به گزارش صدای حوزه، محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در حاشیه همایش پدافند غیرعامل و رسانه در پاسخ به خبرنگار فارس مبنی بر اینکه تکلیف وی او دی ها چه شد و آیا در این زمینه تا به حال جلساتی با رئیس سازمان صداوسیما داشته اید یا خیر، گفت: ما با آقای دکتر جبلی هماهنگ کرده ایم تا ان شاءالله به سرعت با هم تصمیم مشترکی درباره این موضوع بگیریم.
وی درباره اظهارات اخیر رئیس سازمان سینمایی نیز که گفته بود ما آمادگی کامل برای بازگشت وی او دی ها به ارشاد را داریم، نیز توضیح داد: آقای دکتر جبلی که برادر بسیار خوبمان هستند، مسئولیت این کار را پذیرفته اند و با هم تفاهم کرده ایم که سازمان و وزارت ارشاد با هم بنشینند و مساله را حل کنند.
اسماعیلی تصریح کرد: وزارت ارشاد تکالیف ذاتی در این زمینه دارد و قانون هم در این مساله عوض نشده است. این تکالیف برعهده وزارت ارشاد است و امروز یکسری اتفاق های جدید و رسانه های جدید شکل گرفته و دچار ابهاماتی شده و به عنوان وزیر ارشاد موضعم روشن است و در وزارت ارشاد در این زمینه بحث مشخص است.
وی تاکید کرد: اما به هر حال این مساله بایستی با همفکری و مشارکت میان بخش های درگیر با موضوع حل شود. ما در اینجا شورای عالی فضای مجازی را داریم و نهادهای بالادستی را هم داریم و دکتر جبلی و سازمان صداوسیما هم مثل وزارت ارشاد همگی دغدغه این موضوع را داریم. ما با هم صحبت کرده و به تفاهماتی رسیده ایم که در چند روز آینده به یک تفاهم مشترک خواهیم رسید و این تفاهم را در نهادهای بالادستی خودمان به تصویب می رسانیم و در معرض دید همگان قرار خواهیم داد.
وزیر ارشاد اسلامی در ادامه در پاسخ به سوالی درباره اینکه شما در گفتوگوی زنده تلویزیونی گفته بودید نمیتوانم با خانوادهام به تماشای فیلم های سینمایی بنشینم، گفت:
خیلی روشن بود، من گفتوگوی ۹۵ دقیقهای در برنامه تلویزیونی «نگاه یک» داشتم و در آن گفت و گو گفتم اگر من به عنوان وزیر ارشاد برخی فیلمها را نتوانم با خانوادهام ببینم، حتما این برای عموم جامعه هم توصیه نمیشود، به همین دلیل از خانواده خودم مثال زدم. در ادامه هم گفتم ما با خانواده فیلم میبینیم از قضا چند روز پیش به همراه خانواده یک فیلم سینمایی دیده بودیم. در خانواده ما دیدن فیلم سینمایی امری عمومی است و با خانواده به سینما هم میرویم و هیچ مشکلی با این موضوع نداریم.
وی ادامه داد: نکتهای که گفتم ناظر به تعداد بسیار بسیار معدودی از فیلمهایی است که نیازمند اصلاح است و اگر آن اصلاح انجام نشود ممکن است من نتوانم آن را با خانواده ببینم پس اگر من نوعی نتوانم با خانواده فیلمی را ببینم همین در جامعه هم باید اتفاق بیفتد. یعنی اگر معدل عمومی جامعه، عرف و اخلاق و سنتهای حاکم بر جامعه و ضوابط قانونی، ضوابط شرعی و ضوابط دینی ما موضوعی را نپذیرد ، من هم از آن اجتناب میکنم، پس طبیعتا نمیتوانیم آن را به جامعه تجویز کنیم.