• امروز : دوشنبه - ۲۶ آبان - ۱۴۰۴
  • برابر با : Monday - 17 November - 2025
کل اخبار 6615

صدای حوزه امروز

فقه الجهاد/ امنیت و آسایش در پرتو مبارزه و اِعمال قدرت رسالت حوزه علمیه، تمدن‌سازی یا مجتهدپروری نگاهی به نظام آموزشی و منابع درسی حوزه علمیه نجف نظام آموزشی و منابع درسی حوزه علمیه نجف تبیین تفاوت‌های میان استنباط فقهی رایج و استنباط معارف تبلیغی وقتی تبلیغ دین، اولویت اول یک روحانی می شود! افتتاحیه گردهمایی آموزشی-توجیهی معاونین تبلیغ استان‌ها و رابطین خواهر مدارس امین بیانیه ی حوزه علمیه کرمان جهت برخورد قانونی با عوامل و مسببان این هنجارشکنی امتدادهای کلامی و الهیاتی غزه! آگهی انجام نماز و روزه و نوشتن وصیت نامه و خواندن زیارت عاشورا و خواندن اذکار مخصوص برای رسیدن به حاجات و انجام مشاوره توسط یک امام جماعت! بحران جذب در حوزه؛ وقتی ۱۶۰ هزار طلبه، سفیران خاموش‌اند اعتراض صریح مداح معروف به موازی کاری نهادهای تبلیغی و لزوم طرحی نو! مسجدی که با ورزش و معنویت جوانان را جذب کرد جایگاه روحانیت در حال و آینده نظام مرجعیت جامعه ایران/ روحانیت تقاص مسئولیت‌پذیری را می‌دهد!

6

انسان عاقل هرگز از راه های نامشروع به دنبال روزی نمی رود

  • کد خبر : 12307
  • 20 اردیبهشت 1400 - 20:31
انسان عاقل هرگز از راه های نامشروع به دنبال روزی نمی رود

استاد حوزه علمیه خواهران آذربایجان غربی گفت: انسان عاقل هرگز از راه های نامشروع به دنبال روزی نمی رود چون می داند روزی هر کس مقدر است .

به گزارش خبرنگار خبرگزاری «حوزه» از آذربایجان غربی، کیمیا خیری، امروز در مراسمی که به صورت مجازی در مدرسه علمیه الزهرا (س) شاهین دژ برگزار شد، به آیه ۵۸ ذاریات اشاره کرد و گفت: بر اساس آیه إِنَّ اللَّهَ هُوَ الرَّزَّاقُ ذُو الْقُوَّهِ الْمَتِینُ، پروردگار عالم رزاق بوده و بخشش خداوند به بندگان بی حساب و بی منت است که گاهی دنیوی و گاهی اخروی می باشد و همیشه روزی موجودات زنده به دست خداست و انسان عاقل هرگز از راه های نامشروع به دنبال روزی نمی رود چون می داند روزی هر کس مقدر است .

استاد حوزه علمیه خواهران آذربایجان غربی ضمن بیان اهمیت قرآن خواندن در این ماه، اظهار کرد: کسی که درماه رمضان وقت خود را با قرائت قرآن سپری می کند، زمینه ایجاد پیوند بین خود و خدا را ایجاد می کند. براساس روایات قرائت یک آیه از قرآن برابر ختم این کتاب آسمانی است؛ قرائت کتاب الهی باعث افزایش رزق و روزی مادی و معنوی برای انسان می شود.

وی افزود: شخص روزه دار با فطریه و صدقه های مستحبی و اطعام به نیازمندان روح و جان خود را از سرچشمه فیض الهی سیراب می کند و علاوه بر بهره‌مندی از ثواب اخروی، زمینه را برای افزایش مال و دارایی نیز ایجاد می کند.

انتهای پیام

لینک کوتاه : https://v-o-h.ir/?p=12307

برچسب ها

مطالب مرتبط

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.