• امروز : پنج شنبه - ۳۰ مرداد - ۱۴۰۴
  • برابر با : Thursday - 21 August - 2025
کل اخبار 6541

صدای حوزه امروز

موسیقی عرفانی، عرفان موسیقی مسأله اینست پاسخ انجمن اساتید انقلابی سطوح عالی حوزه علمیه قم به بیانیه تسلیم جبهه اصلاحات نقدی بر نقد بی پرده خانم اسماعیل زاده به صحبت های استاد پناهیان در باب امر به معروف و نهی از منکر طلبه خبرنگاری که شیفته آموختن بود / روزت مبارک محمد جان! عدالت آموزشی و چالش‌های ساختاری در حوزه علمیه از منظر استاد وکیلی آیا انبیای الهی مشاهده این همه رنج و مصیبت مردم مظلوم غزه را تحمل می کردند؟ کانون‌های عظیم تبلیغی؛ مأموریت‌های سه‌گانه و واقعیت امروز خطر جایگزینی اجتماعی در کمین روحانیت حوزه علمیه و تابلوی ایست پست‌مدرنیسم جامعه از کارِ حوزه بی‌خبر است تجلیل مدیران حوزه‌های علمیه کشور از حماسه‌آفرینی ملت ایران و تاکید بر حمایت تام از نظام و رهبری گردهمایی خانوادگی برگزیدگان گروه‌های تبلیغی استان آذربایجان شرقی تصمیم های خردی که به وقتش اتخاذ نشده اند! روحانیت در خط مقدم خدمت/ روحانی و مداح رامشیری نماد خدمت شدند

9

مملکتی با هزاران رهبر!!

  • کد خبر : 23388
  • 08 شهریور 1400 - 9:48
مملکتی با هزاران رهبر!!
در زمانه‌ای زندگی می‌کنیم که در هر گروه ایتایی و تلگرامی ده‌ها کارشناس‌تر از رهبری حضور دارد و در هر کانالی چندین متخصص‌تر از رهبری!

به گزارش خبرنگار فضای مجازی صدای حوزه، سید احمد رضوی در کانال ایتای مناهج نوشت:

در زمانه‌ای زندگی می‌کنیم که در هر گروه ایتایی و تلگرامی ده‌ها کارشناس‌تر از رهبری حضور دارد و در هر کانالی چندین متخصص‌تر از رهبری!
در زمانه‌ای زندگی می‌کنیم که هزاران نفر آگاه‌تر از رهبری به مسائل پشت پرده و روی پرده و کنار پرده هستند، امنیت را آنها تعریف می‌کنند و برای سیاست‌های کلان نظام، نسخه‌های نوآورانه و ابتکارات گره‌گشا دارند!

ممکلت ما در هر چیزی دچار کمبود و نقصان و ضعف و مشکلات عدیده باشد در حوزه رهبران آگاه و حکیم، کمبود ندارد.
در حقیقت ما آنقدر رهبر داریم که می‌توانیم برای هر شهر دنیا، چند رهبر صادر کنیم.

رهبران مملکت ما علامه و همه‌چیزدان هستند؛ فقه را نخوانده حفظ هستند، در پزشکی پروفسور هستند، در معماری کلان، شهرساز هستند، در سیاست هم چرچیل مدتی در محضرشان تلمذ کرده، دست شیطان را نیز از پشت بسته‌اند، در انقلابی‌گری از همه انقلابی‌ترند و در میدان نقد، چیره‌دست و قهارند.

اگر به رهبران همه‌چیز‌دان مملکت ما صبح دو بز بدهی، شب هیچ‌کدام را تحویل نمی‌گیری! از بس حواسشان به همه چیز بوده: بورس را تخصصی بررسی کرده‌اند، آمار کشتی‌هایی که از کانال سوئز عبور کرده‌اند را گرفته‌اند، تعداد دکمه‌های کت پوتین را شمرده‌اند، چند مقاله آی اس آی ضد واکسن و درباره گیاهان دارویی و سایبرنتیک و ایمونولوژی و … هم نوشته‌اند؛ ضمنا چند مشاوره کاربردی و فوق محرمانه به چند وزیر و رئیس جمهور هم داده‌اند؛ اما حواسشان به دو بز نبوده است.

خلاصه چه خون دلی می‌خورد آسیدعلی از دست این همه رهبری که در زبان، سنگش را به سینه می‌زنند و شعار می‌دهند: «ما اهل کوفه نیستیم علی تنها بماند»؛ اما در دل می‌گویند: «ما نظر کارشناسی خودمان را داریم پس به رأی و نظر خودمان عمل می‌کنیم»، تازه گاهی هم پشت پرده و خصوصی آسید را نقد می‌کنند و در عیان، نقدش را حق شرعی خود می‌دانند.

آسید علی جان! ما اهل کوفه نیستیم که پشتت را خالی کنیم؛ اما اهل همین حوالیِ رهبرستان هستیم که عن‌قریب در مقابلت اردوکشی می‌کنیم و از تو می‌خواهیم به نظرات کارشناسی ما (در نفی واکسیانسیون عمومی و …) تمکین کنی و الا دیگر ولایتت را قبول نداریم!!

لینک کوتاه : https://v-o-h.ir/?p=23388
  • نویسنده : سید احمد رضوی
  • منبع : manahejj@

مطالب مرتبط

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.