به گزارش خبرنگار صدای حوزه آیت الله جوادی آملی در تفسیری شنیدنی از گذر عمر و هر سال شمسی با تعابیری بسیار شیوا به بیان حقیقت سن انسانی میپردازند.
ایشان در تفسیر مشابهی در تبریک عید نوروز ۱۳۹۵ گفتند: مستحضرید زمین به دور شمس بگردد … این مایه عید یک ملّت نیست، آنکه حرکت میکند از آغازی به انجامی و همواره در حال طلوع است آن عید دارد.
چون مستحضرید که غروب یک امر نسبی است و ما چیزی به نام مغرب نداریم, چیزی به نام تاریکی نداریم هر چه هست شرق است, شروق است, نور است و سایه, تابع است؛ لذا در قرآن کریم در عین حال که فرمود: ﴿رَبِّ الْمَشارِقِ وَ الْمَغارِبِ﴾ جمع آورد، بعد فرمود: ﴿رَبُّ الْمَشْرِقَینِ وَ رَبُّ الْمَغْرِبَینِ﴾ تثنیه آورد، در بخشهایی از قرآن کریم فرمود: ﴿رَبُّ الْمَشارِق﴾ اصلاً ما مغرب نداریم و غروب یک امر نسبی است، این آفتاب هر لحظه در سیر است و روشن کردن, این زمین هر لحظه در سیر است و روشنیابی.
انسان وقتی به «أحسن الأحوال» میرسد که هر لحظه از مافوق نور بگیرد و به جامعه نور ببخشد؛ جامعهٴ نورانی «أحسن الأحوال» دارد اگر ذات اقدس الهی جامعهای را به علم صائب و عمل صالح موفق کرد این تحوّل درونی جامعه را به عهده گرفت… این جامعه به «أحسن الأقوال» بار مییابد…
در ادامه ویدیوی مذکور قابل دریافت و مشاهده است: