• امروز : چهارشنبه - ۱ مرداد - ۱۴۰۴
  • برابر با : Wednesday - 23 July - 2025
کل اخبار 6530

صدای حوزه امروز

کانون‌های عظیم تبلیغی؛ مأموریت‌های سه‌گانه و واقعیت امروز خطر جایگزینی اجتماعی در کمین روحانیت حوزه علمیه و تابلوی ایست پست‌مدرنیسم جامعه از کارِ حوزه بی‌خبر است تجلیل مدیران حوزه‌های علمیه کشور از حماسه‌آفرینی ملت ایران و تاکید بر حمایت تام از نظام و رهبری گردهمایی خانوادگی برگزیدگان گروه‌های تبلیغی استان آذربایجان شرقی تصمیم های خردی که به وقتش اتخاذ نشده اند! روحانیت در خط مقدم خدمت/ روحانی و مداح رامشیری نماد خدمت شدند روایت شیخ اسماعیل رمضانی از عصر هوش مصنوعی و لزوم تغییر سبک آخوندی! نقش علما در دفاع از امت اسلامی بی‌همتاست/ غزه هرگز شکست نخواهد خورد انتقاد معاون تهذیب حوزه های علمیه از کیفیت برگزاری کمیسیون اخلاق و تربیت در همایش صدسالگی بازتأسیس حوزه حوزه پیشرو و سرآمد| تکنولوژی‌شناسی یا تکنوکراسی، کدام؟ فقط رهبری می‌توانست چنین پیام تمدن‌سازی بنویسد! «حوزه» نهاد فرا ساحتی با درون‌مایه و رویکرد تمدنی و وظیفه‌مند در برابر جامعه، جهان معاصر و انقلاب/ حوزه پیشرو و سرآمد در کنار ملت است

8
دبیرکل مجمع جهانی اهل‌بیت (ع) مطرح کرد؛

ضرورت فعالیت در فضای مجازی در کنار منبر و روضه خوانی سنتی

  • کد خبر : 30007
  • 11 آبان 1400 - 14:17
ضرورت فعالیت در فضای مجازی در کنار منبر و روضه خوانی سنتی
آیت الله رمضانی: نقش علما و روحانیون در تبلیغ مکتب اهل بیت (ع) تأثیرگذار و مهم است، چون علما و روحانیون خود را وقف اسلام و مکتب کرده اند.

به گزارش صدای حوزه، به نقل از روابط عمومی مجمع جهانی اهل بیت (ع)، حجت الاسلام و المسلمین «سید کلب جواد نقوی» دبیرکل مجلس علمای هند با حضور در مجمع جهانی اهل بیت (ع) با آیت الله رضا رمضانی دیدار کرد.

آیت الله رمضانی در این دیدار اظهار داشت: هندوستان از هر جهت مهم است؛ معجونی از ادیان آسمانی، بشری و مذاهب گوناگون است؛ لذا از این جهات جای مطالعه و تحقیق بیشتری دارد.

وی با اشاره به خدمات علمای هند به اسلام افزود: شخصیت‌ها و علمای بزرگ هند مثل میر حامد حسین خدمات بزرگی به اسلام داشته اند و ارتباطات فرهنگی میان ایران و هند قدمت بسیار زیادی دارد.

دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت (ع) استعمار را مانع ارتباط فرهنگی بین کشورهای مسلمان عنوان کرد و درباره رسالت علمای شیعه گفت: باید مکتب اهل بیت (ع) را به جامع‌ترین شکل معرفی کنیم و اگر محاسن کلام اهل بیت (ع) شناسانده شود همه تبعیت خواهند کرد. امام رضا (ص) به یکی از یاران خود فرمود “رحم اللَّه عبدا احیا امرنا”؛ رحمت خدا بر آن کسی که امر ما را، مطلب ما را زنده کند.

