به گزاررش صدای حوزه، محمد حسین صفارهرندی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، میهمان برنامه شنبه ۶ شهریورماه برنامه جهان آرا بود که به مسائلی در باب عدالت و فرهنگ پرداخت که گزیده آن تقدیم شما می گردد.
صفارهرندی گفت: خواسته مردم در انقلاب اسلامی ۵۷ تحقق عدالت علوی بود، در این تردیدی نیست و هر کس چون و چرایی داشته، سفسطهگری میکند و تعریف بدی از عدالت ارائه میدهد. در دولت سازندگی، معارضه بین عدالت و توسعه ترویج شد.
وی افزود: در مسیر پیشرفت، نباید همواره عدهای را ته صف فرستاد، این میشود همان مدل توسعه غربی که در دولت سازندگی رواج یافت.
این عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام خاطرنشان کرد اینکه یارانه به همه مردم به یک میزان داده شود، ضد عدالتترین کار است. در دولت احمدینژاد که این تصمیم گرفته شد، هر چند جسارت بزرگی بود ولی در مقام اجرا فاصله زیادی داشته باشیم با آنچه باید میشد.
وی اضافه کرد بازی با مقوله عدالت که رأی دوره دوم را برای خود جمع کنند، بدترین کار است، زنبیل گذاشتند برای دوره بعد. بعضی کارهای خوبی که شروع شده و در نهایت منجر به نتیجه خوبی نشده، از همین جنس است، یعنی عدالت برای مردم نبوده، اگر بوده چرا گفتند از دم به همه یارانه میدهیم؟ آن رفیق ما هم اینگونه بود که عدالت، شده بود زنبیل گذاشتن برای دوره بعد، نه یک دوره، بلکه دورهها؛ یعنی همان مدل پوتین و مدودف.
صفارهرندی در مورد مسائل فرهنگی بیان داشت: برخورداران از مواهب فرهنگی، کسانی هستند که میتوانند ۲۰۰ هزار تومان پول بلیط کنسرت بدهند یا چند صد هزار تومن برای بلیط تئاتر هزینه کنند، ولی آن کسی که در روستا زندگی میکند و ذوق هنری هم دارد، چنین امکانی ندارد
وی هم چنین در رابطه با واردات واکسن گفت: چینیها یک سال پیش پیشنهاد ۱۸ میلیون دوز واکسن ارزان نزدیک به رایگان را به ایران دادند، البته در مرحلهای که روی مردم خودشان هم تست میکردند، ولی سیستم علیلی که نتوانست درست تصمیم بگیرد، این پیشنهاد را پس زد؛ بعد دیدیم همان کار را کشورهای همسایه ما کردند.