با مطالعه اقدامات و طراحیهای خصمانه علیه جمهوری اسلامی، میتوان به این مسئله فکر کرد که دکترین آنفولانزای نیویورکی که توسط ایادی ایالات متحده در ابعاد گسترده برای ضربه به ساختار حاکمیت و جامعه کشور طراحیشده بود، هرچند بهصورت کامل به اهداف خود نرسید و مؤثر واقع نشد اما در سه حوزهی ارتباط میان اجزاء سیستم حاکمیت و قوای سه گانه، ارتباط میان اجزاء تشکیلدهنده اجتماع و بازوی مردمی نظام و تعاملات میان سیستم و جامعه که اعتماد متقابل مردم و حاکمیت نام دارد، شکافهایی به وجود آورد تا باعث شود ارادهی سیستم جهت مقابله با این دست از تهدیدات اثربخش واقع نشود.
در واقع آنفولانزای نیویورکی که در پنج ضلع نفرت از اسلام، نفرت از ایران، نفرت از حکومت اسلامی، نفرت از رهبران نظام و دست آخر نیز نفرت مردم از همدیگر و ایجاد آنارشیسم اجتماعی و سیستمی و استارت زدن شورش های مدنی صورت بندی شده بود، دکترینی است که از بهترین بسترهای تحققش فاز اقتصادی و امور معیشتی جامعه هدف است.
با این مقدمه می توان فلسفه شعار امسال و سال های ماقبل با شعارهای مشابه را درک و تبیین نمود. رهبرمعظم انقلاب با درک درست از اوضاع اقتصادی کشور و نقطه اتکای دشمن برای ایجاد شکاف سیستمی و گسل اجتماعی، امسال را سال تولید، پشتیبانی ها و مانع زدایی ها نامیدند. در یک تامل ساده و با مقدمه ای که عرض شد، می توان ارتباط این چرخه سه گانه را هضم نمود. علاوه بر اتحاد ملی و کارآمدی نظام که آنتی تز دکترین آنفولانزای نیویورکی است، شعار استقلال اول انقلاب، در وادی عمل نیازمند اهرم تولید است والا که واردات موز و پرتغال و چوب بستنی کمر اقتصاد کشور را به مرور خواهد شکست و گمرکی بی خاصیت خواهیم داشت.
مولد بودن یک نظام نیاز فوری به حمایت و پشتیبانی دارد در غیراینصورت اگر رسانه پاتوق بیگانه بوده و اپوزسیون گونه در خدمت تبلیغ کالای خارجی باشد یا اینکه دولت، تسهیلات لازم را در خدمت تولیدکننده و سرمایه گذار قرار نداده و ریسک لازم و عادلانه را به جان نخرد یا در مقام ارائه خدمات و مصرف، جاده صاف کن کالای لاکچری و برندینگ خارجی قرار گیرد، انگیزه لازم برای تولیدکننده در خدمت منافع کشور نخواهد ماند.
صنعت فرهنگ، عادت به مصرف کالای خارجی، رخنه کردن فساد در برخی ساختارها، رانت دولتی در واردات و آپارتاید سرمایه گذاری در ید عده ای آشنا و آقازاده موانعی هستند که نیازمند حضور جدی قوای سه گانه خصوصا قضاییه و مقننه است. در واقع رونق بخش تولید، نیازمند لوایح و قوانین چابک و دولتمردان تازه نفس و بریده از رانت و فساد است و پشتیبانی ها نیز مجلسی جسور و خوش فکر و حاضر در صحنه می خواهد و مانع زدایی ها نیز رفتارانقلابی قوه قضاییه را در راس خود، خواهان است.
حال که طرف غربی برجام شرط لغو تحریم ها را بازگشت ایران به میزمذاکره و عقب نشینی از تولید و تکثیر سانتریفیوژها و در گام های بعدی به اذعان آلمان و فرانسوی های خبیث، توقف تولید موشک و خالی کردن حضور موثر در منطقه می داند، تبیین عملیاتی از شعار راهبردی امسال، به دور از حاشیه پراکنی های انتخاباتی یک واجب تعینی بر گرده قوای سه گانه است.