• امروز : پنج شنبه - ۱۲ تیر - ۱۴۰۴
  • برابر با : Thursday - 3 July - 2025
کل اخبار 6514

صدای حوزه امروز

گردهمایی خانوادگی برگزیدگان گروه‌های تبلیغی استان آذربایجان شرقی تصمیم های خردی که به وقتش اتخاذ نشده اند! روحانیت در خط مقدم خدمت/ روحانی و مداح رامشیری نماد خدمت شدند روایت شیخ اسماعیل رمضانی از عصر هوش مصنوعی و لزوم تغییر سبک آخوندی! نقش علما در دفاع از امت اسلامی بی‌همتاست/ غزه هرگز شکست نخواهد خورد انتقاد معاون تهذیب حوزه های علمیه از کیفیت برگزاری کمیسیون اخلاق و تربیت در همایش صدسالگی بازتأسیس حوزه حوزه پیشرو و سرآمد| تکنولوژی‌شناسی یا تکنوکراسی، کدام؟ فقط رهبری می‌توانست چنین پیام تمدن‌سازی بنویسد! «حوزه» نهاد فرا ساحتی با درون‌مایه و رویکرد تمدنی و وظیفه‌مند در برابر جامعه، جهان معاصر و انقلاب/ حوزه پیشرو و سرآمد در کنار ملت است حوزه پیشرو و سرآمد حوزه های علمیه؛ حافظان دین‌داری مردم در طوفان مدرنیته مشکلات حوزه و روحانیت در نگاه استاد علی صفایی حوزه علمیه قم از تأسیس تا صدسالگی؛ فرازها، فرودها، چالش‌ها و راهکارها رمزگشایی از اهداف آیت‌الله شیخ عبدالکریم حائری در تأسیس حوزه قم

10
نکاتی چند درباره سواد رسانه ای:

چگونه گرفتار اعتیاد رسانه‌ای نشویم؟ +فیلم

  • کد خبر : 24650
  • 19 شهریور 1400 - 12:24
چگونه گرفتار اعتیاد رسانه‌ای نشویم؟ +فیلم
در فضای مجازی هیچ‌گاه شب نمی‌شود. همیشه همه خدمات تفریحی، ورزشی و گردشگری در فضای مجازی در دسترس است و تعطیل شدنی نیست. اگر برای استفاده از رسانه‌ها در این دنیای بی‌زمان، برنامه‌ریزی نداشته باشید خیلی زود غرق می‌شوید و به زندگی‌تان آسیب می‌زنید.

به گزارش صدای حوزه، چرایی و چگونگی اعتیاد رسانه ای نسل امروز نیاز به بررسی و واکاوی تفصیلی دارد که در نوشتار و ویدیوی ذیل آن به بررسی کوتاهی از این مساله خواهیم پرداخت:

در فضای مجازی هیچ‌گاه شب نمی‌شود. همیشه همه خدمات تفریحی، ورزشی و گردشگری در فضای مجازی در دسترس است و تعطیل شدنی نیست. اگر برای استفاده از رسانه‌ها در این دنیای بی‌زمان، برنامه‌ریزی نداشته باشید خیلی زود غرق می‌شوید و به زندگی‌تان آسیب می‌زنید. این چهار توصیه می‌تواند شما را از آسیب‌های اعتیاد رسانه‌ای مصون نگه دارد. 

اولین نکته حفظ و صیانت از کودکان است. به دلیل اینکه کودکان نمی‌توانند برای وقتشان برنامه‌ریزی داشته باشند. حواستان باشد قبل از اینکه برنامه زمانی مشخصی برای استفاده از رسانه‌ها تعیین کنید بچه‌ها را با تلویزیون و بازی‌های دیجیتال تنها نگذارید.

دومین توصیه اختصاص زمان مناسب است. برای اینکه استفاده از رسانه‌ها مانع استراحت، ورزش، بازی‌های گروهی و برنامه‌های خانوادگی بچه‌ها نشود باید متناسب سن فرزندانتان، محدودیت زمانی مشخص کنید. 

برنامه‌ریزی گروهی دیگر توصیه ما به شماست. اگر می‌خواهید برنامه‌ریزی‌تان برای استفاده از رسانه‌ها اجرایی شود باید بچه‌ها را در این برنامه‌ریزی شریک کنید و با همفکری آن‌ها برنامه‌ریزی کنید. می‌توانید یک گفت‌وگوی شاد دسته‌جمعی با موضوع برنامه‌ریزی انجام دهید. 

آخرین نکته، خودکنترلی است. زمانی که بچه‌ها بزرگ می‌شوند باید یاد بگیرند بدون کمک بزرگ‌ترها قوانین و مقررات را رعایت کنند. البته برای رسیدن به این خودکنترلی حمایت و همراهی والدین بسیار مؤثر است.

در ادامه این ویدئو را ببینید:

لینک کوتاه : https://v-o-h.ir/?p=24650
  • منبع : farsnews.ir

مطالب مرتبط

01اسفند
طراحی اسلامی سکوهای مجازی: از چالش‌ها تا راهکارها
در دومین جلسه از دوره آموزشی «آشنایی با طراحی اسلامی سکوهای مجازی و نقد الگوهای موجود» مطرح شد؛

طراحی اسلامی سکوهای مجازی: از چالش‌ها تا راهکارها

01اسفند
آغاز تحول فضای مجازی؛ نقد و طراحی سکوهای اسلامی
در نخستین جلسه دوره آموزشی «آشنایی با طراحی اسلامی سکوهای مجازی و نقد الگوهای موجود» مطرح شد؛

آغاز تحول فضای مجازی؛ نقد و طراحی سکوهای اسلامی

15بهمن
چگونگی دینی سازی سکوهای مجازی
پژوهشگر عرصه فضای مجازی طی یادداشتی نوشت؛

چگونگی دینی سازی سکوهای مجازی

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.