به گزارش خبرنگار صدای حوزه، حجت الاسلام وحید مهاجر طی یادداشتی به بررسی چند پرده از زندگی روزمره مردم در ارتباط با دستگاه های کارتخوان پرداخته است که در ادامه مطالعه می نمایید:
پرده اول
به این آمار دقت کنیم، دوازده و نیم میلیون دستگاه کارتخوان در کشور فعال هستند که با ورود بانک مرکزی و همکاری پلیس فتا و قوه قضاییه ۲ میلیون و ۴۵۱هزار دستگاه کارتخوان و درگاه الکترونیکی مسدود شدند که ۲۸۷ هزار دستگاه کارتخوان، مالکیت مجهول داشتند. مالک ۱۲ هزار کارتخوان فوت کرده بودند و ۵ هزار دستگاه در خارج از کشور بشکل غیرقانونی فعال بودند.
پرده دوم
استفاده از دستگاه کارتخوان، در اعمال مجرمانه تا ارائه رسیدهای ساختگی به مشتریان تا قرار دادنِ دستگاه اسکیمر(کارتخوان تقلبی)، بخشی از تخلفات رایج دستگاه های کارتخوان است.
پرده سوم
تاریخ ورود و فعالیت دستگاههای کارتخوان به اواخر دهه هفتاد بر میگردد و سوال دردمندانه این است که، از اواخر دهه هفتاد تا به امروزِ با این سطح از تخلفات، چرا برای بار اول این عملیات گسترده انجام می شود و در این تقریبا ۲۰ سال فکری برای این معضلات پیش پا افتاده نشده است؟!
پرده آخر
۲۰ دستگاه نظارتی در کشور داریم و همه ۲۰ دستگاه نظارتی موجود در کشور می توانستند در این ۲۰ سال به موضوع دستگاههای کارتخوان ورود پیدا کنند اما وجود اینهمه دستگاهِ متعدد غیر فعال و غیرقانونی یعنی مشکل سیستمی داریم که دستگاه های محترم نظارتی نخواستند وارد شوند که یا بلد نبودند یا بلد بودند و ترجیحشان عدم ورود بود و این باگِ بزرگ در سیستم، یعنی یک جایِ کار می لنگد.
پیدا کنید پرتقال فروش را، باشد که رستگار شویم…