وی بر ضرورت توجه هر چه بیشتر به هندوستان تأکید و عنوان کرد: برای ارائه گفتمان امام راحل (ره) باید بازتعریفی از اسلام داشته باشیم. جوامع بشری تشنه اسلام جامع و دقیق هستند و اگر اسلام به خوبی معرفی شود، گرایش‌ها زیاد می‌شود و مردم می‌پذیرند.

آیت الله رمضانی افزود: نقش علما و روحانیون در تبلیغ مکتب اهل بیت (ع) تأثیرگذار و مهم است، چون علما و روحانیون خود را وقف اسلام و مکتب کرده اند.

وی مقاومت در برابر تعدی و تجاوزات را از مفاهیم اصیل اسلام معرفی کرد و افزود: اهل بیت (ع) به ما آموخته اند که نباید اجازه داد سلطه‌ی سلطه گران وسیع‌تر شود و بی گناهان کشته شوند.

استاد سطوح عالی حوزه با اشاره به اهمیت تبلیغ فرهنگ اهل بیت (ع) در فضای مجازی مخصوصاً برای قشر جوان، عنوان داشت: نسل عظیمی از جوانان در هندوستان وجود دارد و باید بر تربیت دینی آنان اهتمام بیشتری شود.

وی همچنین گفت: در کنار منبر و روضه خوانی سنتی، باید در فضای مجازی نیز فعالیت کنیم؛ ضرورت دارد منبر توسعه پیدا کند و به فعالیت در فضای مجازی اهتمام بیشتری شود.

در این دیدار حجت الاسلام و المسلمین «سید کلب جواد نقوی» دبیرکل مجلس علمای هند اظهار داشت: هندوستان خیلی پهناور است؛ شهرهای آن فاصله زیادی با هم دارند و ارتباطات مشکل است، اما امروزه با اینترنت و فضای مجازی، ارتباطات آسان‌تر شده است.

وی با بیان اینکه برخی منبری‌ها مباحثی را مطرح می‌کنند که باعث تفرقه و اختلاف می‌شود گفت: آنان با بیان مطالب نادرست، در هندوستان اختلافات مذهبی شدیدی ایجاد می‌کنند و دشمنان نیز سو استفاده می‌کنند.

آیت الله رمضانی نیز در این باره اظهار داشت: منبری‌ها و علما باید با تحقیق و مطالعه، شریعت را به درستی معرفی کنند. برخی از علما بر حبّ اهل بیت (ع) تأکید می‌کنند و از طاعت فاصله می‌گیرند در حالی که ایمان و حبّ باید در کنار هم باشد.

وی افزود: باید معارف اهل بیت (ع) را در منابر بیان کنیم و اینکه اهل بیت (ع) بر اصالت توأمان ایمان و عمل توصیه و تأکید می‌کردند. اهل منبر باید به اصولی که ائمه (ع) تأکید می‌کردند، پافشاری کنند تا جلو انحرافات و افراط و تفریط‌ها گرفته شود.

دبیرکل مجمع جهانی اهل‌بیت (ع) درباره نقش دشمنان اسلام در ایجاد تفرقه بین مسلمانان گفت: انگلیس در کشورهای مسلمان از نیروهای خود و از منبری‌هایی که عالم نیستند استفاده می‌کند تا بین مسلمانان اختلاف بیاندازد. جریان پیر استعمار نقش اختلافی خود را دارد و نفوذ می‌کند و علما باید مراقب دسیسه‌های دشمنان باشند.

حجت الاسلام و المسلمین سید کلب جواد نقوی دبیرکل مجلس علمای هند، نیز گفت: برخی از طرف آمریکا، انگیس و اسرائیل در هند و پاکستان حمایت و از نظر مالی تأمین می‌شوند تا بین گروه‌های شیعه و اهل سنت اختلاف ایجاد کنند.

لینک کوتاه : https://v-o-h.ir/?p=30007
  • منبع : روابط عمومی مجمع جهانی اهل بی

مطالب مرتبط

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.