به گزارش صدای حوزه، تجربه دوران کرونایی و همتی که مردم در قالب گروههای جهادی و یا حتی فردی برای رفع مشکلات مردم به خرج دادند نشان داد که میتوان گرههای بسیاری از مشکلات مردم را به دست مردم حل کرد. همان فرمان آتش به اختیاری که مقام معظم رهبری فرمودند که هرجا نهادهای دولتی و حکومتی کم کاری دارند، مردم خود وارد عمل شوند و کارها را پیش ببرند.
تربیت ۷۰۰ مربی قرآن در کنگاور
فریده خمیسآبادی مدیر مؤسسه قرآنی دارالنور در شهرستان کنگاور کرمانشاه، یکی از همان مردمی است که برای رفع مشکلات مردم و محله خود دست به کار شده است تا در حد توان بتواند باری از دوش دیگران بردارد. او میگوید:
«۱۵ سال است که مؤسسه قرآنی دارم و تاکنون طبقه زیرین منزل شخصی خود را به این کار اختصاص دادهام. ۷۰۰ جوان کنگاوری کلاسهای مربیگری قرآنی این مؤسسه را پشت سرگذاشتهاند.
این افراد در حال حاضر در مکانهای مختلف از جمله مهدها و مؤسسههای قرآنی دیگر و در شهر و روستاهای اطراف مشغول به کار هستند و برخی حتی خودشان مؤسسه و مهد ایجاد کرده و مشغول فعالیت هستند. حدود ۱۰ سال است که با همراهی خیرین به انجام کارهای خیری همچون کمک به مستمندان و تهیه جهیزیه برای جوانان مشغول هستیم.»
تهیه ۲۵ میلیون تومان برای آزادسازی زندانیان
خمیسآبادی در ایام ماه رمضان که رسم آزادسازی زندانیان در کشور برقرار است تلاش خود را معطوف این امر کرد. او میگوید: «من هیچگاه تمایلی به بیان کارهای خیر صورت گرفته نداشتم زیرا معتقدم بودم در گمنامی کار شود بهتر است.
آزادسازی زندانیان چون کار دادگاهی بود و برای من پیگیری از زندانها مشکل بود از سازمان تبلیغات و کمیته امداد (ره) کمک گرفتم و به همین دلیل خبر انجام آن منتشر شد. مبلغ ۲۵ میلیون تومانی جهت آزادسازی این چهار زندانی توسط دو نفر از خیرین که در خارج از کشور هم ساکن هستند، تأمین شد.»
۴ زندانی آزاد شدند
این معلم قرآن با این پول توانست ۴ زندانی را از زندان آزاد کند. او میگوید: «دو نفر از آن ها به دلیل دیه تصادف در زندان بودند که یکی به خاطر مبلغ سه و نیم میلیون تومان و دیگری به دلیل دیه چهار و نیم میلیون تومانی و یک نفر هم به خاطر یک سکه مهریه در زندان به سر میبرد و نفر چهارم هم چوپانی بود که گوسفند خود را به محدوده مراتع منابع طبیعی برده بود و اداره کل منابع طبیعی شاکی او بود. اهالی روستا بعد از آزادی این چوپان گفتند که او ناشنواست و به همین دلیل نمیتواند کار چوپانی را به خوبی انجام دهد.»
سرمایهای که با اعتماد مردم حاصل شده است
خمیسآبادی اعتماد مردم را یکی از مهمترین سرمایههای خود میداند و در رابطه با نحوه اعتمادسازی برای افراد، جهت جمعآوری کمک برای مستمندان میگوید: «وقتی با مردم شفاف و رو راست باشی و کمکهای جمع آوری شده با همراهی خودشان به دست نیازمندان برسد اعتماد به دست میآید و تنها خواسته من از خدا همیشه این است که اعتماد و اعتباری که در بین مردم به دست آوردهام هیچوقت از دست نرود. انجام کار خیر حس لذت و خوشحالی وافری به من تزریق میکند و من تنها واسطهای برای جمعآوری کمکهای خیّرین و رساندن آنها به افراد نیازمند هستم.»
حل مشکل ازدواج جوانان برنامه بعدی
حل مسائل و تسهیل ازدواج جوانان مهمترین دغدغه خمیسآبادی است و میگوید: «اولویت امروز من ازدواج افرادی است که به دلیل افزایش سن هنوز موفق به تشکیل زندگی نشدهاند و برخی حتی پدر و مادر خود را از دست داده و به تنهایی زندگی میکنند که اگر از این به بعد کاری از من برآید برای این افراد قدم بر خواهم داشت.»
فریده خمیسآبادی به عنوان برگزیده مهرآور محله همدل در مرحله شهرستانی انتخاب شده است.