به گزارش صدای حوزه، سردار حمید خرمدل اظهار داشت: ارزش ریالی هر دستگاه کانکس اهدایی به مردم زلزله زده بیش از ۱۰۰ میلیون تومان است که به دست مهندسان سپاه طراحی و تولید شده است.
وی افزود: طراحی کم نظیر این کانکس ها، کار را برای حمل و نصب خیلی راحت کرده است و در ۲۰ دقیقه نصب میشود.
فرمانده سپاه فتح کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: با توجه به سرمای شدید و کمبود وسایل گرمایشی استفاده از کانکس برای مردم زلزله زده سی سخت ضروری است.
سردار خرمدل عنوان کرد:پیش از این ۱۰۰ کانکس از سوی ستاد اجرایی فرمان حضرت امام به زلزله زدگان سی سخت اهدا شده بود.
وی ابراز داشت: بزودی هدیههای نقدی و کمکهای معیشتی ویژه ماه مبارک رمضان بین زلزله زدگان شهرستان دنا توزیع میشود.
زمین لرزه ای به بزرگی ۵.۶ ریشتر شامگاه ۲۹ بهمن ماه شهر سی سخت را لرزاند و همچنان پس لرزه های آن ادامه دارد.تاکنون بزرگترین پس لرزه آن ۴.۵ ریشتر بوده است که ظهر چهارشنبه ۶ اسفندماه شهر سیسخت مرکز شهرستان دنا را در استان کهگیلویه و بویراحمد لرزاند.
در پی وقوع زلزله ۵ و ۶ دهم ریشتری به سه هزار و ۷۰۰ واحد از منازل مسکونی خسارت وارد شد.۸۰۰ واحد به علت خسارت ۶۰ تا ۱۰۰ درصد نیاز به بازسازی دارد و از مجموع ۳ هزار و ۷۰۰ واحد نیز ۲ هزار و ۹۰۰ واحد تعمیری هستند.
از مجموع ۸۰۰ واحد بازسازی ۴۲۰ واحد شهری و ۳۸۰ واحد روستایی و از ۲ هزار و ۹۰۰ واحد تعمیری هزار و ۵۰۰ واحد شهری و هزار و ۴۰۰ واحد روستایی است.
میزان خسارت زلزله به واحد های تعمیری بین ۲۰ تا ۴۰ درصد و بر اثر این زلزله به ۲ هزار و ۳۰۰ واحد مسکونی خسارت معیتشی از جمله تخریب اسباب و وسایل منزل خسارت وارد شده است.۶۴ نفر در این زلزله دچار مصدومیت شدند.
۱۲ فروردین سال ۹۷ نیز زمین لرزه ۵.۲ ریشتری در شهرهای سی سخت و یاسوج خساراتی به بار آورد.در سال ۶۸ هم زلزله ای با بزرگی بیش از ۵.۲ ریشتر سی سخت را لرزاند و به یک هزار واحد مسکونی خسارت وارد کرد.
شهرستان ۴۲ هزار نفری دنا در ۳۵ کیلومتری غرب یاسوج قرار دارد.