• امروز : دوشنبه - ۹ تیر - ۱۴۰۴
  • برابر با : Monday - 30 June - 2025
کل اخبار 6514

صدای حوزه امروز

گردهمایی خانوادگی برگزیدگان گروه‌های تبلیغی استان آذربایجان شرقی تصمیم های خردی که به وقتش اتخاذ نشده اند! روحانیت در خط مقدم خدمت/ روحانی و مداح رامشیری نماد خدمت شدند روایت شیخ اسماعیل رمضانی از عصر هوش مصنوعی و لزوم تغییر سبک آخوندی! نقش علما در دفاع از امت اسلامی بی‌همتاست/ غزه هرگز شکست نخواهد خورد انتقاد معاون تهذیب حوزه های علمیه از کیفیت برگزاری کمیسیون اخلاق و تربیت در همایش صدسالگی بازتأسیس حوزه حوزه پیشرو و سرآمد| تکنولوژی‌شناسی یا تکنوکراسی، کدام؟ فقط رهبری می‌توانست چنین پیام تمدن‌سازی بنویسد! «حوزه» نهاد فرا ساحتی با درون‌مایه و رویکرد تمدنی و وظیفه‌مند در برابر جامعه، جهان معاصر و انقلاب/ حوزه پیشرو و سرآمد در کنار ملت است حوزه پیشرو و سرآمد حوزه های علمیه؛ حافظان دین‌داری مردم در طوفان مدرنیته مشکلات حوزه و روحانیت در نگاه استاد علی صفایی حوزه علمیه قم از تأسیس تا صدسالگی؛ فرازها، فرودها، چالش‌ها و راهکارها رمزگشایی از اهداف آیت‌الله شیخ عبدالکریم حائری در تأسیس حوزه قم

8
هاشمی طبا طی گفتگویی مطرح کرد:

بازگشت اصلاح‌طلبان به قدرت در کوتاه‌مدت امکان دارد یا خیر؟!

  • کد خبر : 27789
  • 21 مهر 1400 - 13:21
بازگشت اصلاح‌طلبان به قدرت در کوتاه‌مدت امکان دارد یا خیر؟!
سوال اصلی آن است که چه کار می‌خواهند برای مملکت انجام دهند، اساسا چه برنامه‌ای دارند؟ معتقدم فضا و شرایط به شکلی است که حتی اگر اصلاح‌طلبان به قدرت برگردند، نمی‌توانند کاری کنند، چون برنامه ندارند.

به گزارش صدای حوزه، اصلاح‌طلبان امید دارند تا انتخابات مجلس شرایط کشور به شکلی رقم بخورد که دوباره آنها بتوانند به متن تحولات سیاسی برگردند.

مصطفی هاشمی‌طبا در گفت‌وگویی درباره بازگشت اصلاح‌طلبان به قدرت در کوتاه‌مدت گفت: امروز کسی نمی‌تواند جلب اعتماد عمومی کند، چه رسد به اصلاح‌طلبان. اگر اصلاح‌طلبان بخواهند دوباره قدرت بگیرند، ناگریز به طرف کارهای سیاسی می‌روند، نه طرح برنامه.

اگر اصلاح‌طلبان به قدرت برگردند، نمی‌توانند کاری کنند، چون برنامه ندارند

وی افزود: اصلاح‌طلبان به فرض قدرت بگیرند، سوال اصلی آن است که چه کار می‌خواهند برای مملکت انجام دهند، اساسا چه برنامه‌ای دارند؟ معتقدم فضا و شرایط به شکلی است که حتی اگر اصلاح‌ طلبان به قدرت برگردند، نمی‌توانند کاری کنند، چون برنامه ندارند.

این نامزد انتخابات ریاست جمهوری سال ۹۲ اظهار کرد: صرف در اختیار گرفتن دولت و مجلس فایده ندارد. برای حل یا رسیدگی به مسائل و مشکلات مملکت باید برنامه داشت. یکی از این مسائل رسیدگی به موضوعات محیط‌زیستی است، جنگل، آب، رودخانه و زمین در حال تخریب شدن هستند و هیچ‌کس هم برنامه‌ای برای حل این موضوع ندارد.

وی درباره شانس اصلاح‌طلبان برای بازگشت به قدرت با چهره‌های قدیمی بیان کرد: اصلاح‌ طلبان باید اول فکر ارائه دهند که هیچ‌کدام فکری ندارند، می‌خواهند جدید باشند یا چهره‌ قدیمی. اگر آنها در پی انجام دادن کاری برای مملکت هستند، باید اول اقدامات بسیار عمیق و ریشه‌ای انجام دهند اما هیچ‌کدام جرأت و امکان آن را ندارند.

هاشمی‌طبا درباره نیاز اصلاح‌ طلبان به پالایش درونی گفت: هر گروه و دسته‌ای خود به خود پالایش می‌یابد اما نیروهای جدید نیز باید اندیشه‌ای برای اداره کشور داشته باشند که این اندیشه را ندارند. اینها نیز افکار سیاسی‌شان به نظرات اصلاحی‌شان می‌چربد و از زاویه سیاسی به مسائل نگاه می‌کنند بنابراین وقتی به قدرت می‌رسند متوجه می‌شوند واقعیت با آنچه تصور می‌کردند بسیار متفاوت است و هیچ ابتکار عملی هم ندارند بنابراین همان راه گذشته را ادامه می‌دهند.

لینک کوتاه : https://v-o-h.ir/?p=27789
  • منبع : نامه نیوز

مطالب مرتبط

11اردیبهشت
لاریجانی گزینه محتمل تشکیلات بهزاد نبوی  برای انتخابات آتی
خیز اصلاح طلبان برای جبران شکست در انتخابات:

لاریجانی گزینه محتمل تشکیلات بهزاد نبوی برای انتخابات آتی

03اردیبهشت
خطای نابخشودنی بود ولی مبتلا به خطای تعمیم نشویم!
درباره جریان سیسمونی گیت و حواشی دو سه روز اخیر؛

خطای نابخشودنی بود ولی مبتلا به خطای تعمیم نشویم!

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.