• امروز : پنج شنبه - ۲۵ تیر - ۱۴۰۵
  • برابر با : Thursday - 16 July - 2026
کل اخبار 6830

صدای حوزه امروز

هشدار های زیاده از حد برای مراسم تشییع پیکر رهبر شهید بیانیه فعالان بین الملل حوزه های علمیه نسبت به مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب ضرورت حفظ جایگاه کانونی شورای عالی فضای مجازی برای ثبت‌نام در حوزه، مشاوره رایگان بگیر! ماهیت انعطاف پذیر روحانیت و حوادث زمانه! پیام تقدیر و سپاس از سوی ریاست حوزه‌های علمیه خطاب به پاپ لئون بیانیه‌ای خطاب به علمای اخلاق و تربیت در جهان اسلام به نظر میاد امشب ترامپ تا حدودی در ایجاد شکاف داخلی موفق بوده! بیانیه آیت الله اراکی در واکنش به اظهارات رئیس الأزهر پیرامون اقدامات دفاعی جمهوری اسلامی در منطقه خلیج فارس پیام آیت‌الله اعرافی در پی شهادت جمعی از فرماندهان و مسئولان و مردم قهرمان بیانیه جمعی از اساتید و فضلای باورمند به تحول حوزه‌های علمیه + لیست اسامی پیام آیت‌الله اعرافی در اعلام بیعت حوزه و حوزویان با رهبر انقلاب اسلامی حضرت آیت الله سید مجتبی خامنه ای بیعت شورای هنر حوزه‌های علمیه و هنرمندان حوزوی با حضرت امام خامنه ای + اسامی ۹۱۱ هنرمند حوزوی خاطره ای درس آموز از رفتار مدبرانه رهبر شهید انقلاب(رض) درباره آیت الله جناتی شاهرودی

13
مدیرکل دفتر عربی و آفریقایی سازمان توسعه تجارت مطرح کرد؛

فعال شدن توافق‌نامه تجارت آزاد ایران با سوریه

  • کد خبر : 29495
  • 05 آبان 1400 - 16:02
فعال شدن توافق‌نامه تجارت آزاد ایران با سوریه
توافق‌نامه تجارت آزاد با سوریه سال ۸۹ امضا شد اما به دلایلی غیرفعال بود و قرار است به‌زودی اجرای آن از سرگرفته شود.

به گزارش صدای حوزه، مدیرکل دفتر عربی و آفریقایی سازمان توسعه تجارت از فعال‌سازی توافق‌نامه تجارت آزاد با سوریه خبر داد. پیشتر رئیس سازمان توسعه تجارت اعلام کرده بود ایران قصد دارد توافق‌نامه تجاری را با سوریه امضا‌ کند.

روزگذشته مدیرکل دفتر عربی و آفریقایی سازمان توسعه تجارت درباره جزئیات این موضوع گفت: توافق‌نامه تجارت آزاد با سوریه سال ۸۹ امضا شد اما به دلایلی غیرفعال بود و قرار است به‌زودی اجرای آن از سرگرفته شود.

موارد توافق‌نامه تجارت آزاد با سوریه

فرزاد پیلتن افزود: سال۸۹ توافق‌نامه تجارت آزاد با سوریه امضا شد که به‌جز ۸۸ قلم کالا، مبادله سایر کالاها بین دو کشور مشمول موافقت‌نامه تجارت آزاد شد؛ یعنی تجار دو کشور اجازه یافتند صرفا با پرداخت ۴‌درصد تعرفه بازرگانی این کالاها را مبادله کنند.

وی افزود: به‌رغم امضای این موافقت‌نامه اما به دلیل سیاست‌های دولت‌‌‌های ایران و سوریه در زمینه ممنوعیت‌‌‌ها و محدودیت‌‌‌های صادراتی و وارداتی که به خاطر مسائل اقتصادی ۲ کشور وضع شد، عملا امکان استفاده تجار از این موافقت‌نامه محدود شد. وی ادامه داد: فعال‌سازی این موافقت‌نامه با سوریه که قرار است وزیر صمت به‌زودی در سفر به سوریه آن را عملیاتی کند، به این معناست که تجار دو کشور در مبادلات بین ایران و سوریه از محدودیت‌‌‌ها و ممنوعیت‌‌‌های صادراتی و وارداتی جاری مستثنی هستند.

مدیرکل دفتر عربی و آفریقایی سازمان توسعه تجارت ایران درباره صادرات خدمات فنی و مهندسی، اظهار کرد: در صورتی‌که موافقت‌نامه تجارت آزاد با سوریه فعال شود، امکان بهره‌مندی پروژه‌ها از تسهیلاتی که در این موافقت‌نامه دیده‌شده و بخشی از ماشین‌آلات و تجهیزاتی که در خدمات فنی و مهندسی استفاده می‌شود، فراهم می‌شود.

لینک کوتاه : https://v-o-h.ir/?p=29495
  • منبع : دنیای اقتصاد

مطالب مرتبط

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.