به گزارش صدای حوزه، «یکی از کارهائی که دشمن میکند، بیاعتماد کردن مردم نسبت به مسئولین است. ما باید مواظب باشیم خودهامان جوری حرف نزنیم که مردم به مسئولین کشور، مسئولین دولتی، مسئولین قضائی، مسئولین قوهی مقننه بیاعتماد بشوند؛ که این بیاعتمادی ناحق است؛ دشمن این را میخواهد»
این هشدار رهبر معظم انقلاب نسبت به تلاش دشمن برای بیاعتمادسازی مردم به ارکان مختلف نظام بارها با ادبیات مختلف از سوی ایشان بیان شدهاست. اما چه کسی فکر میکرد حرکتی که به نام «طب اسلامی» از یک دهه قبل با محوریت برخی افراد مشخص آغاز شد روزی مخاطب این هشدارهای رهبری باشد؟
وقتی تر به آتش خشک می سوزد!
طب اسلامی، طب سنتی و سایر روشهای طبی مرسوم در دنیا دارای روشها و ادعاهایی هستند که طبیعی است باید به عرصههای علمی عرضه و اثبات شوند. در این بین تجربهی بسیاری از مردم کشورمان نیز درباره بهرهگیری از طب سنتی یا اسلامی بسیار مثبت بودهاست، اما از چند سال پیش افرادی داعیهدار تبلیغ و معرفی طب اسلامی شدند که روش و سبک رفتاری آنان لطمات جبرانناپذیری را درپی داشتهاست.
رد مطلق هرروش پزشکی که خارج از طب اسلامی باشد!
اصلیترین روش این گروه برای اثبات نظریههای خود در ابتدا رد مطلق هرروش پزشکی است که خارج از طب اسلامی شمرده شود. طبیعی است چنین مبنائی نخستین گام برای خارج کردن ادعاهای آنان از مسیر منطقی و علمی است. از جمله روشهای این گروه زیرسوال بردن و باطل دانستن مطلق روشهای پزشکی است که در کشور و در ساختار وزارت بهداشت پیگیری میشود. این گروه با چاشنی برخی ادعاهای جبهه انقلابی مانند نفوذ صهیونیست و … در ابتدا توانستند اعتماد گروهی از مردم متدین و انقلابی را به خود جلب کنند.
بی اعتمادسازی مردم نسبت به حاکمیت
اما نتیجهی چنین تبلیغاتی پس از چند سال، بیاعتمادی مطلق گروهی از مردم به حاکمیت است. پمپاژ ادعای «دروغگو بودن مدیران» و «خلاف بودن هرآنچهکه از سوی متولیان رسمی پزشکی کشور» ارائه میشود فراتر از آنکه مربوط به بحث پزشکی باشد، بی اعتمادسازی مردم نسبت به حاکمیت است. هدفی که دشمن در چهل سال اخیر تلاش کرد با روشهای مختلف مانند فضاسازیهای مسموم رسانهای یا ایجاد نارضایتیهای اقتصادی و سیاسی به آن برسد.
در واقع این افراد در دو سال اخیر به اندازه چهلسال تلاش دشمن برای بیاعتمادسازی مردم نسبت به نظام فعالیت کردند و توانستند کلیت نظام را در بین طرفداران خود به عنوان یک مجموعهی دروغگوی تحت نفوذ صهیونیستها معرفی کنند.
واقعیتی که به ابتذال کشیده شده است
با عملکردی که از گروههای موسوم به «طباسلامی» مشاهده شده است باید گفت این افراد در ابتدا واقعیت مهم طب اسلامی و سنتی را به انحراف و ابتذال کشیده و در گام دوم عملا وارد فرایند فرقهگراییهای سیاسی و اجتماعی شدهاند. یکی از ویژگیهای فرقهها استفاده هنرمندانه از دروغ و ادعاهای کذب برای اثبات مدعاهای قطبها و بزرگان فرقههاست. روشی که هماینک در بین برخی از مبلغین طب اسلامی بویژه در فضای رسانهای حاکم شده است.
روان جامعه بخاطر صدمات گستردهای از از بحران کرونا دیدهاست شدیدا مستعد اتفاقات ناگوار است. اتفاقاتی که پس از بیاعتمادی به حاکمیت ایجاد میشود و مانند ماجرای طرح بنزین یا سایر موارد مشابه به آشوبهای خیابانی میکشد. باید دید مسئولان امنیتی چه طراحی و چه برنامهای در مواجهه با این گروههای خطرناک دارند.