساختار، در نظارت به دیگر بانک ها هم ناکارآمدی خودش را به اثبات رسانده که از وام های میلیاردی غیرقانونی تا اختلاس هایی که عمدتا از بانک هاست،از نمونه های ضعف نظارتی به روز و کارآمد بانک‌مرکزی است.

۴) رییس بانک مرکزی، جایگاه و نقش تقنین یا بسط یدِ لازم را در حوزه مدیریتی خودش ندارد و در عمل و خارج از برگه ها و نوشته ها،بهترین رییس بانک مرکزی مطیع ترین رییس بانک مرکزی برای بدنه فقط همان دولت می شود تا اقتصاد مملکت.

لینک کوتاه : https://v-o-h.ir/?p=31831
  • نویسنده : حجت الاسلام وحید حاجی آقازاده

مطالب مرتبط

23شهریور
استفاده آزمایشی از رمزریال با مبلغ ۱ میلیارد تومان آغاز شد
20اردیبهشت
دولت سیزدهم، فوق سلطان چاپ پول است + بررسی آماری این ادعا
ادعای رئیس‌کل بانک مرکزی دولت روحانی:

دولت سیزدهم، فوق سلطان چاپ پول است + بررسی آماری این ادعا

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.