به گزارش صدای حوزه، حجتالاسلام علی اصغر سهرابی مدیرکل تبلیغات اسلامی استان تهران اظهار داشت: علیرغم مصوبه وزارت کشور مبنی بر اجازه برگزاری مراسم در فضای باز و با رعایت پروتکلهای بهداشتی، متاسفانه به دلیل بی تدبیری در مدیریت مراسم مسلمیه و عدم هماهنگی مناسب در نظمدهی برنامه و شانه خالی کردن از مسئولیت، این برنامه با بینظمی و عدم رعایت دستورالعملهای بهداشتی برگزار شد.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان تهران، با انتقاد از این وضعیت گفت: اصلیترین شرط برگزاری هیأت که برپایی مجلس در فضای باز است، در این برنامه رعایت شده بود ولی متاسفانه هیچ نهادی، حاضر نشد وظیفه ساماندهی و برقراری نظم را به عهده بگیرد، در این شرایط طبیعی است که پروتکلهای بهداشتی رعایت نشود.
سهرابی ضمن انتقاد به بسته بودن دربهای حرم حضرت عبدالعظیم(ع) افزود: در آستانه محرم و در شرایطی که رسانههای معاند کمر به تعطیلی هیأتها بستهاند، انتظار میرود همه نهادهایی که دغدغه ترویج شعائر حسینی دارند، با احساس مسئولیت برای برقراری نظم و کمک به هیئتها برای برقراری پروتکلهای بهداشتی وارد میدان شوند، نه آنکه با فرار از مسأله موضوع را به حال خود رها کنند.
تعهد به رعایت پروتکل های بهداشتی
وی افزود: در ایام کرونا خصوصاً در مراسمهای محرم سال گذشته، هیأتها در میدان عمل، ثابت کردند که از متعهدترین اقشار در رعایت پروتکلها هستند. در فضای اطراف حرم حضرت عبدالعظیم(ع) نیز فضای باز موسّع برای برگزاری مراسم سنتی و ریشه دار مسلمیه وجود داشت.
سهرابی ادامه داد: برآورد سازمان تبلیغات اسلامی استان تهران، این بود که امکان برگزاری طبق پروتکل ها فراهم است و سازمان تبلیغات، هم طرح اجرایی داشت و هم نسبت به عواقب تعطیلی این مراسم، تحلیل و تحذیر خود را به مسئولان ارائه کرده بود. با این حال، تدبیر مسئولان ذی ربط، متاسفانه به تعطیلی مراسم تعلق گرفت.
اعتماد به هیأتی ها
وی در پایان تاکید کرد: اگر در برگزاری این مراسم، مانند محرم سال گذشته، به هیأتیها و اقامه کنندگان عزای سیدالشهدا علیه السلام اعتماد میشد، و زمینه میدان داری برای هیأتها فراهم میشد، قطعاً شاهد برگزاری مراسم با رعایت حداکثری پروتکلها، میبودیم. شاید بتوان بروز چنین اتفاقاتی را اعتراض به نوع مدیریت عزیزانی دانست که تعطیل کردن برنامه های مذهبی را به عنوان اولین انتخاب مدیریتی خود، برمیگزینند.