• امروز : پنج شنبه - ۱۴ فروردین - ۱۴۰۴
  • برابر با : Thursday - 3 April - 2025
کل اخبار 6450

صدای حوزه امروز

داستان راستان بوستان! اولین نشست صمیمی مسئول دبیرخانه شورای عالی حوزه‌های علمیه با رسانه‌های حوزوی تبارشناسی سکولاریسم در حوزه‌های علمیه امپراطوری معاونت آموزش بر حوزه/ چرا تغییر سخت است و چگونه باید پیش برویم؟ تنظیمات دروس حوزه طوریست که هیچ احتیاجی به قرآن ندارند! + واکنش ها زیر و بم اشتغال طلاب و چند نکته باریک‌تر از مو چرا ما پزشک اطفال داریم اما آخوند اطفال نداریم؟/ منبر را به هرکسی ندهید لزوم ارائه مدل اجرایی دقیق جهت ورود هیأت های مذهبی به اقتصاد اولین دیدار همسر با لباس روحانیت یا مزاحمت یک آخوند برای یک زن متأهل؟! حکمت متعالیه در خدمت انقلاب تبارشناسی تربیت چهره‌های انقلابی در گفتمان حوزه‌های علمیه از مدرسه‌ی عرفان تا کوچه‌های انقلاب/ زنانی که تاریخ را در حاشیه‌ی تاریخ نوشتند حمله طلبه ها به حوزه علمیه دروغ است/ دعوا بر سر مسجد نیست و اداره آن در اختیار اشرفی اصفهانی است جامعه الزهرا تصمیم بگیرد: تبلیغ اولویت اول است یا دوم؟!

17
درباره یک امام جمعه:

در قامت یک فوتبالیست

  • کد خبر : 18738
  • 24 تیر 1400 - 15:45
در قامت یک فوتبالیست
بد نیست بدونید ایشون امام جمعه شهرستان تالش، دکتر مجتبی نورزاد هستن اگه تصویرتون از امام جمعه یه مسئوله که زندگی اشرافی میکنه و حاکم خودمختار اون شهره باید بگیم سخت در اشتباهید!

به گزارش خبرنگار فضای مجازی صدای حوزه، کاربر روز هفتم در توئیتی نوشت:

امام جمعه

بنظرتون ایشون که‌ مشخص کردیم کیه؟! سرمربیه فوتبال؟

کاپیتانه؟

مدیر تیمه؟

آره همه‌ی اینایی که‌ گفتیم هست؛

اما بد نیست بدونید ایشون امام جمعه شهرستان تالش، دکتر مجتبی نورزاد هستن اگه تصویرتون از امام جمعه یه مسئوله که زندگی اشرافی میکنه و حاکم خودمختار اون شهره باید بگیم سخت در اشتباهید!

حجت الاسلام دکتر مجتبی نورزاد

پی نوشت: اگر امام جمعه ای چنین می تواند در میان مردم و جوانان حضور داشته باشد و چهره ای غیررسمی تر و متفاوت تر و مردمی تر هم از خود نشان بدهد، می توان به آینده تبلیغی و جایگاه اجتماعی اش بشدت امیدوار بود.

راه جامعه سازی از مردم داری می گذرد و در نگاه اجتماعی، روحانیتی چنین آرزوست که برندینگ حوزه علمیه را در بدنه جامعه هرچه بیشتر تقویت کرده و از فرم های مقبول و مشروع هنری و ورزشی، سکویی برای ترویج دینداری ایجاد کند و به اصطلاح امروزی از طریق چهره سازی و فرمت هایی چنین، بازتولید دین در اندیشه و قلوب اجتماعی را ارمغان آورد.

باید گفت که مهارت اندوزی در کنار دانش دین و سخنوری، یک ضرورت حرفه ای برای روحانیت جهت تاثیرگذاری و فرهنگ سازی می تواند محسوب شود که صدمتاسفانه نگاه حاشیه ای و مقاومت های منفی را در نسبت با این مساله، در حوزه شاهد هستیم.

لینک کوتاه : https://v-o-h.ir/?p=18738

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.