به گزارش خبرنگار پایگاه خبری-تحلیلی صدای حوزه، سفر سرزده سید ابراهیم رئیسی، رئیس جمهور ، در اولین جمعه پس از تشکیل کابینه سیزدهم، تیتر یک غالب روزنامه های شنبه قرار گرفت. این مسئله از چند جهت برای مطبوعات حائز اهمیت بود که اهم آنها از این قرار است؛
یک- این اولین سفر رئیس جمهور، تنها یک روز پس از تشکیل کابینه و اولین جلسهی هیئت دولت صورت پذیرفت.
دو- این سفر، در یک روز تعطیل رقم خورد و باعث شد بسیاری از روزنامه ها و خبرگزاری ها و نیز کاربران فضای مجازی، این رخداد را با صبح جمعهی پس از گرانی بنزین و جملهی ماندگار حسن روحانی مقایسه کنند و آن را دستمایه تحلیل یا طنز خود قرار دهند.
سه- مقصد سفر، خوزستانی است که تا چند هفته پیش، زخم بحران کمآبی در آن سر باز کرده بود و این مسئله بازار اخبار و تحلیل ضد انقلاب برای القای ناکارآمدی انقلاب را حسابی داغ کرده بود.
چهار- مردم، پس از مدت ها نه رئیس جمهور اتوکشیده را از قاب تلویزیون، بلکه رئیس جمهور جدید را در کنار خود، در قاب تلویزیون مشاهده کردند؛ تصویری که طی سالهای اخیر به خاطرهها پیوسته بود!
واکنش لیبرالی روزنامه های اصلاح طلب و مخالف دولت به آغاز انقلابی رئیس جمهور
اما آنچه در این میان در ابتدا عجیب به نظر میرسد، این است که روزنامههای اصلاحطلب و لیبرال، یا مانند اعتماد و شرق و آرمان ملی از کنار این خبر مهم گذشتند و کوچکترین گزارش یا تحلیلی از آن ارائه ندادند یا مانند روزنامه های جمهوری اسلامی و آفتاب، در حد یک خبر حاشیه ای بدان پرداختند که باید با ذره بین در لابلای تیترهای حاشیه ای آن را پیدا کرد!
البته با اندک تأملی، عجیب بودن این مسئله از بین می رود چرا که درد این روزنامه های لیبرال مسلک، نه محرومیت مردم خوزستان است نه مشکلات مردم؛ بلکه هرجا بتوانند در کنار این دست موضوعات، لگدی به انقلاب و جریان انقلابی بزنند، لحظهای درنگ نمیکنند؛ اما به هیچ وجه مردم نباید احساس کنند جریان انقلاب به آنها خدمت میکند.
بنابراین نه سفرسرزده و بدون تشریفات رئیس جمهور، نه محرومیت خوزستان به عنوان اولویت دولت جدید، نه حضور یک رئیس جمهور در بین مردم پس از مدتها و نه سفر کاری در روز جمعه ی تعطیل آن هم به خوزستان سوزان، هیچ کدام سوژه ی اخبار و تحلیل روزنامه های مذکور نمی شود و سکوت مرگشان را نمی شکند.
اخبار مرتبط: