به گزارش صدای حوزه، «عصر ایران» در طول فعالیتهای چند دولت، چندینبار رنگ عوض کرده و هر بار به شکلی کاسبی کرده و سرانجام در خدمت اشرافیت لیبرال درآمده است، چنانکه در روند مذاکرات منتهی برجام، به عنوان یکی از بوقچیهای طیف بزککار برجام عمل میکرد.
این سایت اخیرا نوشت: «یکی از نشریات تخصصی نفت و گاز انگلیس، در خبری مدعی شده است که ۵۰۰۰ نیروی امنیتی چینی به ایران خواهد آمد تا امنیت کارکنان چینی را که قرار است در پروژههای نفت و گاز ایران فعالیت کنند، حفظ کنند.
در این باره نکات زیر قابل توجه است؛ قرارداد ۲۵ ساله ایران و چین، به طور محرمانه امضا شده است. این محرمانگی باعث شده است هیچکس بهدرستی از آنچه میگذرد مطلع نباشد و جای حرف و حدیث، به اندازه بینهایت باز باشد.
مشخص نیست آنچه نشریه انگلیسی نوشته، واقعاً صحت دارد یا خیر؟ یا یک کلاغ و چهل کلاغ شده است یا خیر؟ بنابراین، نمیتوان به صرف این که رسانهای چنین خبری منتشر کرده، آن را واقعیت مطلق قلمداد کرد؛ لذا از مسئولان کشورمان مصرانه میخواهیم در این باره بهطور شفاف و دور از ادبیات دوپهلو، توضیح دهند».
نویسنده در عین حال در ادامه میافزاید: هر چند که واقعی بودن اصل خبر هنوز محل تردید است، اما خبر چنان سنگین است که حتی اگر یک درصد هم احتمال صحت داشته باشد نمیتوان از کنار آن با بیاعتنایی گذشت: اعزام ۵۰۰۰ نیروی امنیتی چینی به ایران؟!
این که گفته شده قرار است این نیروها، امنیت کارکنان چینی را تامین کنند، بسیار موهن است و امیدواریم فقط شیطنت رسانهای نشریه انگلیسی باشد!
ضریب دادن به عملیات روانی دشمن
مگر نیروهای ایرانی قادر به تامین امنیت خارجیها در کشور نیستند؟ یا مگر ایرانیها موجودات خطرناکی هستند و قرار است به پیمانکاران خارجی آسیب برسانند که از آن طرف مرزها نیروهای امنیتی بیایند و حائل بین ایرانیها و کارکنانشان باشند؟! یا آنها ماموریتهای دیگری دارند؟! یا قرار است در خاک ایران سلاح حمل کنند؟!
یا مگر قراردادها آنقدر ترکمنچایگونه است که از حالا نگران خشم مردم ایراناند و برای خودشان نگهبان و نیرو میآورند؟ راستی پول این ۵۰۰۰ نفر از کیسه کدام ملت پرداخت خواهد شد؟ اگر خبر راست باشد معلوم است که از جیب ایرانیها!».
یادآور میشود «عصر ایران» این بار هم از سناریویی که توسط اتاق عملیات روانی دشمن پخت و پز شده و از سوی صدای آمریکا و منوتو دامن زده شد، ضریب و پوشش داده و حال آنکه وزارت نفت برای دومینبار، خبرسازی مذکور را تکذیب کرد. وزارت نفت تصریح کرده که دامن زدن به شایعه مذکور با موفقیتهای چندماه اخیر در بسترسازی برای جذب سرمایهگذاری و همچنین افزایش صادرات نفت ایران مرتبط است.
سیاق نوشته عصر ایران نشان میدهد که نویسنده متن بیآنکه سند و مدرکی در دست داشته باشد، صرفا ماموریت داشته به عملیات روانی دو رسانه بدنام آمریکایی و انگلیسی-سعودی (صدای آمریکا و منوتو) پژواک دهد و با وجود اذعان به «ادعا» بودن کار رسانههای مذکور، برمبنای همان شایعهسازی، ارائه عملیات روانی را برعهده بگیرد. علت هم این است که ایران توانسته بیاعتنا به تحریمهای آمریکا، صادرات نفت خود را به بالای ۱/۲ میلیون بشکه برساند و از جمله از ظرفیتهای چین استفاده کند.
از سوی دیگر، این سایت و همقطارانش همانهایی هستند که رفتارهای موهن آمریکاییها در جریان برجام و پسابرجام را مورد مالهکشی و تفسیر وارونه قرار میدادند. اما اکنون که ایران توانسته از تحریمها عبور کند و نقشه آمریکاییها برای به تسلیم کشاندن کشور را خنثی کند، با ارائه تحلیلهای خلاف واقع سعی میکنند کشور را از گسترش شرکا و استفاده از ظرفیتهای تجارت و صادرات بازدارند.
این نکته را هم باید یادآور شد که موضوع همکاری ۲۵ ساله ایران و چین، سند همکاری است و نه قرارداد. و از طرف دیگر، با عنایت به امنیت کامل ایران، هیچ دلیلی ندارد که چینیها با خود نیروی امنیتی برای حفاظت از پروژهها بیاورند.
آسوشیتدپرس: با وجود تحریمها فروش نفت ایران افزایش یافته است. اخبار منتشره نشان میدهد که حتی برخی شرکتهای آمریکایی هم تحریمهای این کشور علیه ایران را رعایت نمیکنند. نفتکش متعلق به یک شرکت خصوصی آمریکایی به نقض تحریمهای ایران متهم شد.
پایگاه اینترنتی صدای آمریکا نوشت: نفتکش متعلق به یک شرکت خصوصی مستقر در شهر لسآنجلس ایالت کالیفرنیا متهم به نقض تحریمهای آمریکا از طریق حمل غیرقانونی نفت ایران شده است.
خبرگزاری آسوشیتدپرس گزارش داد، گروه «اتحاد علیه ایران هستهای» این اتهام را در نامهای به شرکت سرمایهگذاری «اوکتری» که ارزشی بالغ بر ۱۶۰ میلیارد دلار دارد اعلام کردند. بر اساس این گزارش، تصاویر ماهوارهای و دادههای ردیابی نفتکش نشان میدهند که این کشتی هفته گذشته در ساحل سنگاپور بوده و در حال انتقال نفت خام کشتی به کشتی دیده شده است.
این گزارش میگوید هر چند ایران تحت تحریمهای آمریکا قرار دارد، ولی میلیاردها دلار نفت خام فروخته است. بازار انرژی در سایه بحران روسیه و اوکراین، به بالاترین حد رسیده است.
شرکت «فلیت اسپیس» زیرمجموعه اوکتری و مالک نفتکش «سوئز رایان» در بیانیهای به آسوشیتدپرس گفت متعهد به رفتار قانونی و بر اساس قوانین تحریم ایالات متحده است.
این شرکت توضیحات بیشتری ارائه نکرده و وزارت خارجه و وزارت خزانهداری ایالات متحده هم به درخواست آسوشیتدپرس برای اظهار نظر در این باره پاسخ ندادند.
اخیرا خبرگزاری رویتر در گزارشی تصریح کرد که با وجود تحریمهای آمریکا، صادرات نفت ایران به بیش از یک میلیون بشکه در روز افزایش یافته و رکورد سه سال اخیر را شکسته است.
۱۲۰ پرونده زد و بند در شرکتهای زیرمجموعه وزارت رفاه
وزیر کار و رفاه گفته بود «جریان فاسد در این وزارتخانه با برخی رسانهها مرتبط هستند» و طبعاً برخورد با این فساد، صدای رسانههای مذکور را در میآورد.
حجت عبدالملکی اخیراً به روزنامه ایران گفته بود؛ زمانی که در صحن مجلـس بـرای کسب رأی اعتماد از نمایندگان از برنامههای خود دفاع میکرد گفته بود که اولین اقدامش فسادزدایی از زیرمجموعههای اقتصادی وزارتخانه تعاون، کار و رفاه اجتماعی خواهد بود و وعده داده بود که ضمن حفظ مدیران سالم و کارآمـد، تمام مدیران نامربوط، مفسد و رانتی در اسرع وقت شناسایی و برکنار و به جای آنها مدیران متخصص، جهادی و انقلابی جایگزین خواهند شد.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی اخیراً در گفتوگو با روزنامه ایران در پاسخ به سؤالی درباره حاشیهسازیهایی که برای او، انتصابات و اقداماتش در وزارتخانه میشود به صراحت از جریان پیچیده رسانهای پرده برداشـت کـه بـرای چنین روزهایی و برای قطع شدن دستشان از منافع این وزارتخانه سرمایهگذاری کردهاند. بازتاب ایـن مصاحبه و واکنشهایی که به خبر برکناری ۳۵۰ مدیری که با ۵ معیار «انقلابی بودن، کارآمدی، دست پاک بودن، فسادستیزی و مردمی بودن» مغایرت داشته و خبـر برکناری قریبالوقوع ۶۵۰ مدیر دیگر از این دست، حکایت از درست بودن پیشبینی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی دارد.
یکی از مواردی که حتی بیبیسی و ایراناینترنشنال هـم به آن واکنش نشان دادند، برکناری ۳۵۰ مدیری بود که با معیارهای پنجگانه مغایرت داشتند و برکناری ۶۵۰ نفر دیگر به همین دلیـل اسـت؛ عبدالملکی در اینباره گفته بود: «دور از ذهن نیست افرادی که عذرشان را میخواهیم یا میدانند در آینده نزدیک باید پستشان را ترک کنند؛ کسانی که منافع بسیار سنگینی اینجا داشتهاند و بخشی از این افراد رسانهای هستند و بقیه هم دسترسی گسترده بـه رسـانه داشته و دارند، طبیعی است که حواشی ایجاد کنند.»
در حالی که روزنامههای اعتماد و سازندگی با تیترهایی مثل نسلکشی مدیریتی و پاکسازی دستهجمعی، علیه اقدام انقلابی وزیر کار و رفاه حاشیهسازی کردند، روزنامه ایران نوشت: عبدالملکی در این مورد کلیگویی نکرده و بـه مجـاری فساد هـم اشـاره کـرده بـود: فیشهای نجومی با تمسک به کارت هدیه و سکه، بودجههای محرمانه و ارتزاق وزارتخانه از صندوقها و شرکتهای زیرمجموعه.
او در بخشی از گفتوگوی خود گفته بود که فقط در یکی از بلوکهای بازرسی ما، ۹۲ درصد از مدیران ارشد و رده بالا شناسایی شدند که ۱۲ عنوان اتهامی از جمله تضییع اموال عمومی، دریافت و پرداخت غیرقانونی از منابع عمومی و دولتی، سندسازی و پولشویی به منظور تحصیل مال نامشروع، تبانی در معاملات دولتی، تحصیـل مـال از طریق نامشروع، مداخله کارکنان در معاملات دولتی، دریافت و پرداخت غیرقانونی از منابع دولتی، اعمال نفوذ برخلاف مقررات قانونی، تسلط یا استفاده غیرمجاز در وجـوه و اموال دولتی، اختلاس، ارتشا و… داشتهاند.
حالا ۱۲۰ پروندهای که وزیرتعاون، کارورفاه اجتماعی اشاره کرده بود تشکیل شده و آماده ارسال به دستگاه قضا است و در حال متقنسازی در چند کمیته بازرسی، حراستی و حقوقی است و طبیعی است هرچه بررسیها به لایههای عمیقتری برسد، حاشیهسازی برای اقدامات ضدفساد این وزارتخانه بیشتر خواهد شد.