• امروز : دوشنبه - ۶ تیر ۱۴۰۱
  • برابر با : 28 - ذو القعدة - 1443
  • برابر با : Monday - 27 June - 2022
کل اخبار 6146اخبار امروز 0

صدای حوزه امروز

صدای حوزهجلد یازدهم از سلسله کتاب‌های موسوعه فقه تربیتی با عنوان «اصول عام تربیت» صدای حوزهشریکه الامام و یا همان همسر طلبه ای که در خدمت به خلق، کم نمی گذارد! صدای حوزهنقدی طلبگی بر آخرین خطبه های نماز جمعه قم صدای حوزهپایان فصل دوم مدارس فقه تربیتی صدای حوزهبرای گرانی های افسار گسیخته و اجاره بها تدبیری اندیشیده شود! صدای حوزهپاسخ استاد علیدوست به اظهارات عابدینی در مورد تغلیظ دیه در ماه‌های حرام و عدم طهارت مشرکان + فیلم صدای حوزه۱۴ ساحت تربیتی در نظام نامه تربیتی معاونت تهذیب/ نگاه ما به اخلاق نگاه دانشی و آکادمیک و مدرکی نیست صدای حوزهمرحوم آیت الله فاضل لنکرانی در صورت باخبر شدن از گرانی ناراحت می‌شد و پیوسته به مسئولین تذکر می‌داد! صدای حوزهسرعت بالاتر انقباض معیشتی طلاب در قیاس با سرعت اقدامات اصلاحی حوزه! صدای حوزهنامه ی سرگشاده ی تشکل ها و مجموعه های حوزوی استان قم خطاب به رییس محترم قوه قضائیه صدای حوزهستون دین، مردم هستند / بنده بارها در رابطه ربا تذکر داده ام / باید تلاش کرد مشکلات مردم با جدیت حل و فصل شود صدای حوزهتحلیل “علامه محمدتقی جعفری” از علت علاقه مردم اروپا به سگ! صدای حوزهواکنش های توئیتری به اقدام صاحب خانه با انصاف صدای حوزههشدار تند رائفی پور برای اجرای نمایشی غیراخلاقی با بازی همسر رامبد جوان!

0
در گفت‌وگو با متخصص طب سنتی مطرح شد؛

تشنگی در ماه مبارک رمضان را چگونه کنترل کنیم؟

  • کد خبر : 41214
  • ۲۹ فروردین ۱۴۰۱ - ۱۷:۱۳
تشنگی در ماه مبارک رمضان را چگونه کنترل کنیم؟
متخصص طب سنتی گفت: به روزه‌داران توصیه می‌شود در ماه مبارک رمضان از مصرف غذاهای شور، پر ادویه و سرخ کردنی پرهیز شود.

به گزارش صدای حوزه، علیرضا یارقلیدر خصوص تشنگی در ماه مبارک رمضان گفت: یکی از معضلات روزه داران در ماه مبارک رمضان احساس تشنگی زیاد است که ناشی از افزایش حرارت و خشکی بیش از حد اندام‌های داخلی بدن مانند معده، مغز، کبد، قلب و ریه است.

وی افزود: به روزه داران توصیه می‌شود در ماه مبارک رمضان از خوردن غذاهای شور، سرخ کردنی، پر ادویه، تند و کنسروی و همچنین فست‌فودها پرهیز کنند.

این متخصص طب سنتی با اشاره به اینکه غذاهای گرم و خشک و همچنین پرخوری و درهم خوری نیز می‌تواند باعث تشنگی شود، خاطرنشان کرد: در خوردن مواد غذایی شیرین و قندهای مصنوعی باید پرهیز شود و روزه داران فعالیت بدنی سنگین، استرس و عصبانیت نیز نداشته باشند.

غذاهای کم چرب و همچنین ترش،مانع تشنگی

یارقلی با تأکید بر اینکه غذاهای کم چرب و همچنین ترش می‌تواند مانع تشنگی شود، اظهار داشت: در پختن غذاها از چاشنی‌هایی مانند آب نارنج، آلو بخارا، آبلیموی تازه و رب انار در وعده سحری (برای افرادی که مزاج گرم دارند) استفاده شود و مصرف میوه‌جات و سبزیجات نیز به میزان کافی با توجه به مزاج و دو ساعت بعد از افطار به روزه داران توصیه می‌شود.

به گفته وی، آب و نوشیدنی‌هایی مانند ماءالشعیر طبیعی در فاصله بین افطار و سحر و همچنین فالوده سیب با فاصله از افطار و تخم خرفه نیم کوب خیسانده در دوغ نیز توصیه می‌شود.

نداشتن تحرک بدنی از جمله دلایل یبوست در روزه داران

این متخصص طب سنتی به دلایل یبوست در روزه داری اشاره و تصریح کرد: کاهش حرکت روده‌ها و مصرف کم مایعات و استفاده کم از مواد غذایی فیبر دار و نداشتن تحرک بدنی از جمله دلایل یبوست در روزه داران است.

متخصص طب سنتی گفت: بهترین میوه‌ها از افطار تا سحر، خیار، سیب و آب سیب است که با توجه به مزاج روزه داران توصیه می‌شود.

لینک کوتاه : http://v-o-h.ir/?p=41214
  • منبع : مهر نیوز

مطالب مرتبط

۱۸اردیبهشت
جای خالی “رمضان” در سریال های ماه رمضان ۱۴۰۱
نگاهی به سریال‌های رمضان ۱۴۰۱؛

جای خالی “رمضان” در سریال های ماه رمضان ۱۴۰۱

۱۲اردیبهشت
جامعه کبیره؛ عملی که اثرش از عقول ما خارج است
توصیه آیت‌الله فاطمی‌نیا در شب پایانی رمضان؛

جامعه کبیره؛ عملی که اثرش از عقول ما خارج است

۰۷اردیبهشت
می‌توان آیدوس روزه‌داری را حضور و مراقبه و تسلیم دانست

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.